IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 24.03.2009 21:08

"Smile and I feel good
Tell me and I will probably forget
Show me and I might remember
Involve me and I will understand
Let me do it and I can express myself
Stimulate all my senses and I will become interested
Entertein me and I will enjoy myself.."

My personal love storyTiistai 24.03.2009 09:19

Jeans are like men!
It's difficult to find one you really love and that fits you really well
with your body and soul and
when it happens you want to keep them
with you for your whole life!
Perhaps jeans are even better than men
They never tell you that you speak too loud or too much.
They protect you and keep you warm in windy days
without asking for it!
..they will never say goodbye
until you decide to put them in the bottom of your closet..
Treat jeans well because they are loyal friends"

MikkeliMaanantai 16.03.2009 19:46

En ollutkaan käyny vuosiin Mikkelissä. Oli siis jo aikakin. Mikkelistä on aina niiiiin hyviä muistoja<3. Piti taas lähteä sillä hameella reissuun. Bussimatka Mikkeliin kesti lähes 3h.
Matkan aikana kulutin liiaksi känny akkua musankuuntelulla. Matkaeväänä toimi omppusiideri.

Ysin maissa olin sit viimein Mikkelissä. Mikkeliin oli tullut ihan matkakeskus sitten viime käyntini :D. Tyyliin koko bussiasema oli siis vaihtanut paikkaa. Huisia. Heti ekana tietenkin muistin missä sijaitsee se automaatti. Jopa keikkapaikankin sijainti löytyi ilman kompassia :D. Matkalla keikkapaikalle joku ihana humalainen mies pysäytti mut liikennevaloissa koska tahtoi antaa lipun keikalle! Mies oli aikonut antaa lipun ekalle näkemälleen kauniille naiselle (ja sitä kaunista naista ei vissiin tullut vastaan, joten muhun oli tyytyminen xD). Yritin tyrkyttää lippua takaisin, mutta mies oli varma siitä et halusi antaa toisen lippunsa pois. No säästin 15e.

Keikkapaikalla oli vielä ysin aikaan niin hiljaista et lähdin hetkeksi tsekkaa Mikkelin muun tarjonnan. Lempibaarini Roller oli onneks jo auki, joten kävin hengaa siellä. Tarjolla oli hyvää musaa ja TV:n tuijotusta x). Palasin kuitenkin keikkapaikalle kympiksi. Siellä oli jo eloa. Ensivaikutelma baarin suhteen oli ollut vähän plaah, mutta baarihan olikin ihan mukava. Ei mikään trendibaari ainakaan. Yritin viihdyttää itseäni ennen keikkaa (lue: juomalla & söpöjä baarimikkoja tsekkailemalla :'D), ja keikkahan alkoi vasta kahdeltatoista. Keikkalava oli ihanan matala, joten sain tsekkailla keikan vallan etualalta. Lähempänä pääsi ainakin paremmin keikkafiiliksiin. Välispiikit oli taas mimmien tyyliin veikeitä ja biisilistassa oli viisi uutta veisua. Keikka oli ohitse ennen kuin se alkoikaan.

Loppuilta meni..hhmm..juoden?

Mun piti lähteä pois neljän bussilla, mutta jotenkin se ilta vallan venyi ja olin aamulla matkakeskuksessa venailemassa kello 10:58 junaa :'D. Hupsista. Mutta kuten joku sanoi: Reissaaminen on aina yhtä seikkailua :D. Ja pääasia et oli kivvaa, mitä nyt pieni väsymysmaximus ja hedari siihen kaupan päälle. Duunissa ainakin jaksaa taas weekendin jlkn hymyillä :)

Päivän viisausLauantai 14.03.2009 18:46

"Kun jotain aloittaa, niin sen lopettaminen voi olla vaikeaa"

Ja jäämme pohtimaan mitä neiti ei voi lopettaa..Hah.

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.03.2009 00:16

PMMP perui tulonsa Kuopiorockiin :'(. Yhyy. Yksi syy taas vähemmän rockata siellä (toisaalta Sonatat on yksi syy enemmän). Kaikki tää oiski ollu liian hyvää ollakseen totta :'D.

