IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 00:23

Neiti oli taas aika pro, kun buukkasi vapaapäiväksi haastattelun jo klo 8:30. Aamulla idea ei enää tuntunut yhtään hyvältä x). No lähtihän se päivä käyntiin, ja haastattelu/juttutuokio meni kai ihan hyvin..lupailivatkin jotain duunia neidille :). Ja neitihän tekee töitä niin paljon kuin ehtii :''D.
Kauppoja on kyllä ihan parasta kierrellä ihan aamusta. Niin rauhallista ja ei jonoja sovituskoppeihin. Neiti taitaa alkaa shoppailee tästä edes aina arkiaamuisin :D. Nykyisin kyllä tuon vaatekauppaharjoittelun jälkeen kauppoja, ja vaatteiden sijoittelua tms. tsekkailee kyllä niin eri silmällä kuin ennen.

Univelka (tai osa siitä) tuli sit nukuttua junassa. Neiti ei edes jaksanut tarttua matkalukemiseen. Onneks oli ilmastoitu intercityjuna sentään kyseessä eikä ahdistava taajamajuna.

Vaatekauppakiertely jatkui iltapäivällä, mutta oikeastaan mtn kivaa kledjua ei tarttunut mukaan. Neiti etsi lähinnä siis jotain mekkoa (kyllä, luit aivan oikein). Tuli sit ostettua kosmetiikkaa ja ne kesäjalkineet! Neiti kohtelee kenkiään yhtä huonosti kuin rannekellojaan x). Tai jostain syystä ne kengät vaan kärsivät neidin käytössä..

Perjantai-ilta: punaviiniä ja Duudsoneita <3. Hauskaa.


Ohi on.Torstai 29.05.2008 21:29

Nyt se pelätty eka työharjoittelujakso onkin sit takana. Aika meni nopeasti.
Tavallaan oli haikeaa jättää paikka, mutta toisaalta sieltä myös lähti ihan innolla jo pois.
Kaikkeen kyllästyy :''D. Viimeiset henkilökunta-alennuksetkin piti vielä hyödyntää x).
Loma alkaisi nyt tai siis ainakin ensin saa nauttia tästä vapaasti viikonlopusta..
Katsotaan ny että miten usein niitä vapaita viikonloppuja tulee sit olemaan..Neiti tarvii vapaita viikonloppuja!

Vuosi kouluakin jo takana. Ja vuosi vielä edessä. Huisia.

Piiiitkä päivä..Torstai 29.05.2008 00:10

mutta neiti jaksoi :).
Koulutuspäivä oli ihan hyödyllinen, sillä vaikka neiti onkin käyttänyt veikkauskonetta,
niin neiti sai huomata, että uudempi laite on todellakin HIEMAN edeltäjäänsä erilainen käyttää.
5 tuntia meni ihmeen nopeasti. Sapuskatkin oli hyvät, ja väsyneenä neiti ei kieltäydy edes kahvista.
Ihmisiä kannustettiin koulutuksen myötä myös veikkaamaan: tyyliin saatiin veikkausrahaa. Nice.
Huomenna taas..

Ja asiasta toiseen..
Ilmaisjakelulehdet on pahasta. Neiti keksii niistä aina vaikka mitä ostettavaa (myös vaatteiden lisäksi)..Tyyliin pääkalloleivänpaahdin ois kyllä niin neidin tyyliä! Mitä nyt siitä faktasta, että neiti EI edes syö paahtoleipää xD.


Tänään oli sit harjoittelun arviointi ja sehän meni sit yllättävän hyvin &lt;ihme&gt;. Neiti sai kiitettävän arvosanan (ylläri, koska neitihän on omasta mielestään niin laiska, tyhmä ja saamaton :p).
Ja neiti somisti/teki seiniä/lasten osastoa tänään sen 8h. Yllättävän kivaa puuhaa. Omaa kädenjälkeään on kiva ihailla hetken aikaa, kunnes asiakkkaat tulee ja sotkee xD.

Tänään neiti sai myös käytyä reklamoimassa rannekellostaan ja sai kuulla, että saa tilalle toisen samanlaisen kellon. No parempi sekin kuin ei mitään :). Kello joka kestää taas neidin käytössä sen vuoden.

