IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 17.10.2006 17:17

Näin unta. Taisin nähdä Suomen sodasta. Hassua. Sekotin kaikki henkilöt ja ajanjaksot. Ruotsi(Suomi) piti hallussaan Kankaantaustantien loppupätkää, Venäjällä oli pieni pala Mattilantietä. Jossain vaiheessa joku venäläisten pääjehu katosi koiria pakoon Siwalle päin, jonka perään lähdin. Siwalla oli suuri mainos Kalevalasta.

Sitten jossain vaiheessa olin yhtäkkiä teatterilavalla. Chad Michael Murray tuli vaivihkaa taluttamaan mut pois lavalta ja sanoi että "Sun ei pitäis olla täällä, eihän". Olin veltto ja ihastunut ja annoin sen tehdä niin. Sanoin "Se vanha nainen antoi mulle puvun ja yhden repliikin". Chad Michael Murray sanoi "Ei se ole sun repliikkisi, vaan mun", enkä jaksanut laittaa vastaan koska Chad oli niin söpö. Sitten istuttiin backstagella kahvilapöydässä ja olin rakastunut ja Chad Michael Murray.. äsht, en muista enää mitä kaikkea me puhuttiin.

Rakastan julkkisunia. En edes oikeasti ole mikään Chad Michael Murray - fani.. http://i.xanga.com/eLlis_x3/chad%20michael%20murray.jpg

.. mutta oli se uni silti ihan kiva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.