IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

Uniklubi vs Turmion kätilötSunnuntai 16.12.2007 15:59

Uniklubi vei sit voiton, koska olin tietoinen siitä, et näen aika varmasti Turmioiden keikan ens vuoden puolelle ja jaksanen venata sitä. Sen sijaan olenhan pienessä keikkakoukussa UK:n suhteen. En voi olla kuukautta ilman keikkaa. Ja kun ensi vuoden keikoista ei oo mitään varmaa tietoa mille pääsee, niinpä mua kutsui Juva :). Ja seliseli, halusin vaan pitää hotellihauskaa :DD

Juva on oikeesti ihan viihtyisä paikka! Ja vain kahden tunnin matkan päässä.
En kyllä tajua sitä miks hotellin edessä on bussipysäkki vain normaaleille bussivuoroille eikä pikavuoroille. Ihan epäreilua et pikavuoron bussi ei voi pysähtyä siihen hotellin eteen vaan neiti saa kävellä ihan liian kaukaiselta pysäkiltä hotellille :P

Tällä kertaa sain lämpimän huoneen. Itseasiassa kun aloin tarkemmin miettimään, niin ehkä mulla viimeksikin ois ollu lämmin huone, jos oisin tajunnu painaa alilämpötila käytössä napin pois päältä x). Tekniikan ihmeitä! Kivasti neiti tekniikan ihmelapsi ei sit saanut TV:stä näkymään yhtään mitään. Kaukosäätimiä oli kaksi ja se jonka piti käydä telkkariin ei sit toiminut. Siitä näytti olevan batterit loppu. No neiti ei jaksanut käydä valittaa respaan vaan pystyi olemaan ilman telkkaria! Uskomatonta, mutta totta. Neiti oli vähän väsy ja torkkui ennen iltaa.

Siinä keikkaa odotellessa ja aikaa tappaessa neidin mielessä ihan pienesti kävi et siel ne Turmiot vetää parhaillaan.. Juvallahan keikat alkaa ah_niin_myöhään eli vasta kahdentoista jlkn eikä tämäkään ilta ollut poikkeus.

Hotelli Juvan lava on neidin mieleen. Keikoista nauttii. Näköetäisyys on hyvä ja bändi näyttää lavalla hyvältä. Uniklubi aloitti tuttuun tyyliin Kiveen biisillä.. eli ensimmäiseksi kajahti ilmoille tuttu "tuiki tuiki tähtönen". Jussi yllätti positiivisesti esiintymällä ilman pipoa. Keesi näytti hyvältä. Jussilla oli hyvä hiuspäivä :D. Neitiä harmittaa et kamera jäi uupumaan messistä. Neiti pakkasi kerrankin reppuun hyvin vähän kamaa. Ihan niin kuin joku kamera ois vieny paljoa tilaa x).

Neidin mielestä bändin valot olivat kokeneet muutoksia, parempaan suuntaan, sillä nyt niissä oli sitä jotain eli sävyjä ja tunnelmaa eikä liikaa sitä valotusta, joka ottaa neitiä vaan silmiin.

Teemu spiikkasi muuten illan aikana ehkä laaduttomimman välispiikin ikinä, mutta kieltämättä se spiikki kertomahetkellä kuitenkin nauratti. Herra totesi itsekin jotain et välispiikit vaan huononee.

Niin joo ja kuultiin tietenkin tämäkin veisu: http://www.youtube.com/watch?v=lqKoJiVOlvI
Pakko kai biisi on setissä olla, koska eihän ilman sitä ois Uniklubia, kuten bändi itse totesikin.
"lennän luoksesi, kuolen vuoksesi" - rallatus ei vaan enää suuremmin jaksa neitiä kiinnostaa,
joten neidistä on kiva, kun biisi löytyy setin puolivälistä jolloin neiti voi käydä sopivasti baaritiskillä :D. Tyyliin: "aika käydä baaritiskillä, kun liian tutut soundit kajahtaa ilmoille".

