IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

TestiTiistai 10.05.2011 19:26

Testi: http://www.namaste.fi/enneagrammi/

Tulos:

6. Uskollinen Kyseenalaistaja

mukava * luotettava * sitoutunut * tunnollinen * omistautunut * luottoystävä * kuuliainen * ystävällinen * kyseenalaistava * vaihtoehtoja pohtiva * huolestunut * tukipilari * varovainen ja/tai huimapää * kyselevä * sitkeä * varuillaan * ennakoiva * muutospelkoinen * epävarma * lojaali *


Parhaimmillaan: luotettava, tunnollinen ja sitoutunut

Huonoimmillaan: huolestunut, epäilevä ja varuillaan


6-tyyppiä motivoi luottamus sekä varmuus asioista

"En ole varma onko asia sekä että vai joko tai."

"Minua kannustaa se, että voin luottaa ihmisiin ja asioihin ympärilläni. Minulle on tärkeää varmistua asioista ja saatan joskus olla epäilevä uusien asioiden suhteen. Luottamus on minulle erityisen tärkeä arvo."

Luonnekuvausta:

Kuutoset ovat luotettavia ja sitoutuneita ihmisiä, jotka suhtautuvat elämään suurella tunnollisuudella ja pienoisella varauksella. Läheiset ihmiset, työtoverit ja ihmissuhteet ovat Kuutoselle tärkeitä ja hän pyrkii olemaan lojaali ja luotettava ystävä ja kumppani. Kuutoselle on tärkeää olla tietoinen siitä, mihin ja kehen hän voi luottaa. Päätösten ja valintojen tekeminen on Kuutosille joskus hankalaa, sillä Kuutonen haluaa mielessään käydä läpi mahdollisimman monta vaihtoehtoa joihin päätökset vaikuttavat. Kuutoset valmistautuvat usein mielessään pahimpaan ja pyrkivät varautumaan jo etukäteen esimerkiksi sateen varalta keskellä kauneinta kesäpäivää.

Ristiriitaisuus on yksi Kuutosten omin ominaisuus. He saattavat olla rohkeita ja pelottoman näköisiä tai pelokkaita ja hyvin epävarmoja. Kuutoset yleensä valitsevat toisen näistä strategioista omaksi suojamekanismikseen. Ristiriitaisen näköinen käytös johtuu Kuutosen sisäisestä uskon ja turvan aktiivisesta etsimisestä, joka on välillä kahden ääripään välillä tasapainoilua. Kuutonen saattaa pelätä kuollakseen korkeita paikkoja, mutta päättää silti mennä laskuvarjohyppykurssille. Hän saattaa inhota matkustamista yli kaiken, mutta lähtee hetken mielijohteessa maailmanympärysmatkalle vain todistaakseen itselleen pystyvänsä siihen.

Kuutoset ovat erittäin hyviä ongelmien ennakoijia ja he tarkkailevat ympäristöään aktiivisesti. Esimerkiksi työpaikoilla Kuutosen kyvystä pohtia mahdollisia sudenkuoppia on todellista hyötyä. Kuutosen strategia on kyseenalaistaa ja epäillä, jotta mikään mahdollisia ongelmia aiheuttava asia ei jäisi huomiotta. Kuutoset eivät aina itsekään tiedosta tätä jatkuvaa valppauttaan ympäristönsä suhteen. Epäluuloisena Kuutonen saattaa olla hyvin äkkipikainen. Hän luo omalla kyseenalaistamisellaan itselleen sisäisen paineen, joka ryöpsähtää välillä myös muiden niskaan. Auktoriteetteihin Kuutoset suhtautuvat ristiriitaisesti. He kaipaavat varmuutta ja toivovat, että saisivat esimerkiksi työpaikalla tukea päätöksenteossa ja epävarmoissa tilanteissa. Samalla Kuutonen kuitenkin haluaa luottaa itseensä ja saattaa kokea ylhäältä tulevat ohjeet ja määräykset liian dominoivina.