Niin se weekendi taas meni..Maanantai 09.03.2009 20:13

Piti muka ihan vaan kiltteillä kotosalla, mutta se Oulu niin kovasti kutsui, ja olihan kyseessä vaan parin tunnin junamatka. Reissailu on piristävää (tai ehkä ei nyt ihan kirjaimellisesti kuitenkaan *haukotus*).

Oulun Sokos hotelli oli ihan viihtyisä, mutta snadisti kylmä tai sit oon vaan liian tottunut lämpimään kämppääni ja pidän kaikkia hotelleja talvisin kylminä. Hotellin hierova suihku oli kyllä niin ihqu et vietin niiiiin paljon aikaa suihkussa <3

Viihdyin vaihteeksi Oulun yössäkin &lt;sydän&gt;. Pohjoisessa vaan oli niin kylmä et se minihame ei ehkä ollut hyvä idea :p. Tähti, tuo tanssimesta oli keikkapaikkana nice ja siellä jopa soi hyvä musiikki. Baaristiskillä palvelu oli vähintäänkin hupaisan hidasta ja mielenkiintoista "kenelle tarjoilen seuraavaksi" -palvelua. Oon tottunut vissiin liian hyvään x).

Keikka oli taas jotain niiin parhautta<3. Oon tänä vuonna nähnyt jo niiiiin mukavasti hyviä keikkoja, jee :). PMMP:n uudet veisut antoivat esimakua tulevalta levyltä ja vanhat biisit saivat yleisön edelleen siihen hurmokseen. Rusketusraitoihin ei vaan voi kyllästyä :D. Onneksi sentään sitä Pikkuveljeä ei enää soitettu! Joku raja :D.

Loppuillaksi tie vei sit Nelivitoseen. Eihän Oulussa voi käydä käymättä sen baarin kautta. Ja siellä oli sentään ne normihintaiset valkovenäläiset<3. Jos ei juo valkovenäläistä, niin illasta tulee tylsä :'D. Valomerkkiin meni. Vedin aika hyvin, mutta kovin mukavaksi en silti onnistunut itseäni juomaan..silleen semimukavaksi vaan x).

Aamu..tuli taas liian aikaisin. Puoleksi juotu punkkupullo soi mulle sen snadin päänsäryn. Hotellihuoneen luovutus ja sit asemalle venaamaan sitä puol yhden junaan (missasin aamujunan, joka ois sentään menny suoraan pääteasemalle ilman typeriä junanvaihtoja :p.). Junamatka meni niin väsymystä potien. Kivasti mulla oli reissussa läppärikin messissä, mutta silti en ehtinyt läppäriä juurikaan käyttämään x). Viiden jälkeen olin viimein taas Kuopiossa ja kämpillä vastassa oli niiiin tyhjä jääkaappi, että piti sit raahautua vielä lähikauppaankin :p.

[Ei aihetta]Maanantai 09.03.2009 09:31

"Esteet eivät voi pysäyttää sinua.
Ongelmat eivät voi pysäyttää sinua.
Muut ihmiset eivät voi pysäyttää sinua.
Vain sinä voit pysäyttää sinut."

[Ei aihetta]Maanantai 02.03.2009 20:58

"..Aina vika löytyy jostain muualta
jotakin voit syyttää
Sinä et ole mistään vastuussa
mitä vittua noi kyttää

Veditkö eilen viimein
jokaisen haavan täyteen
Ilo ei löydy millään
Mielenrauha ei valvo viiteen.."

-PMMP: Viimeinen valitusvirsi-

[Ei aihetta]Maanantai 02.03.2009 09:09

"Elämä, joka kuluu virheitä tehtäessä, on paitsi kunniakkaampi
myös käyttökelpoisempi kuin elämä, joka kuluu ei mitään tehtäessä."


[Ei aihetta]Sunnuntai 01.03.2009 16:57

http://www.youtube.com/watch?v=lFj7mJF-jp4
My First Band - Why Do You Treat Me So Bad &lt;sydän&gt;