Neiti sai myös viimein puhelimesta kiinni piilarilafkan asiakaspalveluhenkilön, joka infosi neidille palautusasian. Neiti pulitti yli 5€:n postikulut sit palautuksestaan. Neiti miettii et millaiset piilarit uskaltaisi seuraavaksi tilata.. Faktahan on kuitenkin se, että samanlaisia "silmiä" neiti ei löydä enää mistään.

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 02:15

Mies sanoo ja tarkoittaa..

"Olemmeko tavanneet ennen?" = "Kiva perse."

"Olen romanttinen." = "Olen köyhä."

"Tarvitsen sinua." = "Käteni on väsynyt."

"Haluan sitoutua." = "Kyllästyttää vetää käteen."

"Olet ainoa nainen joka on välittänyt minusta." = "Olet ainoa nainen joka ei ole hylännyt minua."

"Haluan todella tutustua sinuun paremmin." = "Jotta voisin kertoa siitä paremmin kavereilleni."

"Se on vain appelsiinimehua, maista vaikka." = "Vielä 3 paukkua ja hänen jalkansa ovat kaulani ympärillä."

"Hän on aika söpö." = "Haluan naida häntä"

"En tiedä pidänkö hänestä." = "Hän ei anna."

"Ikävöin sinua niin" = "Olen niin kiimainen, että vuohetkin alkavat näyttää hyviltä."

"Oliko se yhtä ihanaa sinulle?" = "Olen epävarma miehuudestani."

"Olinko yhtä hyvä kuin aiemmat poikaystäväsi?" = "Onko kaluni pieni?"

"Nautin joka sekunnista viime yönä." = "Kuka helvetti tuo on?"

"Rakastatko minua?" = "Olen tehnyt jotain todella typerää ja sinä saatat saada sen selville."

"Rakastatko minua TODELLA?" = "Olen tehnyt jotain todella typerää ja sinä saat sen selville ennemmin tai myöhemmin."

"Soitan sinulle." = "Annan villikoirien purra pallini irti ennen kuin näen sinua enää."

"Olen ajatellut paljon." = "Et ole niin hyvännäköinen kuin kännissä."

"Ehkä meidän pitäisi olla vain ystäviä." = "Vittu, että sä oot RUMA."

"Olen oppinut sinusta paljon." = "Seuraava!"

Maanantai..Maanantai 26.05.2008 22:04

Neiti teki tänään yli 8h:n päivän, koska korvailee jo etukäteen muutaman tunnin :P.
Harjoittelu lähenee kivasti loppuaan. Kaikki hyvä loppuu aikanaan :'D. Toisaalta toi 2kk on kyllä sopiva aika harjoittelulle. (Mitenköhän sitä seuraavassa harjoittelussa jaksaa jotain lafkaa 4kk putkeen O.o.)
Tänään neiti roudasi mm. mallinukkeja, ja tuurillansa laski/pudotti puolet mallinukesta varpaalleen ja sai sit loppuajan linkuttaa duunissa lähinnä yhden jalan varassa. Pikkasen sattui siis varpaaseen. Neiti ehti jo luulla varpaansa murtuneen. Mallinuken riisuminenkin voi siis olla aika inhaa/vaativaa/vaarallista puuhaa, jos neiti laitetaan asialle :p. Sit neiti sai myös tehdä seinää (juttu josta neiti on onnistunut luistamaan tähän asti). Ohjeita on ihan jees seurailla, jos ne on hyvät. Omia ideoitahan neidillähän ei ole :p. Luovuus ei vaan ole neidin juttu.

Neiti sai tänään yhden rannekellonsakin taas rikki (siis sen kellon, joka ei ikinä pysy ranteessa).
Kello tippui lattialle vaihteeksi niin, että se hajosi. Neiti kävi sit spontaanisti ostamassa uuden kellon kelloliikkeestä. Halppiskellot on neidin juttu. Neiti osti kellon kultaisella rannekkeella, vaikka jäikin nyt miettimään et oiskohan se hopea ollut sittenkin kivempi x). Neiti ei osaa tehdä valintoja!

Neiti sai kutsun työhaastatteluunkin (taas), ja neiti otti kutsun vastaan, koska ainahan neiti voi toisenkin määräaikaisen työn kesäksi ottaa :''D. Neiti buukkaa kesänsä täyteen töitä xD. No eih tai no..mikä estää. Neidillä ei suuremmin ole mitään kesäsuunnitelmia, ainoastaan kesän jälkeisiä suunnitelmia, joten sama kai se on suostua töihin, jos töitä ois tarjolla, ja ainahan haastatteluissa voi käydä.

