IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

HelmitestitKeskiviikko 21.07.2010 21:59

Oletko kiltti vai tuhma?
http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/05/1049524?ennustaja/testaa_itsesi

Tulos: Olet tuhma - vai oletko?
Aivan! Sinussa on kuin onkin lantin molemmat puolet! Toisinaan kapinoit kaikkea vastaan, toisinaan sydämesi on niin hellä, että itseäsi melkein hävettää. Näytät tuhmemmalta kuin oikeasti olet.

Olet kuin Pink. Niin voimakas persoona, että rohkea esiintymisesi saa toiset unohtamaan herkän puolesi, ja joskus koetkin, ettei sinua kukaan ymmärrä, eikä kotiin tunnu olevan oikein mitään tietä.

Vaikka koettaisit kovettaa itsesi, sydämesi ei silti ole kuollut, vaan kaipaa aitoja, syviä tunteita!

Sano siis So what! ja anna Pinkin viedä sinut huvipuiston naurutaloon katsomaan kuvaasi sen vääristävistä peileistä! Saatat yllättyä, miten vapauttavaa on riisua petollinen naamio ja olla juuri niin kiltti kuin haluat!


Millainen on kauhein krapulasi?
http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/06/1148004?ennustaja/testaa_itsesi

Tulos: Festarikrapula
Kaikki bändit takovat kalloasi yhtä aikaa ja maksa vinkuu. Oliko pakko juoda kaikkea sekaisin? Ota avuksi Chloremax-tabletit, jotka sisältävät runsaasti Chlorellaa. Chlorella-levä ravitsee, puhdistaa ja virkistää. Se sisältää erittäin monipuolisesti eri ravintoaineita ja luonnon lehtivihreää, sekä tukee maksan toimintaa ja edistää haitallisten aineiden poistumista kehosta.

Millainen on eroottinen minäsi?
http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/04/1049522?ennustaja/testaa_itsesi
Tulos: Kaikki kelpaa -kaveri

Kaikki kelpaa -kaverille kelpaa juuri se: kaikki. Toisinaan hän ei ehdi edes vilkaista uuden valloituksensa kasvoja... ja jos ehtiikin, ne saattavat unohtua pian. Kelpuuttaja ei valikoi turhan tarkasti, vaan löytää jokaisesta ihmisestä jotain hyvää ja eroottista. Se Oikean löytäminen voikin sitten olla mutkikkaampaa: Kelpuuttajan kanssa ei mustasukkainen kumppani kauaa kestä.

BlogiKeskiviikko 13.01.2010 21:47

Tää galtsun blogiin skriivailu alkoi olla jo niin argh ja ehkä vähän myös plaah, joten päätin viimein opetella bloggailee kunnolla ja siirrän turhaakin turhemmat skriivailut tuohon osoitteeseen:
http://lifeishardletsgoshopping.blogspot.com/

LuonnehoroskooppiaTiistai 12.01.2010 02:24

NEITSYT 24.8-23.9

NAINEN: Neitsytnainen on kaukana neitseellisestä. Hän on ainoa, joka voi olla yhtä aikaa sekä tappavan käytännöllinen että äärimmäisen romanttinen. Hän on täydellisyydentavoittelija, mutta tämä ei tarkoita että hän itse olisi täydellinen. Hän uskoo itsepintaisesti, ettei kukaan voi tehdä asioita yhtä hyvin kuin hän. He ovat myös todellisia täsmällisyysintoilijoita. Jos hän on loukkaantunut tai vihoissaan, hän ei ala raivota ja mellastaa, mutta ärsytettynä voi olla hyvinkin toraisa ja tuittupäinen. Hän ei osaa myöntää olevansa väärässä. Useimmiten hän onkin oikeassa, mikä voi toisen osapuolen kannalta olla turhauttavaa. Hän on erittäin tarkka ja käytännöllinen. Neitsytnainen ei myöskään pidä huonoista käytöstavoista - hänen seurassaan ei kannata juoda suoraan pullonsuusta, kiroilla tai käyttää karkeaa kieltä. Hän ei ole takertuva, hän pystyy huolehtimaan itsestään. Hän on älykäs ja kriitikkona hän olisi loistava, koska arvosteleminen on hänelle luontevaa. Häntä itseään ei kuitenkaan kannata mennä arvostelemaan, sillä hän itse on tietoinen vioistaan ja arvostelee myös itseään usein ja ankarasti. He eivät kaipaa äitiyttä naisellisuutensa osoitukseksi, ja heillä harvoin on yhtä tai kahta lasta enempää, mutta hän ei milloinkaan lyö laimin lastensa moraalisia, fyysisiä tai kasvatuksellisia tarpeita.


