IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Australia: Cape Flattery Silica MinesTiistai 08.01.2008 04:26

Kavi ilmi etta taa soveltuvuuskoe olikin huumetesti ja mina luonnollisesti annoin puhtaan negatiivisen tuloksen, pakkasin kamani ja kiipesin tan uuden firman yksityiskoneeseen, jonka puolalainen pilotti kuskasi mut pohjosempaan Fape Flattery Silica Minesille.
Sain elamani ekaa kertaa oman huoneen! Siella oli iso hamahakki, valtava torakka ja vauvagekko. Kaksi ensimmaista sai kyytia ja paasi tutustumaan huoneestani loytaman pornolehden (!)takakanteen, gekon paatin pitaa lemmikkina kun se oli niin pieni ja sopo.
Oon nyt sitten perjantaihin asti taalla keittiossa duunailemassa safkaa kaivoksella rehkivalle, noin 50-paiselle kundilaumalle. Tyota on 12 tuntia paivassa ja aamuisin on heratyskello soimassa neljalta. Sehan on siis nukkumaanmenoaika kun mun pitaa olla jo ylhaalla, jumankaude!
Rytmi korjaantu yhdessa vuorokaudessa, sen verran vasyttavaa duunia :)
Ja rahat saastyy mukavasti kun ei taalla ole mitaan paikkaa missa sita kayttaa. On tossa vieressa kanttiinin pubi, mutta sekin sulkee ennen kuin ma paasen duunista, huippuhomma!

Eilen oli janna paiva! Yks sahkomies Bradley ehdotti etta se voisi tehda mulle kiertoajelun kaivokselle ja niin me sitten ajettiin tonne keskelle valtavia lumenvalkosia hiekkadyyneja joita poitsut siirtelee traktoreilla sunmuilla vekottimilla. Tasta hiekasta tehdaan esim lasia sunmuuta.. Bongasin matkalla ainakin 5 erilaista hamahakkia, dingon, konnia, iguaanin, pidin kadessa myrkynvihreeta sammakkoa ja paatettiin ilta ajamalla jarvelle ruokkimaan krokotiilia. Hitto et oli pelottava otus! Tosi lihava ja haijyn nakonen, pihvit ja makkarat katosi aika sukkelaan.. En ui missaan enaa ikina. Joo ja eilen oli taas yllatyshuumetestit! Tosi mukavaa koittaa liruttaa kuppiin kun joku sairaanhoitaja tsiigailee siina vieressa ja yrittaa pitaa ylla jonkunsortin ankeeta smalltalkia.. Kaikki tyontekijat taalla testataan aina vahan valia jotta minimoitaisiin tyotapaturmat, kaivostyo on vaarallista jos on paa sekasin.
Joo ja meidan keittion takapihalla asuu helvetin iso python joka syo lokkeja aamupalaks. Kantsii kattoo mihin astuu..
Paluu takasin Cairnsiin on perjantaina. Sitten ma nukun nukun ja nukun (viimeset 4 yota oon selvinnnnyt 4h unilla) ja sitten kayn kattoo mika on tilanne yhdessa raflassa josta mulle tarjottiin toita kun torstaina olin kavelly siita ohi :D Olin hetkeks torstaina vaan pysahtynyt sen paikan eteen kattelee avointa tyopaikkailmotusta ikkunassa kun paikan omistaja sattu putkahtamaan ulos ja se heti ehdotti etta mitas jos ma tulisin niille ensiviikolla nayttamaan taitoni tarjoilijana ni ne saattaa haluta palkata mut!
Hitto et vasyttaa, nyt onkin paikkariaika, kolmen tunnin paasta takasin toihin.
Heipparallaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.