IRC-Galleria

Humm, humm.Sunnuntai 04.06.2006 04:47

Loman eka viikonloppu on pärähtäny mukaval tavalla käyntiin. :)

Perjantai-ilta meni tiiviisti ankkiksessa, eikä siitä sitten enempää.. ilma oli mahtava puistoiluun ja meininki just optimaalinen, joten siinä se, vähän painiskeltiin ja pelattiin jalkapalloa, naurettiin mille vaan ja niin edespäin..

Nyt lauantaina kävin aamulla hakemassa torkan käteen, ihan tyytyväinen voi olla omiin suorituksiinsa näillä näkymin. Kahen-puol kolmen aikaan lähdin kuin lähdinkin sitten kaverin tai parin kanssa kattelemaan Stam1naa tohon viereiseen Kaisaniemen puistoon.. vetivät äijät loistavan setin! Varsinkin Kaken pokerinaama ja Hyrden kurahaalarit keräsivät tuhdisti pisteitä. :D Illemmalla lähdettiin sitten kaupungille ajan kanssa vaihdelleella porukalla, mutta aika mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen päädyttiin aika epätodennäköiseen mestaan hengaamaan, nimittäin Kampin dösäterminaalin penkeille. :D Itse asiassa aika kelpo levyttelymesta oli sekin, en tiedä kyllä miksi. :)

Tällä nimenomasella hetkellä nyt siis oon himassa fiilistelemässä vielä vähän levyjä ennen koisahtamista, ja sitä puuhaa voisikin itseasiassa jatkella.. kiitän yleisöä ja poistun takavasemmalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.