Parhaimmillaan Kuutonen on lojaali ja rohkea. Hän uskaltaa luottaa itseensä, muihin ja siihen, että elämä kantaa. Hän on itsenäinen, mutta samalla äärettömän sitoutunut toisiin ihmisiin ja yhteisiin päämääriin. Kuutonen on parhaimmillaan todellinen tiimipelaaja, joka työskentelee sinnikkäästi yhteisten tavoitteiden eteen. Luottamus on Kuutoselle erittäin tärkeä arvo ja hän omistautuu syvästi asioille ja ihmisille, joihin uskoo. Kuutoset ovat yleensä hauskoja ja miellyttäviä ystäviä ja seuralaisia. Kuutosilla on kyky saada ihmiset viihtymään ja tuntemaan olonsa mukavaksi ja rennoksi - ja juuri sellaisia ovat myös Kuutoset itse parhaimmillaan!

Ilta-Sanomien vuosihoroskooppiTiistai 18.01.2011 23:12

Vuosihoroskooppi 2011 Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyet toipuvat viime vuosien hullunmyllystä. Tänä vuonna koittaa vihdoin ja viimein lepokausi viimeisen kymmenen vuoden hulinakauden jälkeen. Neitsyet ovat juosseet henkisen maratonin ja nyt he tietävät, mitä tarkoittaa sanonta "se, mikä ei tapa, vahvistaa".

Rakkaus: Nyt on aika levätä, ja täydellisen kumppanin etsiminen on syytä jättää pois, sillä usein neitsyet eivät itsekään tiedä, mitä oikein haluavat. Aivot tekevät turhaa työtä, tulosta ei siis synny työn määrään nähden, joten nyt olisi syytä antaa olla ja mennä virran mukana.

Maailmassa on paljon asioita, joita ei voi laittaa excel-taulukkoon, joten hulinavuosien yksi päätarkoitus oli saada neitsyet tekemään päätöksiään intuition avulla.

Se oikea voi löytyä, jos lähdet kauriskaverisi kanssa yhdelle. Voit yllättyä iloisesti, kuinka paljon teillä onkaan yhteistä. Varo terassilla istuvia leijonia!

Raha ja työ: Elämäsi rullaa hyvin, työ- ja raha-asiat sujuvat suorastaan mallikkaasti. Mitäpä muuta voisi toivoakaan elämältä?

Terveys: Jätä einekset tästä lähtien kaupan hyllyille ja paastoa vähintään kerran vuodessa.

Vuoden 2010 keikatPerjantai 31.12.2010 22:55

Liveshowt, jotka tuli nähtyä:

18.2 Saralee, Gotham O.D @ Henry's
26.2 PMMP @ Mikkelin Vaakuna

06.3 PMMP @ Oulun Tähti
10.3 BRHG, Autere @ Henry's

10.4 Mr. Sushi @ Mikkelin Wilhelm
17.4 Stam1na @ Henry's
22.4 Negative @ Puikkari
23.4 BRHG @ Jyväskylän Pub Katse

30.7 Ismo Alanko & Teho-osasto, Hardcore Superstar @ Kuopiorock
31.7 PMMP, Turmion Kätilöt @ Kuopiorock
31.7 Amoral @ Henry's

25.8 PMMP @ Tampereen Yo-talo

11.9 Rytmihäiriö @ Henry's
11.9 Mr. Sushi ja Pete Parkkonen @ Amarillo
25.9 Mokoma @ Henry's

22.10 Full Scale Conflict, Hateform @ Oulun Hevimesta

13.11 Katatonia @ Jyväskylän Lutakko
27.11 Full Scale Conflict, Hateform @ Jyväskylän Pub Katse

17.12 Negative @ Henry's

^^
Upeita keikkoja :), mutta enpäs ees käynyt usein keikoilla. Tuli todellakin missattua siis joitakin keikkoja.

