IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 01.04.2008 01:23

"Tyttö tietää heti haluaako panna, mennä naimisiin vai tappaa"

by: Hank /Californication

[Ei aihetta]Maanantai 31.03.2008 19:27

Nyt olen vähemmän argh.
Tieto siitä et olen päässyt edes yhdestä tän jakson kokeesta läpi piristi kummasti
+ tietenkin shoppailuterapia x). Hups. Eksyin siis pimeään myyntiin.

Päivän huvittavin juttu on ehdottomasti ollut se, kun neiti sattumalta törmäsi vanhaan autokoulun opettajaansa (siis ihan vaan kävellen :D), ja opettaja vielä muisti neidin. Neiti olisi luullut et opettajalla olisi niin paljon ajo-oppilaita ollut vuosien varrella et tuskin kaikkien vuosien jälkeen niitä enää muistaisi. Opettaja ihme kyllä siis muisti neidin :o. Mikä laittoi neidin miettimään, että olikohan hän kenties ollut opettajan huonoin oppilas ja sen vuoksi muistettava <puna>. Tai sit neiti ei vaan muutu vaikka vuodet vierivätkin. Opettaja vielä osoitti kiinnostusta neitiä kohtaan ja uteli tuttuun tyyliinsä neidin kuulumisia. Nice. Onhan se aina joskus kiva törmätä ihmisiin menneestä.

[Ei aihetta]Maanantai 31.03.2008 18:01

Ja se toinen arghMaanantai 31.03.2008 17:12

Liittymätyypin ja liittymän omistajasuhteen vaihtovaikeudet on niin argh.
Neiti kävi ärsyyntyneenä keskustelun nimeltämainitsemattoman liittymätyypin asiakaspalvelijan kanssa. Neidillä oli sit kuulemma soppari, joka velvoittikin neitiä olemaan asiakkaana tän vuoden heinäkuulle asti. Nice. Neiti on taas katsonut millaiseen soppariin on laittanut nimensä. No neiti oli sen verran ärsyyntynyt kaikesta, että langan päässä oleva virkailija tuli sit lopulta neitiä vastaan ja neiti sai luvan vaihtaa liittymätyyppiä liittymän sisällä, mutta liittymän omistajan vaihto onkin sit ah niin byrokraattinen juttu, joka edellyttää et neidin pitää käydä tekemässä seuraava sopimus yhdessä äidin kanssa, että neiti viimein sais liittymän täysin omiiin nimiinsä. Viimeksi se muka tehtiin, mut ei sit näköjään tehtykään, tyyliin neiti on ollu vaan käyttäjä, ei suinkaan omistaja. Toisaalta neiti vois myös pyytää äidiltään valtakirjan plus et äidin pitää viel soitollaan varmistaa et ihan varmasti luovuttaa numeronsa oikeudet täysi-ikäiselle tyttärelleen viimein(kin).

Jotenkin tuntuu et äitini omistaa vielä mun numeroni oikeudet, kun olen joku 30v :P. Vaikeeta.
Helpointa ois tietenkin vaan ottaa kokonaan uusi puhelinnumero, mutta sitähän en tietenkään halua tehdä :p. Mennään vaikeemman kautta vaihteeks.

ArghMaanantai 31.03.2008 15:08

Mikä sää. Neidin farkut oli taas polvia myöten kurassa :p
Neiti ei enää kyllä reippaile yhtään keskustan ulkopuolella. Neiti maksaa sittenkin vaikka mitä niistä yleisistä kulkuneuvoista. Nuorilla autoilijoilla ei ole mitään tapoja! Neiti oli ylittämässä kävelytietä, kun takaa joku idiootti päätti sit ihan tahallaan kaahata neidin ohitse niin että kaikki kura varmasti osui neitiä selkäänkin asti.

Aamun ajatuksetMaanantai 31.03.2008 10:49

"Varttuessani aikuiseksi halusin aina tulla joksikin.
Nyt huomaan, että olisi pitänyt määritellä tavoite hieman tarkemmin."

"Parasta, mitä voi tehdä, kun jokin suunnitelma ei etene,
on käynnistää uusi suunnitelma."


Sunnuntai..Maanantai 31.03.2008 00:50

Neiti herätettiin tänään jo puoli kasilta! Ihan liian aikaisin :p
Neidillä oli huimat puol tuntia aikaa valmistautua päivään. Neiti selvisi haasteesta x).
Sunnuntaikirkkoon siis mentiin. Onneksi autossa ehti vielä ns. nuokkua univelkaa veks.
Tosiaan kirkossa käytiin vaihteeksi iloisemmissa merkeissä, nimittäin serkkukin jo pääsi ripille.
Lapset vanhenee sit nopeasti. Neiti veisasi virsiä, mutta skippasi ehtoollisen. Kirkossa sattui sellanenkin "hassu juttu", että eräs mies valokuvasi liian innokkaasti rippilapsia, koska oli sytyttää takkinsa huolimattomuudessaan läheiseen kynttilään. Ainakin jotain kärähti, koska hetki sen jälkeen kirkossa leijaili ihana palaneen käry x).

Neiti on syönyt taas vaihteeks kaikkee epäterveellistä.
Neiti on "joutunut" halailee ihmisiä, neiti on päässyt piirtelemään lahjakkaamman 5v pikkuneidin kaa, lisäksi neiti on todistanut kuinka huono on auttamaan yläasteelaista laskemaan kolmion pinta-alaa xD. Ja neiti on käynyt mummolassa, jossa ei ollut enää mummoa :(. Siellä oli niin outoa ilman mummoa, että neiti halusi sieltä pian pian pois.

Neiti ei ehtinyt koiransa kanssa edes lenkille tänään :/.

Bussimatka sujui vaihteeks kirjan parissa. Neiti luki hömppäromaania, joka yllättäen käsitteli kuolemaa. Neiti oikeesti itki ja nauroi (enimmäkseen kuitenkin itki) bussissa kirjan parissa (onneksi bussi oli lähes tyhjillään). Neidin sai siis nyyhkimään Cecilia Ahernin teos P.S Rakastan sinua. Matka taittui varsin nopeasti sitä lukiessa.

Neiti ei millään jaksaisi tulevaa viikkoa, mutta kenties se valo siellä tunnelin päässä näkyy..sen voimin mennään taas eteenpäin.


Hyvä muistaaSunnuntai 30.03.2008 00:34

"Seksi ei ole vain seksiä,
seksi tekee hyvää.
Seksi vapauttaa endorfiinejä,
endorfiinit tekevät iloiseksi"

by: Joe Dubois / Näkijä

HahaLauantai 29.03.2008 18:45

Äiti luuli et olin käyny kampaajalla <ihme>,
Olin silleen: "Millä rahalla muka oisin käyny?"
Äiti: "No joisit vähän vähemmän..."
Auts. Näpäytys.
Minä: "En oo rahojani juonu.."
(ainakaan paljo)

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 15:13

http://www.youtube.com/watch?v=wJLHBN8sejU
^^
Repesin <virne>

Ja iloitsen End Of Youn uudesta singlestä You deserve more, jonka voi kuulla jo radiosta. Jeah.