IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

Jotku asiat eivät vanhenePerjantai 25.09.2009 02:44

Kuuntelin aamulla radiota, jossa juontaja totesi hyvin, et jotku asiat eivät vanhene - kuten musiikki ja esimerkkinä soi No Doubtin Don't speak. Todella ihana veisu, ja todellakin niin ajaton.
Mieletöntä et biisistä on aikaa jo reilu 14 vuotta! Melkein voin muistaa sen päivän kun diggailin ekan kerran biisistä tehtyä videotakin (http://www.youtube.com/watch?v=7LPzcgrkZyo). Oi niitä aikoja. Huisia, et No Doubt tekee paluun taas, vaikka toisaalta eihän mikään kuitenkaan voita vanhaa x). Tykkäilen nostalgisoida Tragic Kingdomin parissa.

lainausTiistai 22.09.2009 15:45

"Polku kohti päämääräämme ei aina ole suora.
Menemme väärää tietä, eksymme, palaamme takaisin.
Ehkä ei ole niin väliä, mihin tiehen panostamme ja uskomme.
Ehkä väliä on vain sillä, että panostamme."

PerjantaiLauantai 19.09.2009 00:20

Laltsu sai cityyn akvaarionsa ja on raukka ollu vähä ihmeissään kun koti/asumus taas vaihtui x). Kyllä Laltsu hetken ihmeteltyään varmaan taas tottuu uuteen asumukseensa. Ainakin Laltsu pystyy ny kyttäämään mua paremmin lasin lapi. Laltsu sai UV-valonkin ja vallan villiintyi. Hyvä et akvaariossa malttoi pysyä. Laltsu myös päätti kieriä ihan liiaksi astiassa, jossa oli liitujauhoa (liikaa), joten tuloksena oli vähän ehkä valkea konna.

Lahjoin itseäni (myöhäinen syndelahja) uudella kameralla. Vanha olikin jo niin vanha, et kuvasin sillä enää vain kotioloissa (porukat saa sen ny ihan omakseen). Nyt jos jaksais kuljettaa uutta kameraa messissä ja kuvata taas hieman muutakin, niitä keikkoja vaikkapa. Kamera köyhdytti rahapussia about 190erellä *auts*, mutta toivottavasti siitä on iloa vuosiksi. Uudessa kamerassa on ihan liikaa hienouksia. Pitää opetella kameran toiminnot, koska vanha kamera oli eri merkkiä, joten enhän heti tajua uuden kameran systeemiä x). No onneksi kuitenkin tärkeimmät toiminnut on kamerassa kuin kamerassa suht. samat :D, mut oishan se kiva saada hyöty irti vähä muistaki toiminnoista.

Viina, terva & hautaLauantai 12.09.2009 23:39

Neiti juhlisti sit vanhenemistaan Viikatteen merkeissä tänä vuonna. Ihan nice, vaikka toisaalta kyllä ajattelin etten ois enää 25-vuotiaana missään lähibaarissa masistelemassa ikääntymistä. Nytkin jäi ne Turun erotiikkamessut väliin. Ryan Dunnia ei lähibaarissa näkyny xD. Ens vuonna jotain muuta, yeah right.

Ja hyvin mä veti hyvin. Onneksi sentään lauantainen darra ei ollu yhtä paha kuin viime vuonna (lue: en siis voinut pahoin). Osaan jo juoda. Jee!

MaanantaiMaanantai 07.09.2009 22:15

Sain viimein siivottua. Hiphei. Vanhat vaatteetkin on tsekattu ja niitä kertyi ainakin kaksi isoa pahvilaatikollista. Vielä kun jaksais tehdä niille jotain :p

Siivotessa löysin vanhan kouluaineenkin, jossa luki hauskasti: "minun suosikkini on lause: koti on elämää, ei pelkkää siivousta varten" - sain päivän naurut :'D

Syksyinen sää on vaihteeks ollu inhan sateinen. Tai aina kun minä menen ulos, niin silloin kyllä sataa. Märät sukat on argh.

Neiti on kohta valmis palaamaan cityyn, mukavuuksien pariin.