MIES: Neitsytmies on velvollisuudentuntoinen, kurinalainen ja uhrautuvainen, enemmän käytännönläheinen kuin romanttinen. Keimailu ja seksuaalisuus ei tehoa häneen – sen on saanut moni niitä keinoja yrittävä nainen huomata. Mikään muu aurinkomerkki ei kykene olemaan yhtä hyvin selibaatissa kuin hän. Hän etsii rakkaudessa enemmän laatua kuin määrää. Koska sellaista laatua, jota hän kelpuuttaa, on harvoin löydettävissä, hän purkaa tällaiset pettymykset raskaaseen työhön ja muuttuu helposti epäluuloiseksi. Hän ei juuri koskaan ajaudu turhiin irtosuhteisiin. Heidän rakkaudessa on aina jotain puhdasta ja siveää. Oikeanlaisen naisen löytääkseen hän on valmis näkemään paljon aikaa ja vaivaa. Hän haluaa kunnollisen ja rehellisen suhteen. Hän tietää, että sellaisen löytäminen on haastavaa, mutta on turha luulla hänen hyväksyvän yhtään vähempää. Hänen liekkinsä on kuuma, kunhan sen kerran on saanut syttymään. Sitä on melkein mahdotonta tukahduttaa. Hän ihailee rakastamaansa naista ikuisesti. Hänen lasikenkäänsä ei kuitenkaan sovi kenen tahansa naisen jalka. Hän on suunnattoman vaatelias. Hän antaa juuri koskaan aihetta mustasukkaisuuteen. Hellempää ja ystävällisempää elämäntoveria on liki mahdoton pyytää. Hän muistaa merkkipäivät ja turvaa tarvittaessa naisensa elannon. Äärimmäisen mustasukkainen hän ei ole, mutta omistushaluinen kyllä. He itse ovat äärimmäisen uskollisia. Neitsyt on kärkäs kiistämään omat tapansa ja piirteensä. Hän on usein sokea omille vioilleen, eikä hän pysty näkemään omia heikkouksiaan yhtä selvästi kuin muiden. Tosiasiassa hän tietää ne, mutta ei siedä kuulla kenenkään yleistävän niitä. Naisessa he arvostavat älyä ja huolitellun siistiä ulkoasua. Hän ei etsi rakastajaa eikä palvelijaa, vaan tasavertaisen vaimon. Neitsytmiehillä ei ole pakonomaista tarvetta hankkia perhettä, mutta isänä hän on äärimmäisen tunnollinen ja uhrautuu lastensa puolesta voimakkaasti. Hän jaksaa opettaa jälkikasvulleen tietoja ja taitoja taukoamatta.

Kumman kaaSunnuntai 10.01.2010 18:30

Kumman kaa - testi http://www.livtv.fi/kummankaa/

Ja tulos:

Voi tätä rakkauden aikaa!
Sydämesi kiihdyttää villiin laukkaan, kun naapurinpoika luennoi moniavioisesta maailmankuvastaan. Mikäpä siinä. Muistaa kuitenkin sopii, että rinnallesi tarvitset puheripuliin sairastuneen duracell-pupun.
Entä mihin se sitten johtaa? Kyltein viitoitettuun rakkauden polkuun kotimaisessa havumetsässä. Mutta, jos totta puhutaan - seksikkäintä mielestäsi on kuitenki protestanttinen työetiikka hyvin prässätyissä housuissa. Mutta eipäs vielä puhalleta peliä poikki. Sekin unohtuu, kun tarjolla on rock-kukkoilua anopin riesaksi asti.