Keikan biisilista oli vaihteeks ihailtavasti muokattu. Ekan levyn biisejä oli otettu ohjelmistoon yllättävän monta. Tyyliin Kuivilla biisikin, jota neiti on aina suuresti inhonnut, niin kuulostikin näin pitkästä aikaa livenä kuultuna erittäin kivalta :).

Ja tämäkin veisu saatiin kuulla pitkästä aikaa:

"Sun kasvot tahdon unohtaa, vaikken tiedä mitään kauniimpaa
Enkä tahtois jäädä oven taa, silti täällä turhaan sun sisääsi jonottaa
Katuvalot kirkkaana loistavat
Minut luotasi pois ne johtavat
Olet kuin tähdet taivaalla, kyynel mun poskella ja tahtoisin lentää sun luo
Olet rakkaus mun lauseessa ja kaipuu mun katseessa, silti mun mentävä on.."
^^
Neiti oli jo ihan unohtanut koko Totuuden ja biisin ihanuuden <3. Jussi ei muuten pystynyt laulamaan biisiä ilman et repesi "sisääsi jonottaa" kohdan jälkeen.

Mutta se keikasta. Nyt on sit Uniklubeiltu tälle vuodelle. Jostain syystä odotan kuitenkin jo seuraavaa keikkaa.

Pitäisköhän mun kertoa jotain Juvan yöelämästä? Hhmm. No baaritiskillä palvelu pelasi.
Jengi nolasi itseään tanssilattialla. Paikassa soi mitä hirveimmät discohitit, kuten Tean tytöt tykkää jne. Neitiä ahdistelivat taas kaikenmaailman känniääliötkin. Tylyily on ihanaa! Tollasissa paikoissa on sit aina niin huvittavaa katsoa kun ihmiset sammuu tuoleihinsa xD. Järkkäreille töitä raivata niitä veks.

Vedin muuten ihan yhtä hyvin kuin torstaina, ja silti (hahaa) vältyin suuremmalta darratilalta,
sillä jaksoinhan nousta siitä sängystä ylös. No kyllä oli pakkokin jaksaa, joten sekin ehkä vaikutti asiaan :D.

Hauskasti muuten tajusin viimein et Puustockin lavahan on ihan hotellin takana. Mä tiesin et se on lähistöllä, mut mä en tienny et se on niin lähellä.

Tosiaan olen ollut tänään ihailtavan aikaisin ylhäällä, kun piti ehtiä reippailla siihen yhdentoista bussiin. Pikavuoron bussit on sit niin jänniä, kun rahastus tapahtuukin istumapaikalta eikä heti kun saapuu bussiin. Bussikuski saa liikuntaa xD. Bussimatkan aikana neiti toivoi et omistaisi ne korvatulpat, sillä bussi oli vaihteeks täynnä ihmisiä, jotka halusivat puhua omista asioistaan muiden kuullen! Niin argh. Inhoan ihmisiä, joilla on pakottava tarve soitella aina jollekin matkan aikana! Siis onko ne jotain hemmetin läheisriippuvaisia, jotka ei voi ees yhtä bussimatkaa istua yksin ja hiljaa! En tajua.

Nyt on muuten hieman masentavaa olla kämpillä <totinen>. Mä haluisin vaan koko ajan olla jossain muualla! Matkalla jonnekin.. Se on aina niin paras fiilis kun matka on silleen vasta edessä.
Mä haluun suunnitella jo seuraavaa reissua..

Tajusin kuitenkin reissun aikana yhden asian: Uniklubin biisit on niin melankolisia, rakkausdiipadaapaa eli sellasia et ne saa mut hieman masistelemaan aina. Hyviä muistoja ja huonoja muistoja :/ Mä ihan kaipaan jo niitä PMMP:n angstikeikkoja! Mä haluun kesän ja PMMP:n! UK:n biisit ei tee välttämättä hyvää mun mielialalle xD. Dääm.

Btw en ees reissun aikana kaivannu mun läppäriä! (uskotteko?)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.