Lupauksia(ko)Perjantai 31.12.2010 22:42

Meinasin tehdä lupauksia vuodelle 2011, mutta sitten satuin kurkkaamaan vuoden 2009 lupauksiani vuodelle 2010, ja ne menivät näin:

"Voisin tehdä normin lupauksen tyyliin: "Olen kiltimpi, otan muut ihmiset huomioon (vähemmän itsekeskeinen), olen siis ystävällisempi, avoimempi ja kohteliaampi, myönteisempi ihminen enkä enää suutu niin helposti"
Voisin myös sanoa joilleki asioille "kyllä kiitos" enkä aina nyrpistelisi nenääni "ei kiitos" -tyyliin.
Niin ja voisin toki luvata vähentää sitä jäätelönsyöntiä - ainakin talvisin :p
^^
Siis eikäh, meinasin ihan oikeesti tehdä taas nuo samat lupaukset, joita en muuten onnistunut pitämään ainakaan tänä vuonna :p. Damn.

Yritys hyvä kymmenen:

1. Ostan jäätelöä vaan kerran tai pari krt kuussa.
2. Annan asioille mahdollisuuden eli olen enemmän KYLLÄ -ihminen.
3. Niuhotan vähemmän eli yritän ottaa rennommin.
4. Käytän aikani kaikkeen, en liiaksi yhteen asiaan tms.
5. Hankin sen lävistyksen /tatskan !!
6. Käyn enemmän kuuntelee livemusaa etten mökkihöperöidy

Ja tietenkin olen yhtä tuhma kuin aina ennenkin (tai no onhan mulla varaa olla entistä tuhmempi :D).

Baarihoroskooppi by: Horoskooppi.comLauantai 25.12.2010 17:49

Neitsyt

Jaahas, baari-ilta tiedossa, mutta kaikenlaisia askareita pitäisi tehdä sitä ennen, miettii Neitsyt. Koko huusholli on sekaisin, lattiat imuroimatta, paidat silittämättä ja tiskit tiskaamatta. Taulutkin ovat ärsyttävästi vinossa! Työasiatkin pyörivät vahvasti mielessä, vaikka on vapaapäivä. Pitäisiköhän se excel-taulukko korjata ennen maanantaita, kun siinä oli yksi pieni desimaalin pyöristysvirhe? Ja kotiinkin pitäisi nikkaroida kirjahylly, ehtisiköhän sen tehdä ennen iltaa? Ennen baari-iltaa Neitsyt nauttii vielä porkkanamehua, vitamiinipillereitä, proteiinidrinkin ja käy pikaisesti kuntosalilla, sitten onkin aika kokoontua kavereiden kanssa pohjien ottoon! Alkoholilla on Neitsyeen maaginen vaikutus, hänestä sukeutuu härskien juttujen kertoja ja reikäpäinen koheltaja, ja jo ensimmäisessä baarissa hän on ripustautunut ensimmäisen kelvollisen näköisen vastaantulijan kaulaan ja häipynyt harrastamaan seksiä tämän kanssa ravintolan vessaan. Yökerhon tanssilattialla hän saattaa intoutua strippaamaan tai vähintäänkin vilauttelemaan strategisia paikkojaan kavereilleen, jotka tapauksesta riippuen tuntevat hämmästystä, hilpeyttä, myötähäpeää tai kauhistusta Neitsyen tempausten johdosta. Loppuillasta Neitsyt on niin humalassa, että ravintolasta poistuessaan unohtaa takkinsa narikkaan, kaatuu kuralätäkköön ja löytää itsensä aamulla alastomana jostakin kummallisesta paikasta vielä kummallisemman tyypin vierestä. Mitään muistikuvia hänellä ei ole, miten on tuon tyypin viereen joutunut ja hän häipyy vähin äänin kotiin, ennen kuin sängyssä makaava tursake herää. Kotiin päästyään Neitsyt kieriskelee ankarissa itsesyytöksissä, viihtyy monta tuntia suihkussa ja käy vaivihkaa etsimässä hukkaan joutuneet tavaransa. Muutaman viikon hän elää taas kuin pyhimys ja toivoo, ettei kukaan muistuttaisi häntä baari-illan tekemisistä. Turha toivo, näistä seikkailuista häntä muistutetaan vielä 80-vuotiaanakin.