Jos miehesi olisi lahjapaketti, hän pitäisi sisällään arvaamattomuutta ja vaarallisia tilanteita nuoressa kääreessä. Unelmatreffeilläsi suuntaat silti aina seurasta riippumatta jääkiekko-otteluun. Vedetäänpä tämä miesasia vielä kunnalla yhteen: pisimpään rinnallasi tulisi viihtymään pohjalaismurretta puhuva tanakassa haara-asennossa seisova nahkapöksy. Tämä mies puhuttelee sinua nyt ja aina kilpailua ja keinoja kaihtamatta. Ei pidä sivuuttaa, että on vain eduksesi, että unelmamiehesi kantaa naisenmiehen mainetta 190 senttisellä varrellaan.

Eiköhän siis siirrytä sanoista tekoihin!

^^
Ja ihan kaikkea en todellakaan allekirjoita, mutta myönnetään et on tässä jotain perää ;>

HerätyksiäTiistai 05.01.2010 21:26

Neiti teki alesta pari typerää heräteostosta ja pari iha järkevääki.

Onneksi typeristä ostoksista toisen pystyy sentään palauttaa x). Onneksi on 14pv:n palautusmahdollisuus. Kotivalossa ostoksen järkyttävyys kun vasta paljastuukin :p

Mitä järkevää löytyi..no pieni ihqu hopeinen säilytyssysteemi by H&M. Ihan neidin kamera ei sinne pussukkaan mahtunut, mut kai siel jotain kortteja voi säilyttää, kuten niitä henkkareita x).

Ja sit Dinskossa löytyi sattumalta mustat tyttömäisen kivat perusavokkaat about 6cm:n korolla. Neidillä ei olekaan ollut noin korkeita korkoja avokkaissa. Hyvä ostos. Varmaan tulevat olee neidin lemppariavokkaat sit kesällä. Tosin ostihan neiti vasta myös Mekasta ne hyvin matalakorkoiset avokkaat. Talvella on sit hyvä shoppailla avokkaita xD.

Ja neiti sai huomata kauppareissunsa aikana uusissa pillifarkuissaan selvän ompeluvirheen, joka tuli esiin toisessa lahkeessa. Ihan argh. Onlylaatua made in Turkey. Just! Viimeinen kerta, ku neiti ostaa alesta yhtiäkään housuja!! Voi yhyy tätä epäonnea. Neiti joutuu menee reklamoimaan housuista :p. Ja neiti on VÄHÄ kettuuntunut asiasta. Valmistusvirheet on ARGH!
...

Ja seura tekee kaltaisekseen (?). Neiti löysi itsensä istumasta vuoden ekaa kertaa sieltä Mäkkäristä. Tosin neiti söi vaan jätskiä (vaikka neidin kyllä piti vähentää sitä jätskimässäilyäkin - no ehkä tätä lipsumista ei nyt lasketa)

Vuoden 2010 leffatärpitPerjantai 01.01.2010 15:14

Nää vois kiinnostaa neitiä:

When in Rome (mm. Kristen Bell, Josh Duhamel)

I Love You Phillip Morris (mm. Jim Carrey)
Valentine's Day (mm. Ashton Kutcher)

Alice in Wonderland (mm. Johnny Depp)

Date Night (mm. James Franco, Mark Wahlberg)

Iron Man 2 (mm. Robert Downey Jr.)
Sex and City 2

Killers (mm Ashton Kutcher)
The Twilight Saga: Eclipse

Knight and Day (mm Tom Cruice, Cameron Diaz)
Salt (mm. Angelina Jolie)

The Other Guys (mm. Mark Wahlberg)
Eat, Pray, Love (mm. Julia Roberts)

The Roommate (mm. Cam Gigandet)
You Again (mm. Kristen Bell)

Your Highness (mm. James Franco)
Going the Distance (mm. Drew Barrymore)

Due Date (mm. Robert Downey Jr.)

