IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Uaah, typera tyo!Sunnuntai 23.12.2007 16:19

Mun rekryfirman tyokeikat peruuntuu liian usein: eilen peruuntu paivan _molemmat_ vuorot :( Mun piti olla illalla tarjoilijana haissa (en oo ikina ollu haissa!), mutta haat peruttiin aamulla, aijai.. Pitas ettia uusi tyo,plaa. Se intialainenkin paikka on ihan suolesta, maksavat ihan laittoman alhasta tuntipalkkaa, mut onpahan edes jotakin..
Eilen oli hostellin megaisolla verannalla ne boolibileet, vaki oli aivan soseissa: kanniskeli toisiaan olkapailla pitkin taloa ja roudaili huonekaluja aamuyolla suihkuun... hmm.
Ja naa ihanat sekopaat laitto mun nimen listaan etta paasen huomenna ilmatteeks kakskerroksiseen punaseen Ultimate Party- bilebussiin joka kuljettaa juhlakansaa baarista baariin... Tiedossa vahan erilainen joulu!
Ainiin ja kavin just asken seurailemassa standuppikisaa sinisessa ravintolassa! Joku parikymppinen kundi imitoi hienosti Pablo Franciscon leffatraileriaanisketsin ja voitti 500 dollaria. Ja yks niista osanottajista tuli harjottelee mulla sen vitseja kisan jalkeen, hajosin :~D
Njiih. Eipa tuu muita uutimia mieleen nyt. Jatkakaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.