25 kysymystäLauantai 25.12.2010 16:07

1. Kolme viimeisintä ostostani:
- Junalippu, joululahjoja...

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni:
- Ei kai mulla ny semmosten numeroita oo :p

3. Viimeksi googlasin:
- Century median

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on ollut:
- Enhän mä tee huonoja ostoksia O.o. No varmaan jotkut tyhmät heräteostokset, joita ostaessa ei suuremmin ajattele tarviiko niitä. Tai sit bändipaidat, jotka kutistuu extranopeasti pesussa :p

5. Käsilaukussani on:
- Kalenteri, kännykkä, meikit, käsidesi, käsirasva, lompakko...
Ja joskus myös Laltsu.

6. Suosikkikatuni koko maailmassa on:
- Cityjen kauppakadut of course!

7. Tyypillisin asuni on:
- Mustat tavisvaatteet. Farkut ja tunika tai joku printtipaita.

8. Hienoin/kallein ostokseni on:
- Ei mulla oo tarvetta ostaa mtn hienoa/kallista.

9. Olen riippuvainen:
- Mynthoneista, keikoista...

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla:
- synkkä, tavis..ja ööö..

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi:
- En mä kyl haluis shoppailla vaan yhdessä putiikissa. No sanotaan ny vaikka Sokos, mutta se ei kyllä oo mikään putiikki.

12. En ole ikinä ostanut mitään:
- suurta tai kallista asiaa ihan itse.

13. Parhaat outlet-löydöt teen:
- Joulun jlkn/Juhannuksen jlkn?

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin:
- tietty ihmisen, joka ois samaa kokoa ja omistais samanlaisen tyylin...kukahan se ois...hhmm.

15. Seuraava "suuri" hankintani on:
- Ei muuten mtn tietoa! Toivottavasti ei tarvitsis hankkii mtn suurta, turhaa rahanmenoa :D

16. Tyyli-ikonini on:
- Joku Kate Moss tulee ny ainakin mieleen.

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän:
- Korkokenkiä, koska pidän matalapohjaisista kengistä nykyisin enemmän.

18. Unelmieni laukku on:
- Ihan vaan musta käytännöllinen laukku (sopivankokoinen), ja josta löytyis muutama järkevä tasku.

19. Käytän kuukaudessa vaate- ym. shoppailuun rahaa:
- Vaihtelee.. 40-200e veikkaisin.

20. Verkossa shoppailen mieluiten:
- joku cybershop tulee mieleen. Mieluiten ostan ainakin vaatteet ihan oikeista kaupoista.

21. Suosikkimuotiblogini on:
- joku Are you feeling fashionable? tulee ny ainakin mieleen.

22. Olen kauneimmillani:
- Runsaasti meikattuna xD

23. Makutuomarinani toimii:
- Minä

24. Hiukseni ovat:
- Lähes aina auki ja täynnä hiuslakkaa.

25. Toiveammattini on:
- ehkä ammatti jossa olen tai jossa olen ollut. Tahtoisin tietää itsekin vastauksen. Vaatekauppa vai hotelliala...siinäpä vasta pulma.

1, 2, 3, 4... -juttuKeskiviikko 15.12.2010 22:21

KYMMENEN ASIAA, JOITA VIHAAT YLI KAIKEN:
1. Ignorailua
2. Epäoikeudenmukaisuutta
3. Valehtelua
4. Selittelyä
5. Kateutta
6. Epäonnistumisia
7. Ylimielisiä ja lapsellisia ihmisiä
8. Laskuja
9. Aikaisia herätyksiä
10. Tungosta/Venailua tms.

