IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

It's a song to say goodbye.Tiistai 15.08.2006 16:23

Ulkona taivaskin sanoo että syksy tulee, ja vesi koputtaa ikkunaan. Kaduilla on jo oransseja lehtiä, ja tupakkakallioiden ruoho on tunkkaisen keltaista.

Nauroin hysteerisesti koko kaksituntisen koulupäivän ajan. Koska kauhu, joka sulattaa luut. Nauroin, koska tiedän että tästä vuodesta tulee vielä enemmän fucked up kuin ensimmäisestä. Koska se energia, jota mulla oli vuosi sitten, kulutti itsensä loppuun jo ekan puolen vuoden aikana.

Se on tosi huvittavaa, että mä vaan vaellan päämäärättömänä ja ihan kuin jossain sumussa. Koska en tiedä mitä olen tekemässä, tai mitä haluan tehdä. Enkä tiedä sitä, kuinka kauan jaksan tehdä asioita joita en välttämättä halua tehdä. Enkä sitä, kuinka kauan jaksan tietämättömyyttä. Enkä mä tiedä, onko tietämättömyys se ongelma, vai se että luulen tietäväni jo tarpeeksi.

Pitäisi saada nyt joku kipinä, ettei menisi ihan vituiksi kaikki jo heti alkumetreillä.

Siihen asti äksdee, äksdee, koska se on yksi mun harvoista erityistaidoista nenän nyrpistelyn ja valittamisen lisäksi. Ja loppujen lopuksi mä olen äksdeessä todella etevä. Eivät kaikki osaa nauraa hysteerisesti silloin kun oikeasti vaan.. kauhu.

Huoh. Kiitos kivasta kesästä. Kiitti varsinkin muutamalle supererityiselle. Lähden kohta keskustaan nauttimaan sateesta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.