IRC-Galleria

rokkineiti

rokkineiti

- "Elämä on laulun haaveunta..."

Selaa blogimerkintöjä

Reissua..Maanantai 05.10.2009 15:43

Ennen reissua lahjoin itseäni uudella huumaavalla Hugo Bossin Femme tuoksulla, ah<3. Kun tuoksut ja hammasharjat oli messissä, niin olin valmis junailee itseni lauantaiksi Ouluun.
Miks kaksi tuntiakin junassa tuntuukin niin ikuisuudelta :p. Pitäis varmaan vaihtaa musat soittimeen. Lisäksi jouduin junavaunuun, joka oli kuin sauna! Siis 28 astetta on mielestäni ihan liian korkea sisälämpötila :p. Toinen vaunu oli huomattavasti viileempi.

Oulussa majoituin taas lempparihotellissani eli Sokos hotellissa (3+1 päivien etua kun pääsi majoituksessakin hyödyntämään, so nice). Jostain syystä Sokos hotellilla oli se käsitys, et olin jo ennakkomaksanut huoneen, vaikka olin vasta maksamassa! Väärinkäsitys selvisi tai sit hotellivirkailija ei vaan osannu. Oisinhan toki mieluusti voinut hyväksyäkin sen, et huone on jo maksettu, mut enhän tykkää huijata + saada jotain huonelaskua sit myöhemmin postissa. Paree olla rehellinen. Sain vaihteeks jopa ihanan huoneen ammeella. Pääsin kylpemään<3

Oulun kaupoista ei tällä kertaa löytynyt mitään kivaa (käsittämätöntä!), vaikka sentään ehdin sen kaksi tuntia kaupungilla viettää. Edes ihqusta Spirit storesta ei tällä kertaa löytynyt mitään kivaa. Liikkeessä oli liikaa paljettijuttuja (ja oonhan päättänyt etten enää ostaa mitään paljettista!).

Ulkona satoi rakeitakin, joten pinkille sateenvarjolle oli käyttöä.

Illalla eli kymmeneltä kutsui sit Ouluhalli. Sitä ennen olin ehtinyt tyhjentää punkkupulloa mukavasti ja saada rikki kaulakorun (syy miksi en käytä koruja –- nehän hajoo tai hukkuu aina). Tyyliin vain minä voin jäädä kaulakorusta kiinni johonkin ovenripaan!

En tietenkään mitenkään jaksanut kävellä minnekään Ouluhallille, joten taksilla mentiin. Satuin tulemaan hallille juuri parahiksi kuulemaan Frederikiä (voi ei). Lipitin pahaa ja kallista siideriä aikani kuluksi ja torjuin keski-ikäisten miesten lähentely-yrityksiä. Mua jopa pyydettiin tanssimaan Frederikin tahtiin :’D. Joo kiitos ei. Kyselijän piti kuulla se "ei" parikin kertaa ennen kuin uskoi et en nyt lähe tanssahtelemaan.

PMMP aloitti viimein yhdentoista jälkeen keikkansa. Lavalla oli uusia valoja ja valolevyt oli taas niin kivasti aseteltu. Pogoilin fanaattisesti etualalla ja muistin taas miksi oon aina vältellyt sitä eturiviä. Hirveetä tuuppimista ja tönimistä :p. Yritin testailla uutta kameraani, mut faktahan on se, et oon surkea kuvaaja ja keikkafiilistely jotenki kärsii kun pitää yrittää ottaa jotain kuvia. Kameraan ei taaskaan tallentunut ees hyviä kuvia. Vika oli joko lavan valaistuksessa/savusumussa tai sit kuvaajassa :’D.

Keikan jälkeen olikin sit hyvä kiiruhtaa hallista pois. Pääsin kimppataksilla takaisin keskustaan ja Nelivitoseen. Ai että se baari tuntuu jo niiiiin kotoisalta x). Tykkäilen baarimikkojen taitavasta palvelusta (edullisia Marianneja unohtamatta *nam*). Bongasin illan aikana ihqun Salkkari-Sebastianinkin eli Jarkon (joka muuten onkin Oulusta kotoisin), mut koska oon niiiiin ujo, niin enhän uskaltautunut ahdistelemaan tyyppiä lähemmin. Känninen minä ois varmaan menny hehkuttaa Jarkolle jotain tyyliin: ”Sebastian on Salkkareista mun suosikki!, vähä sä oot hyvännäköinen luonnossakin” :'D. No näin ei käyny. En ehtiny juoda itseäni rohkeaksi..
Olin sit niiiiin uskollinen valomerkille. En muuten taaskaan ehtinyt tsekata Oulun grilliä, mut ehkä se oli vaan hyvä juttu :D.

Selviydyin taas jopa aamulla kymmenen junaani. Hyvää päivää juomalla aamu lähti edes jotenkin käyntiin. Junamatka meni darravapisten ja nukkuen, niin et ihan pelkäsin nukkuvani asemani ohi. Kotonakin oli ihan pakko jatkaa niitä päikkäreitä. Päänsärkyä tosin aiheutti kaikki pienikin taustamöly :p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.