YHDEKSÄN ASIAA, JOTKA OVAT OMINAISIA SINULLE/LUONTEELLESI:
1. Noloilu
2. Temperamenttisuus/Äkkipikaisuus/Itsepäisyys
3. Höpöttäminen
4. Suunnitelmallisuus
5. Päättämättömyys
6. Tunteilu/Dramaattisuus
7. Pessimistisyys
8. Minäminäminä -asenne
9. Erakkomaisuus

KAHDEKSAN TAPAA VALLOITTAA SINUT JA SYDÄMESI:
1. Olemalla hyvä vastus, sanavalmis, lujatahtoinen (mutta kuitenkin mukautumiskykyinen), oma-aloitteinen, rento
2. Aitous
3. Huumorintajun on oltava kohdillaan (minut pitää saada nauramaan)
4. Keskustelukykyä ja kuuntelutaitoa on löydyttävä
5. Pilkettä silmäkulmassa, flirttailutaitoinen
6. Musamaun on oltava kohdillaan
7. Huomiointi
8. Ja ne eleet kertoo paljon.

SEITSEMÄN ASIAA, JOITA TOIVOT TÄLLÄ HETKELLÄ:
1. Eihän
2. toiveita
3. saa
4. kertoa
5. muuten ne
6. ei
7. toteudu!

KUUSI ASIAA MITÄ TEET ENSIMMÄISENÄ KUN HERÄÄT:
1. Katson kelloa/sammutan herätyksen
2. Laitan valot
3. Raahaudun kylppäriin
4. Meikkaan
5. Pukeudun
6. Avaan läppärin

VIISI IHMISTÄ KETKÄ TIETÄVÄT ENITEN MURHEITASI?
1. Polina
2. Sanna
3. -
4. -
5. -

NELJÄ ASIAA, JOISTA OLET RIIPPUVAINEN:
1. Läppäri, nettiyhteys
2. Musiikki/keikat
3. Mynthonit
4. Palmolive

KOLME KAUNEINTA/IHANINTA ASIAA, MITÄ SINULLE ON SANOTTU:
1. Hahaa
2. enpäs
3. kerrokaan!

KAKSI ASIAA MITÄ PELKÄÄT ENITEN:
1. Epäonnistumiset
2. Luopumiset

YKSI TUNNUSTUS:
- En mulla oo mtn tunnustettavaa :p

KysymyksiäKeskiviikko 18.08.2010 00:31

Onko sinulla koskaan sellainen olo että olet henkisesti aivan tyhjä?
- Harvemmin.

Oletko seurustellut koskaan vain sen takia että "täytyy olla joku"?
- En. Ei kuulu tapoihini.

Mitä mieltä olet poikamaisista tytöistä?
- Jokainen elää varmaan "sen vaiheen" joskus. Kukin tyylillään.

Onko sinua koskaan ahdisteltu?
- Yksi kerta tulee mieleen. Tilanne kieltämättä ahdisti.

Mitä löytyy meikkipussistasi?
- Ihan liiaksi kaikkee...ja btw meikit ei ees mahdu yhteen pussiin.

Oletko hellyydenkipeä?
- Mielestäni en ole. Mutta varmaan kaikella on aikansa ja paikkansa.

Oletko koskaan kirjoittanut rakkauskirjettä?
- Kerran tai kaksi nuorempana. Ja ne kirjeet meni tietty tosi ihquille pojille.

Kyselevätkö vanhempasi paljon rakkausasioistasi?
- Eivät. Tai siis mitkä rakkausasiat? Tykkään pitää muutenkin asiat omana tietonani.

Onnistuisiko sinulta kaukosuhde?
- Miksipä ei. Ei toisen kaa ainakaan tarvii olla 24/7.

Minkälaisen ensivaikutelman sinusta saa?
- Huonon :D

Mitä pidät telttailusta?
- En oo telttaillu sitten lapsuuden...Liian luonnonläheistä touhua.

