IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Oli taas veivausperjantai nii..Maanantai 18.02.2008 16:16

Mika siina on kun perjantaisin tulee sellanen olo etta pitas liikkuu tosi lujaa ja olla alasti?
Viimeperjantaina paasin istuu ihkaoikean harrikan kyytiin ja paadyin naku-uinnille keskustan rantaan. Posotin kans tuhatta ja sataa jonkun pyoralla pitkin keskustan ainoota isoa katua ja huutelin tuntemattomille.. en sopimattomia sentaan, mina oon sivistynyt. Lystia oli!
Pelottaa vahan seuraava viikonloppu. Tuun olemaan taas rakkaassa Cairnsissa pitkasta aikaa, luultavasti kaikki jotka sielta hostellilta tunsin on lahteneet ja paadyn lauantaina taas sen kakskerroksisen punasen bilebussin kyytiin.. Sit karsin kaks paivaa krapulassa ja teen matkasuunnitelman siita mihka seuraavaks siirryn.
Jannittaa tammoset kivat pikku muutokset!
Jannittaa kanssa et onkohan se Cairnsin tyyppi jonka kamppaan jatin mun lahes kaiken omaisuuteni pitanyt mun tavaroistani hyvaa huolta. Mullahan kun ei oo taalla mukana kuin reppu ja vaatepussi kun ei huvittanut kaikkea roinaa tanne asti raahata. Oonkohan vahan liian luottavainen? :D "Tassois kakskytkiloo mun romppeita, piakko huolta naista kuukauden ajan abauttiarallaa? ookoo, hieno homma, tas on mun numero, soittelen sit ku tuun takasi!"


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.