IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

21.11.2007Tiistai 11.12.2007 05:28

Eilen tuli kauhea koti-ikava kun oli vaan niin pirun tylsaa. Edes pokerin pelaaminen ei enaa kiinnosta kun sitakin on jo pelattu yli 3 kk joka paiva. Eilen meilla oli niin tylsaa etta Sue-Chen paatti opetella polttamaan tupakkaa :D:D
Mina ja Riina leikittiin kivi-sakset-paperia... hohhoijaa.
Taalla on niin sikakuuma ettei jaksa tehda mitaan.
Elliot loysi viereiselta farmilta itelleen tyttoystavan ja lahti sen kanssa Singaporeen. Ruben ja Ozzie katosivat jonnekkin Darwinin keskustaan (ja kuulin etta ne perusti sinne oman yrityksen, wtf??) Olli ja Sue-Chen aikoo haippasta maanantaina Melbournen kautta Tasmaniaan. Saksan tytot Liina ja Vanessa aikoo jatkaa matkaa huomenna, Taiwanin Jess seka Apple myos.
Mina Riina ja Lez ollaan kanssa taysin kypsia tahan paikkaan, pakko paasta pois. Sovittiin etta meidan kolmen suuntana on Cairns ja sen ymparisto, farmiduunia lisaa ja sitten festareita koluamaan, hiphei! Puhetta oli ollut myos Balista, mutta se osoittautuikin monta sataa kalliimmaksi kuin mita sen piti olla...

--- 2 h kuluttua:
Kuulin tossa asken etta Riina ja Lez lahteekin Ullan ja Alexin kanssa West Coastille. Alex ei halua mua mukaan ja yksi mun kavereista sanoi ettei se halua ketaan sellasta mukaan joka "ei tosissaan halua lahtea mukaan". Ei kehdannut katsoa silmiin sen sanoessaan.
Eli ma nyt sitten lahden yksin jonnekkin. Ma en mitenkaan pysty kasittamaan etta miten ma tulen selviimaan tasta.
Mun ei ole koskaan tarvinnut olla yksin ja yhtakkia olenkin jossain hornan tuutissa ilman hajuakaan siita mihin seuraavaksi suuntaisin. Sain tasta surkean vahaisesta tyosta vaan pari tonnia (AUS) saastoon eika mulla ole aavistustakaan siita kuinka pitkalle silla paasen. Oon vaan itkenyt koko illan kun en tieda mita tehda. Ehka pitaisi palata takaisin Suomeen, mut eihan mulla ole siellakaan enaa kotia kun aiti muutti johonkin yksioon..
Yritin vetasta nollauskannit tasottamaan vitutusta, mutta en jaksanut juoda tarpeeksi.
Kaikki sanoo etta "Kylla sa parjaat, sa oot SUSKA! Saat kavereita ihan mista vaan! Et sa yksin jaa." Just niinku juu. Ma yritin hymyilla ja uskoa etta ne olis oikeessa. Tosi kiva laskea kaikki tuntemattomien varaan.
Tassa meidan tiet eroaa, sovittiin etta voitais tavata taas ensivuonna jossakin etelammassa.
Toivottavasti paasen sinne asti, pelottaa enemman kuin Suomesta lahteminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.