ShoppasinLauantai 05.09.2009 21:31

Lalalle:
- akvaario
- UV-valo + pöytävalaisin
- lämpömatto
- muovialustat

Itselle:
- Madonnan musta syksytakki
- Toppi
- Verkkosukkikset
- Kapea niittivyö
- Niittiranneke

Jäi ostamatta: siniset ja violetit sukkikset! *tahtoo tahtoo lisää väriä elämään*

Elokuu lähenee loppuaan..Maanantai 31.08.2009 01:35

Se on sit kohta myönnettävä että on syksy. Syksy saapui ihan yllättäen :o.
Tykkäilen pimenevistä illoista, vaikka toisaalta pimeään onkin yhtäkkiä kauhean hankala taas tottua! Luulin oikeesti tarvitsevansa jotain taskulamppua ulkosalla xD. Lisäksi pimeässä kaikki tyypit vaikuttaa epäilyttäviltä (so scary!)

Ja sähkölaskut taas kasvavat kun valojen käyttö lisääntyy. Tosin enhän juuri koskaan pidä normia kattovaloa edes päällä, koska pidän enemmän pienestä kohdevalaistuksesta/lukulamppuvalosta. Niin ja Laltsulla on toki oma(t) valonsa.

Laltsuparankin ruokavalio vallan supistuu kun jääkaapista ei enää löydykään niitä tuoreita itsepoimittuja kesäherkkuja vaan tylsiä kasviksia ihan kaupasta ostettuina..

Yksi ikävä miinuspuoli on myös sukkapyykin lisääntyminen :/. Kesällähän et tarvinnut sukkia.

Todennäköisesti kesän aikana kadonnut ruokahalusikin palailee taas syksyksi ja läskistyt.

Niin, syksyhän on aina jonkin uuden alku..Syksyn pitäisi innostaa! Neiti ei vaan vielä(kään) tiedä minkä alku tämä syksy oikein on (tuuliajelua, so nice) :/
Lisäksi vanhenen taas syksyllä ja jotenkin nyt se on vielä masentavampaa kuin viime vuonna.


Mutta niitä plussapuoliakin voisi toki syksystä löytyä (löytyy löytyy, neitihän on aina rakastanut syksyä..mut mitkäs ne syyt olikaan...)

1. Pääset ulkoiluttamaan viimein rakkaita saappaitasi, jotka ovat koko kesän ajan vaan pölyyntyneet nurkassa. Lisäksi pääset ihastelemaan kauppojen uutta saapasvalikoimaa. Perfect! Rakastan mustia saappaita, niitä ei voi olla liikaa! Avokkaita ei ees tule yhtään ikävä.

2. Ilma ei ole enää paahtavan kuuma, vaan voit hengittää syksyn raikasta kirpeää ilmaa. Kämppä ei ole enää sauna, jes!! Enää ei tarvitse hengailla kämpillä alasti.

3. Sinun ei tarvitse enää näyttäytyä ulkosalla vähissä vaatteissa (ja kärsiä irstaiden miesten kommenteista :P). Syksytakit on jee.

4. Värimaailma ulkona vaihtuu vihreästä punaruskeaan. Kaupoistakin löytää ehkä enemmän taas mustia vaatteita!

5. Yksi päivä vähemmän tuhlailtavana, kun kaupat eivät enää olekaan auki sunnuntaisin (paitsi ne pienet ruokakaupat).

6. Lukuisat huivit odottavat taas innolla sitä että pääsevät kietoutumaan kaulasi ympärille. Kesällähän olisi niin epäilyttävää pitää huivia.

7. Voit taas siemailla teetä ja poltella kynttilöitä (olenko muka kaivannut tätä kesän aikana?).

Iha parasMaanantai 24.08.2009 01:25

"isä sanoi: älä koskaan mene retkuun katuroskaan"

Kristiina Brask - Kuivilla susta
http://www.youtube.com/watch?v=uK7WTep4uLI
Katsoin vielä kerran Serranoiden vipan jakson.
Voi yhyy kun sarjan uudet jaksot eivät ole enää piristämässä päiviäni,
enää en voi ihastella Afrin pukeutumista, huvittua Raulin eleistä ja ilmeistä taikka nauraa Fitin sähläilylle (tai no tietysti voisin, jos haluaisin kertailla vanhaa :p).

Jään kaipaamaan Serranoita niin kovasti <3

[Ei aihetta]Torstai 20.08.2009 15:24

"Älykkyys on sitä, että tietää mitä tekee.
Viisaus on sitä, että tekee mitä tietää.

Älä aja kuin omistaisit tien,
aja aivan kuin omistaisit auton."