IRC-Galleria

Mitä kaikkea ihmeellistä se ihminen tekeekään kun sillä on tylsää.

Homehduin himassa koko aamupäivän ja hyvän osan iltapäivästäkin ja päätin että nyt on tehtävä jotain tai tuun seinähulluks. Päätin lähteä kuvailemaan Rautatieaseman ympäristöön, ehkä testaamaan vihdoin uutta linssiä katukuvauksessa. Kun tulin ensimmäisille laitureille, K-juna oli juuri lähdössä parin metrin päässä ja tuli sellanen vahva nyt-tai-ei-koskaan -sensaatio, jonka saattelemana sitten spontaanisti hyppäsin siihen junaan vailla mitään määränpäätä.

Pasilan kohdalla päätin että tässä ois hyvä hypätä ulos ja näinpä sitten tein. Meni tovi kun mietin että mitähän hittoa täällä sitten vois saada aikaseks, ja ainoa kohtuuplääni oli mennä keekoilemaan lähimpään Lidliin. Kaupasta löytyi eurolla tölkki jotain hämyistä Frezza Mocca -kopiota, joka olikin sitten ihan mukavaa hörpittävää kun piipahdin paluumatkalla Käpylässä tavoitteenani kuvailla vähän hienoa auringonlaskua. Se pääsi kuitenkin livahtamaan sormien välistä junaa odotellessa ja matkaa tehdessä, pirun Suomi ja sen aikanen pimeäntulo..

Ei siinä mitään, Käpylästä sitten nokka kohti kotia ja taas meni mukavasti iso tukku aikaa hukkaan. Illalla vois vissiin lähteä kaupungille että ois saanu tänään edes jotain aikaseks.

Palaillaan astioille.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.