IRC-Galleria

Sitsueissön reporttTorstai 29.06.2006 22:34

En oo jaksanu kirjotella mitään, ni lyhyt yhteenveto siit mitä kaikkea on tässä tapahtunu, en varmaan muista kyl kaikkea koska tulin just duunista ja oon puhki.

• Assyrannekkeet saapu VIHDOIN, nyt on vakuutus siitä et pääsee nörtteilee loppukesästä.
• Ilosaarirock-tiketti on myös tiukasti taskussa.
• Töitä on ollu niin ämpärikaupalla et naurattais jos ei haukotuttais. (Tää saattaa tulla ilmi aikasemmista merkinnöistä, jos on tarkkaavainen lukija. :D)
• Päätettiin Jetron (Hurumaniac) kanssa, että lähdetään vähän Eurooppaa kattelemaan joskus ens kuun puolella, kun työt loppuu ja on toivon mukaan sitä rahaa. Praha on täl hetkel vahva destination-ehdokas, mut katellaan mihin päädytään. (ei päädytty mihinkään. -toim.huom.)
• Hassasin rahojani jo tosiaan sähkökitaraan, eli musakaupasta mukaan tarttui pitkällisen ja laajahkon testailun jälkeen Squire OBEY Graphic Stratocaster HSS Collage -nimihirvityksellä tituleerattu kepukka, jonka mäheys alkaa vasta vähä vähältä huolellisen nypläyksen kautta paljastumaan mulle. (Vahvarin hankinta on viel edessä, oon hakenut sopivaa urakalla ja luulenpa päätyneeni ratkaisuun. Huoneesta löytynee parin viikon sisään Marshallin MG100DFX, joten luulis naapureiden pysyvän hereillä..)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.