IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Viela oon hengissa!Maanantai 16.06.2008 11:03

Piti olla viikko vapaata, mut eipa ollu pomon puheissa totuudenmurustakaan. Joka paiva olin duunissa paitti sillon ku ne vei mun rekan ja sillonkin mun ilmeisesti oletettiin saapuvan toihin vaikka sanoin niille etta mina menen nyt kavelylle ja etta puhelinta saa kayttaa jos mua jossakin tarvitaan. Ei soinu puhelin ja seuraavana paivana ne kysy etta etko sa suska halua enaa tehda toita.. hemmetti mita passeja.
Ja kavi ilmi etta kaikki noi muut juopot ja narkkarit saa enemman palkkaa ku mina vaikka ne myohastelee joka paiva (itsehan olen parantanut tapani! uskokaa tai alkaa!) enka koskaan ilmaannu toihin kannissa niinku noi muut, en varastele ja pida viitta tupakkataukoa tunnissa omilla luvilla.. valilla mun duunikaveri jonka kanssa oon kanttiinissa vaan lahtee sanomatta mitaan ja putkahtaa takasin tunteroisen paasta. Kiva teha muidenkin tyot.. Ja taa edellamainittu sankari sai just palkankorotuksen. Aika reilua..
Mutta oon saanut uusia kivempia kavereita viereisista rekoista! Lahdettiin perjantaina niiden kanssa vahan kaupungille, paadyttiin keskustan Platinum Lounge- klubille ja ystavani Dean kavi jututtamassa bar manageria. Istuttiin verannalle ja taa baarimies tuli meidan poytaan ilmottamaan etta se on laittanu meille $150 arvosen baaripiikin ja anto meille oman bartap-numeron jonka mainitsemalla ryystetaan maksutta seka henkilokuntakortit alennuksia varten :D Kiva seta!
Neljaanpekkaan 150 dollaria meni aika nopsasti ni Dean kavi ehdottamassa etta saataisko viiskymppia lisaa ni se totes etta "No problems, mate!". Vahan tuli rokkistara-fiilis :D
Huomenna on Mackayn eka showpaiva ja tiedossa on 5 paivaa duunia putkeen 12-15h rykayksissa, etta en todnak paase nettiin taas vahaan aikaan. Elkaa siis huolestuko siella!
Oon sisustanut mun rekanperan oikein mukavaksi ja mulla on joku 11 kirjaa pitamassa mulle seuraa seka naapurit anto mulle stereot, JEE! Ei tarvi enaa kuunnella jaakaappia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.