Ihanaa vuotta 2010!Perjantai 01.01.2010 15:13

Vuosi 2009 alkoi ja päättyi rauhaisasti. Ei tuu ikävä.

Neiti on sit cityssä taas. Nopeampi nettiyhteys tuntuu luksukselta <3 ja oma rauha kera Laltsun on tietenkin parhautta. Kaapeistakaan ei löydy mtn epäterveellistä mässyä. So nice.

Se on sit tammikuu ja vielä muutama kuukausi edessä tätä kylmyyttä. Pitäsköhän neidin ostaa lisää vaatetta :D?!

Neiti toivoo vuodesta 2010 oikein rokkaavaa :)

Korsettirakkaus!Torstai 31.12.2009 23:20

Oon aina halunnu ostaa itselleni korsetin ja nyt löysin sattumalta ihqun korsetin alesta. Niiin perfect. Joka naisen vaatekaapistahan pitäisi löytyä edes yksi korsetti! Mut varmaan taas liioittelen tätäkin ja hankin vielä lisää korsetteja x). Onhan se vähä työläämpi pukea, mut onhan se päällä tosi hyvännäköinen ;>. Neiti diggaa.

Ja linkitetään tähän vielä musavideo, jossa on niitä hyvännäköisiä (alus)vaatteita: http://www.youtube.com/watch?v=GA2zJc4w7Jw&feature=related (Moulin Rouge - Lady Marmalade)

LupauksetTorstai 31.12.2009 23:14

Viime vuonna lupailin, et vuonna 2009 söisin suklaata vasta joulukuussa ja et opettelisin käyttämään alkoholia taidolla ja shoppailisin vähemmän/harkitummin x).. Pidinkö lupaukseni?

No söin kyllä vuoden aikana vähä suklaata ennen joulukuuta, mutta minimaalisen vähän kuitenkin. Opettelin käyttämään alkoholia, mutta opettelu alkoi vasta kunnolla helmikuun jälkeen x). Tai no ehkä sittenkin huhtikuun, ku enhän jaksanu vielä tuolloin darraltani treffata Polinaa x).
Ja koska viihteilin tavallaan vähemmän, niin sit shoppailin enemmän (auts)!

Mitäköhän lupauksia tekisin vuodelle 2010? Toisaalta tarviiko mun ees lupailla mitään. Ehdotuksia otetaan vastaan :D.

Voisin tehdä normin lupauksen tyyliin: "Olen kiltimpi, otan muut ihmiset huomioon (vähemmän itsekeskeinen), olen siis ystävällisempi, avoimempi ja kohteliaampi, myönteisempi ihminen enkä enää suutu niin helposti"
Voisin myös sanoa joilleki asioille "kyllä kiitos" enkä aina nyrpistelisi nenääni "ei kiitos" -tyyliin.
Niin ja voisin toki luvata vähentää sitä jäätelönsyöntiä - ainakin talvisin :p

En haluu luvata mitään extravaikeeta, kuten et olisin vaikka reippaampi/ahkerampi :'D. Tai et opettelisin menemään ajoissa nukkumaan tms.

Vuosi alkaa olee kohta pulkassaKeskiviikko 30.12.2009 14:36

Millainen vuosi sit oli?

Tiivistelmää (eli asioita, joita neiti muistaa):

