IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

MikkeliMaanantai 16.03.2009 19:46

En ollutkaan käyny vuosiin Mikkelissä. Oli siis jo aikakin. Mikkelistä on aina niiiiin hyviä muistoja<3. Piti taas lähteä sillä hameella reissuun. Bussimatka Mikkeliin kesti lähes 3h.
Matkan aikana kulutin liiaksi känny akkua musankuuntelulla. Matkaeväänä toimi omppusiideri.

Ysin maissa olin sit viimein Mikkelissä. Mikkeliin oli tullut ihan matkakeskus sitten viime käyntini :D. Tyyliin koko bussiasema oli siis vaihtanut paikkaa. Huisia. Heti ekana tietenkin muistin missä sijaitsee se automaatti. Jopa keikkapaikankin sijainti löytyi ilman kompassia :D. Matkalla keikkapaikalle joku ihana humalainen mies pysäytti mut liikennevaloissa koska tahtoi antaa lipun keikalle! Mies oli aikonut antaa lipun ekalle näkemälleen kauniille naiselle (ja sitä kaunista naista ei vissiin tullut vastaan, joten muhun oli tyytyminen xD). Yritin tyrkyttää lippua takaisin, mutta mies oli varma siitä et halusi antaa toisen lippunsa pois. No säästin 15e.

Keikkapaikalla oli vielä ysin aikaan niin hiljaista et lähdin hetkeksi tsekkaa Mikkelin muun tarjonnan. Lempibaarini Roller oli onneks jo auki, joten kävin hengaa siellä. Tarjolla oli hyvää musaa ja TV:n tuijotusta x). Palasin kuitenkin keikkapaikalle kympiksi. Siellä oli jo eloa. Ensivaikutelma baarin suhteen oli ollut vähän plaah, mutta baarihan olikin ihan mukava. Ei mikään trendibaari ainakaan. Yritin viihdyttää itseäni ennen keikkaa (lue: juomalla & söpöjä baarimikkoja tsekkailemalla :'D), ja keikkahan alkoi vasta kahdeltatoista. Keikkalava oli ihanan matala, joten sain tsekkailla keikan vallan etualalta. Lähempänä pääsi ainakin paremmin keikkafiiliksiin. Välispiikit oli taas mimmien tyyliin veikeitä ja biisilistassa oli viisi uutta veisua. Keikka oli ohitse ennen kuin se alkoikaan.

Loppuilta meni..hhmm..juoden?

Mun piti lähteä pois neljän bussilla, mutta jotenkin se ilta vallan venyi ja olin aamulla matkakeskuksessa venailemassa kello 10:58 junaa :'D. Hupsista. Mutta kuten joku sanoi: Reissaaminen on aina yhtä seikkailua :D. Ja pääasia et oli kivvaa, mitä nyt pieni väsymysmaximus ja hedari siihen kaupan päälle. Duunissa ainakin jaksaa taas weekendin jlkn hymyillä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.