Luullaanko sinua erilaiseksi kuin oikeasti olet?
- Ehkä itsevarmemmaksi tai sosiaalisemmaksi kuin olenkaan.

Laulaako kaikissa bändeissä mies, mitä kuuntelet?
- Ei. Pidänhän toki paljon myös naislaulajista ja bändeistä kuten The Cardigans, PMMP...

Missä pidät puhelintasi öisin?
- Viereisellä tyynyllä x)

Onko joku joskus yllättänyt sinut tekemästä jotain kiellettyä?
- No sattuuhan näitä...

Teeskenteletkö koskaan olevasi sairas?
- Joskus teeskentelin lusmutakseni koulusta.

Oletko mielestäsi hemmoteltu?
- Hieman.

Kaipaatko tällä hetkellä ketään?
- Kaipaan aina jotain ;>, mutta ketä..

Suututko helposti?
- Liian helposti. Yritän tosin koko ajan opetella olemaan suuttumatta x)

Pystytkö helposti sanomaan ihmisille ei?
- Riippuu ihan siitä kuka kysyy :D

Uskotko rakkauteen?
- Tahdon uskoa.

Vihaatko kun sinua tuijotetaan?
- Riippuu missä tilanteessa tuijotetaan ja harrastanhan itsekin joskus tuijotusta.

Rehellisesti, mitä todella haluat juuri nyt?
- Ruokaa?

Antaisitko miehen tarjota drinkin, vaikket olisi kiinnostunut hänestä?
- En.

Onko ulkonäöllä väliä?
- Kaikella on väliä!

Onko maailmassa ihmistä, kenen takia luopuisit kaikesta
omistamastasi?

- Ei, pitäisikö olla?

Tunnetko jonkun, joka ei pidä sinusta yhtään?
- Heitäkin varmaan löytyy...

Voiko seksistä keskustella?
- Seurasta riippuen.

Otatko elämäsi liian vakavasti?
- Pikemminkin voisin ottaa vakavammin...

Millainen riitelijä olet?
- Huono.

Kuvailee suhdettasi alkoholiin?
- Punkku <3

Leikitkö pienenä enemmän tyttöjen vai poikienleikkejä?
- varmaan fifty-fifty tai sit vähä enemmän poikienleikkejä.

Oletko koskaan tullut umpikännissä kotiin aamulla?
- Ehkä joskus baari-illan jälkeen on voinut näin käydä.

Oletko koskaan itkenyt onnesta?
- En ainakaan muista.

Oletko koskaan itkenyt pojan vuoksi?
- Valitettavasti.

Aiotko hankkia lapsia koskaan?
- En suunnittele tulevaa.

Mitä on tehtävä, että sinut saa hymyilemään?
- Heittää hauskaa läppää ja käyttäydyttävä muutenkin tosi ihqusti.

Oletko tyytyväinen elämääsi?
- Onko kukaan koskaan täysin tyytyväinen.

Näkeekö vaatteistasi millaista musiikkia kuuntelet?
- Ehkä joskus joku voi veikata oikein.

Kenen puoleen käännyt kun olet surullinen?
- Kaverin.

Tykkäätkö saada isoja haleja?
- Inhoan halailua.

Kannatko aina mukanasi purkkaa tai pastilleja?
- Mynthoneita!

Kuinka paljon käteistä rahaa sinulla on tällä hetkellä?
- Paaaljon, koska tykkään maksaa käteisellä.

Missä kävit viimeksi syömässä?
- Ulkona? Varmaan Hesessä.

Käytkö yksin shoppailemassa?
- Mieluiten.

Onko sinulla ihmistä, jota ilman olisi vaikea elää?
- Kyllä.

Jos joku on sanonut vaatettasi rumaksi, oletko silti jatkanut sen
käyttämistä?

- Vaatteesta riippuen. Ja rumakin voi olla kaunista ;>

Onko sinulla parempi kasvo- vai nimimuisti?
- Kummatki aika surkeet, mut kasvomuisti parempi.

