IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 17.10.2006 04:45

Paskat. Kirjoitin sen syysprojektitekstin. Siitä tuli paska. Oon vihanen itselleni siitä että en saa nykyään mitään aikaan, ja ehkä vielä vihaisempi siitä että kun saan jotain, se on niin shittiä. Siin on joku hiton Miska jonka veli delaa flashbackissa. Pitää lukea enemmän kirjoja suomeksi. Ja Holdstockia. Holdstock on niin sydän. Oon muuten niin tyhmä et aion yrittää ottaa osaa nanowrimoon. Ääliömäistä. Jos en saa kasaan yhtä kolmen sivun syysprojektitekstiä, en tuu missään tapauksessa saamaan aikaan 50 000 sanaa.

Rakkaan Sick Boyn sanoin: Well, at one time, you've got it, and then you lose it, and it's gone for ever.

Elämäni alamäki alkoi, enkä ole vielä edes aikuisikäinen. ( Tosin se ei näköjään estä mua pääsemästä ikärajoiltaan näennäisen mahdottomiin mestoihin, kunhan vain olen tarpeeksi sekaisin ja joku maksaa mut sisään, kuten lauantai osoitti. )

Huooh, vipitkin näköjään menneet. Kiitti näistä. Karma police, arrest this girl.

Puhuin tänään hämmentävän ikäviä puheluita ja vaik oon paska niin en loppujen lopuks oo niin paska.

Katsottiin Maian kanssa Scary Movie 4 ja sekin oli paska. Kaikki on ihan paskaa. Tosin nauroin sille kuitenkin. Mutta en yhtä paljon kuin Halloweenille, mikä on hälyttävää, koska Halloweenin pitäisi olla oikea kauhuleffa ja Scary Movien sen joka naurattaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.