Ja neidillä menee kirjaimellisesti hermo erääseen nimeltämainitsemattomaan piilarilafkaan, joilla ekaksi kestää piilareiden toimitus yli viikon, ja sit asiakaspalvelussa ei vastata puhelimeen, jotta voisi selvittää että mihin ihmeen osoitteeseen neiti voisi palauttaa epäkelvot piilarit takaisin. Olisi niin kiva että lafka edes vastaisi sähköpostiin 14pv:n kuluessa. Neiti haluaa päästä eroon epäkivoista piilareista, mutta nähtävästi joutuu ne kohta ostamaan, koska lafkalla ei näköjään ole mitään innostusta palvella asiakkaitaan. Niin arghhh! Neiti ei kyllä taida toiste tehdä tilausta kyseiseltä lafkalta.

Somaa ja Olaa..Maanantai 26.05.2008 07:50

Hyvää livemusaa oli sit raahauduttava kuulemaan..

Neiti voisi joskus hillitä myös alkoholinkäyttöään..
Ensinnäkin neiti oli varannut takkinsa taskuun narikkarahan. No siitä uupui 20senttiä.
Narikka oli vaan "ei se mitään". Mutta neiti ei tietenkään voinut uskoa että oli laskenut summan väärin. (No ei neiti sit ollutkaan, koska se kaksikymmentäsenttinen löytyi myöhemmin kumminkin sieltä takin taskusta, how nice).
Baarimikko ojensi sit neidille tilauksen yhteydessä Liikuntakeskus Fressin yhden päivän passin,
johon neiti: "Mitä mä tällä?!" (toisinsanoen: tarvitsenko muka mielestäsi kuntoilua/tervehenkisempiä harrastuksia?), johon baarimikko: "yllätä itsesi". Neiti: *sisäistä naurua*
Neiti tapasi illan aikana mukavasti vanhoja tuttuja, joista kaikki muistivat neidin (koska eihän neiti vuosien saatossa ole juurikaan/yhtään muuttunut). Sen sijaan neidin tuttavat olivat hieman. Itseasiassa neiti ei olisi yhtäkään parin vuoden takaista kouluystiään enää edes tunnistanut (niin noloa!). Neidin lähimuisti on vissiin myös vähän huono O.o.

Neiti joi vaihteeksi ihan liikaa. Tai ainakin se yksi shotti oli liikaa :p. Neiti päätyi jopa tanssilattialle!
Neidillä oli myös baarissa uudet korkkarit, jotka olivat kaikkea muuta kuin hyvät jaloille.
Neidin teki mieli kävellä kotiin sukkasillaan (sitä neiti ei kuitenkaan tehnyt).
Kaksi ritarillista miestä saattoivat neidin Kuopion yöstä turvallisesti kotiin.

Sunnuntai meni sit kärsien mielettömästä hedarista ja jalkasärystä. Niinpä niin.
Hukkaan meni koko päivä. Seuraavalla kerralla neiti vois rajoittaa vähän piletystään..

"Nopea ja mukava on asiointi"Torstai 22.05.2008 22:24

Neiti meni sit aamulla taas työhaastatteluun. Tällä kertaa neiti sai täyttää lappusen ja kertoilla samalla vaan jotain itsestään (senhän neiti osaa :'D). Sit neiti sai kuulla saavansa paikan &lt;ihme&gt; ja sen suurempia ajattelematta neiti sit allekirjoitti määräaikaisen työsopimuksen. Neidillä alkaa siis työt 2.6, jolloin neitiä aletaan kouluttamaan työhön (hui). Sitä ennen neidillä on vielä 2pv:n erityinen koulutuskin. How nice. Neiti tulee olemaan ensi viikolla todella exhausted koska käy vielä työharjottelun jlkn 5h:n koulutuksessa :p eli on kaks päivää klo 9-20 jalkeilla. (Onneksi kyseessä on sentään palkallinen koulutus :D).
Tosiaan neiti ei ole aikoihin ollut kesällä töissä! Ahistavaa. Neidillä on snadisti "pallo jalassa" -fiilis. No neitihän rakastaa hieman uusia haasteita (ainakin hetken aikaa), mutta toisaalta taas neiti aina panikoikin kaikkea uutta. Neiti ei suinkaan halua että työ haittaa liiaksi neidin vapaa-aikaa ja iltaduuni tulee sitä tekemään :/. Jospa neiti ei ihan heti kyllästyisi pieneen työympäristöönsä tai työtehtäviinsä. Neiti on ainakin jo snadisti kauhistunut tulevasta liian pirteästä työasustaan :p.