Pelkäätkö korkeita paikkoja?
- Juu, jalat alkaa tärisee jos nousen johonkin tikkaille tms.

Minne menet kun sinulle tulee paha mieli?
- Murehtimaan asiaa yksin kotiin.

Miten suhtaudut ihmisiin yleensä, joita et tunne?
- Varauksellisesti. Tutkailen lähinnä.

Millaisten ihmisten seurassa et viihdy?
- Tylsien?

Koska viimeksi teit itse ruokaa?
- Eilen.

Vaikuttaako elämäsi täydelliseltä ulkopuolisen silmistä katsottuna?
- Ei todellakaan. Varmaan tosi surkealta :D

Oletko koskaan juonut alkoholia paikassa, jossa ei olisi saanut?
- Ulkona ja yleisellä paikalla. Normi.

Montako mustelmaa kehostasi löytyy tällä hetkellä?
- Varauduin jo ihan laskemaan, mut ei näy yhtään. Wuhuu.

HelmitestitKeskiviikko 21.07.2010 21:59

Oletko kiltti vai tuhma?
http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/05/1049524?ennustaja/testaa_itsesi

Tulos: Olet tuhma - vai oletko?
Aivan! Sinussa on kuin onkin lantin molemmat puolet! Toisinaan kapinoit kaikkea vastaan, toisinaan sydämesi on niin hellä, että itseäsi melkein hävettää. Näytät tuhmemmalta kuin oikeasti olet.

Olet kuin Pink. Niin voimakas persoona, että rohkea esiintymisesi saa toiset unohtamaan herkän puolesi, ja joskus koetkin, ettei sinua kukaan ymmärrä, eikä kotiin tunnu olevan oikein mitään tietä.

Vaikka koettaisit kovettaa itsesi, sydämesi ei silti ole kuollut, vaan kaipaa aitoja, syviä tunteita!

Sano siis So what! ja anna Pinkin viedä sinut huvipuiston naurutaloon katsomaan kuvaasi sen vääristävistä peileistä! Saatat yllättyä, miten vapauttavaa on riisua petollinen naamio ja olla juuri niin kiltti kuin haluat!


Millainen on kauhein krapulasi?
http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/06/1148004?ennustaja/testaa_itsesi

Tulos: Festarikrapula
Kaikki bändit takovat kalloasi yhtä aikaa ja maksa vinkuu. Oliko pakko juoda kaikkea sekaisin? Ota avuksi Chloremax-tabletit, jotka sisältävät runsaasti Chlorellaa. Chlorella-levä ravitsee, puhdistaa ja virkistää. Se sisältää erittäin monipuolisesti eri ravintoaineita ja luonnon lehtivihreää, sekä tukee maksan toimintaa ja edistää haitallisten aineiden poistumista kehosta.

Millainen on eroottinen minäsi?
http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/04/1049522?ennustaja/testaa_itsesi
Tulos: Kaikki kelpaa -kaveri

Kaikki kelpaa -kaverille kelpaa juuri se: kaikki. Toisinaan hän ei ehdi edes vilkaista uuden valloituksensa kasvoja... ja jos ehtiikin, ne saattavat unohtua pian. Kelpuuttaja ei valikoi turhan tarkasti, vaan löytää jokaisesta ihmisestä jotain hyvää ja eroottista. Se Oikean löytäminen voikin sitten olla mutkikkaampaa: Kelpuuttajan kanssa ei mustasukkainen kumppani kauaa kestä.

BlogiKeskiviikko 13.01.2010 21:47

Tää galtsun blogiin skriivailu alkoi olla jo niin argh ja ehkä vähän myös plaah, joten päätin viimein opetella bloggailee kunnolla ja siirrän turhaakin turhemmat skriivailut tuohon osoitteeseen:
http://lifeishardletsgoshopping.blogspot.com/