- Kävin yksillä treffeillä (ihan vaan sen vuoksi, et piti leikkii normaalia :'D, huonolla menestyksellä. Ens vuonna jätän leikkimisen suosiolla väliin)
- Raadoin työharjoittelussa vaatekaupassa
- PMMP:n levy Veden varaan julkaistiin :) ja sen myötä pääsin tsekkaa iki-ihania PMMP-keikkoja <3
- Sain päättärin tehtyä aika täydellisesti (femman arvoisesti)
- Valmistuin taas yhteen ammattiin (mut skippasin toki ne valmistujaisjuhlat)
- Lorvailin taitavasti kesän
- Laihduin eli sain ostella vaihteeks XS-koon vaatteita ja asioida lastenosastollakin x)
- Löysin legginssit! (sukkikseni saivat sen kilpailijan)
- Hankin toisen lemmikin eli toteutin pitkäaikaisen haaveeni ostamalla maakilpikonnan (R.I.P Vikke), jonka nimesin Lalaksi (Ja Laltsu muuten maksoi enemmän ku neidin koiruus)
- Nautin syksystä, mutta podin hirveetä ikäkriisiä, joka kuitenki lopulta syndejen alla hellitti (ei se nyt oo niin kamalaa olla 25vee, mähän olen sentään paljo paljo viisaampi ku joskus muutama vuosi sitten :D)
- Opin käyttämään verkkopankkia ihan ite!
- Addiktoiduin enemmän myös muotiblogeihin
- Löysin lempituoksuni Hugo bossilta<3
- Vietin aika mukavia 'öitä' Sokos hotelleissa ;> (onkin jo muutama ehdoton lemppari tän ketjun hotelleiden joukossa kivassa)
- Olin vuoden aikana vähemmän rappiolla kuin yleensä (kenties johtuu tästä ikääntymisestä?), mutta toisaalta silloin kun olin rappiollinen, niin silloin todella olin sitä ja pidin jättekivaa :D. Enhän osaa edelleenkään käydä vaan parilla. Mihinkä jatkot ;D?
- Vuoden keikoista kohokohtana voi varmaan mainita PMMP:n ohella sen Sonata Arctican, jonka neiti näki ekaa kertaa livenä festareilla. So nice! Klubikeikoista lämpimiä muistoja neidissä herättää varmaankin eniten Paul Di' Anno ja My First Band.
- Ostin vuoden aikana ihan pari musaDVD:tä, joita en ole vieläkään jaksanut/ehtinyt katsoa IHAN kokonaan. Kertoo varmaan jotain levottomasta luonteestani.
- Löysin muotilehti Ellen <3
- Asioin ekaa kertaa Glitterissäkin (nimimerkillä opettelen käyttämään niitä koruja!)
- Sijoitin uuteen kameraan (Olympus u7000), jossa on veikeä 7xzoomausmahis.
- Friikahdin paljetteihin (tulee varmaan päivä jolloin kysyn: "mitä mä oikein kaikilla näillä paljettihameilla ja paidoilla teen" xD)
- Ostin parin vuoden jälkeen taas bootsit, joita en tällä kertaa aio kävellä pilalle, vaan käytän ne ajoissa suutarilla (I promise!)
- Koin pienen ihastumisentunteen varmaan vain kerran koko vuoden aikana (käsittämätöntä! Olen siis aika tunteeton muija :'D)
- Ostin (taas) uuden rannekellon, joka on ihme kyllä säilynyt vielä toimivana ja hyväkuntoisena (johtuen ehkä siitäkin, et kello on ollut vasta käytössä kakkoskellona)
- Majoitin vuoden aikana VAIN kaksi yövierasta (!) (muille olinkin ilkeä, hähää)
- Löysin lukuisat ihanat hiustuotteet (kiitos mm. Lorealin, KC:n, BC:n ja Tigin, et hiukseni näyttävät nyt ehkä vähemmän kärsineiltä)
- Itkin ja nauroin vuoden aikana varmaan ihan yhtä paljon (tai yhtä vähän, mene ja tiedä). Jännä juttu eniwei.


Ja mitä sitten jäi tekemättä?
- Niin paljon hyviä vetoja/keikkoja tuli myös syystä tai toisesta missailtua, kuten Tehareiden comebäck :/. (So shame)
- En vieläkään saanut hankittua sitä kolmatta lävistystä tai sitä ekaa tatskaa (oonpa saamaton)
- En hakenu vielä jatko-opiskelee :/
- En käyny festeillä hyppää sitä benjiä (oonpa arkajalka)