IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Niin ne asiat vaan muuttuu..Torstai 22.11.2007 12:13

Viela eilen iltapaivalla liimailin tarroja mangoihin kunnes tyokaveri tuli sanomaan etta "Taa onkin sun vika tyopaiva". Aha, kiitti.
Sitten tyopaivan paatteeksi Riina ja Lez joiden kanssa mun piti lahtea Cairnsiin tuli kertomaan ettei ne tulekkaan mun kanssa vaan lahtee Alexin ja Ullan kanssa West Coastille lauantaina.
Mulla ei ole niin paljon rahaa etta voisin menna mukaan, eika sen auton kuski halua mua edes sinne, niin lahdin tanaan sitte kaupunkiin kiertelemaan ilmotustauluja siina toivossa etta joku etsisi matkakaveria autoonsa suuntana Cairns. Loysin puolessa tunnissa pari Israelilaista kundia jotka meinaa ajaa sunnuntaina Kakadu National Parkiin (Yksi maailman seitsemasta kauneimmasta paikasta?) ja sielta sitten parin paivan paasta Cairnsiin sukeltamaan Great Barrier Reefille ja siita vahan ylospain sademetsaan, jonka jalkeen takasin alas Melbourneen asti ja ne vaikutti ihan asiallisilta tyypeilta. Eli ma nyt sitten lahden sunnuntaina pois ilman edes yhtaan puolituttua taskussani ne vahaiset rahat mita me tosta paskalta farmilta saatiin ja toivon etta saan matkan varrelta vahan jotain toita ettei tarvi alkaa syomaan ruohoa.
Aikaset joululahjat voi laittaa mun tilille!
Mua pelottaa ihan sikana :F
Mut kylla taa tasta, tapaan mun tiput sitten tuolla etelammassa viimeistaan parin kuukauden paasta ja sitten jatketaan seikkailua yhdessa.
Ainiin ja saatiin viimein siirrettya ne paluulentoliput! Ne on nyt bookattu niin pitkalle kuin vaan suinkin mahdollista, elikka 13.08.2008. En kylla tieda tulenko takasin sillonkaan, katotaan nyt mihin taa ihmeellinen saari mut jarjestaa.
Tsau.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.