Neiti sai tänään myös viimeinkin piilarilähetyksensä. Neiti testasi siis toista piilarilafkaa (joiden toimitus kesti yli viikon!!), ja sai sit ihan inhan väriset vihreät piilarit, siis niin vaaleat, että neiti ei edes halua kokeilla niitä :p. Ei kivat. Neitiä ärsyttää tehdä palautus.. Näköjään nettikuvaan piilarista ei ole uskominen. Neidin pitänee koettaa sit onneaan toisen kerran ja toivoa et piilarin väri seuraavaks ois ees hieman enemmän neidin vanhan piilarin väriä vastaava.

Neiti näki tänään pitkästä aikaa vanhaa/entistä kämppistäänkin, ja itseasiassa neiti ei olisi tunnistanut kämppistään ellei likka ois infonnut tyyliin: "hei me ollaan joskus asuttu yhdessä". Tyyliin muut ihmiset muuttuu, mutta neiti vaan pysyy vielä vuosien jälkeenkin hyvinkin tunnistettavissa. Hhmm.. olisikohan kenties aika mennä kampaajalle tai jotain xD..

[Ei aihetta]Torstai 22.05.2008 10:17

"Kiitollisuus..
muuttaa kieltämisen hyväksynnäksi, kaaoksen järjestykseksi, sekaannuksen selkeydeksi.
Se voi muuttaa aterian juhlaksi, talon kodiksi, tuntemattoman ystäväksi.
Kiitollisuus muuttaa menneisyyden ymmärrettäväksi, tuo rauhaa nykypäivään ja
antaa näkemyksen tulevaisuudesta."

-Melody Beattie-

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.05.2008 18:14

What a day..

Koulussa tuli käväistyä pitkästä aikaa (olipas outoa).
Kivasti yhden aineen opettaja yritti muistella et kuka neiti on. Ope oli tyyliin: "älä sano nimeäsi vielä" ja lisäsi: "sulla on nyt eriväriset hiukset". Neiti oli silleen: "Ei niiden pitäisi kyllä olla eriväriset &lt;ihme&gt;.." ja sit neiti esittäytyi, koska ajatteli ettei ope kuitenkaan muista. No opettajalla oli neidin paperit jo käsissään eli olisi hän sittenkin arvannut oikein, mutta miten niin muka eriväriset hiukset?! No okei, ehkä haalistuneempi väri, ja olihan neiti taas vaihteeksi käyttänyt suoristusrautaakin eli pikemminkin erilaiset hiukset.

Neiti sai todistuksenkin (tai siis opintokortin jos tarkkoja ollaan). Ja siitä kävi ilmi, että neiti on ollut aika laiska opiskelija (yllätys yllätys) xD. Parhain numero oli vitonen ja se oli tietenkin ruotsista. Nelosia ei sit todistuksesta löytynyt ja ne kolmoset kertovat neidin olevan keskitason suorittaja. Ykköset kertovat sit tyhmyydestä ja lusmuilusta x). No näillä mennään.. Neiti on toisaalta ihan tyytyväinen itseensä, koska selvisi vuodesta ilman uusintakokeita :D

Neiti sai tänään myös kaksi mielenkiintoista työtarjousta, joista toisen neiti melkeinpä on jo deletoinut mielestään (neiti niiiin diggaa siitä tarjoilusta) ja toisen suhteen työhaastattelu kutsuu huomenna. Neiti pääsee taas "loistamaan". Neiti voisi kenties ottaa oppia viime haastattelusta. Neidillä on kyllä lyhyt muisti ja niitä sammakoita pääsee aina suusta. No let's see..

Neidin pitäisi kiertää kaupat kaukaa, sillä nyt neiti näki ihanan tunikan, jota hieman himoitsee (ei sentään heti sitä ostanut)..