IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Taalla riittaa kylla tekemista!Perjantai 11.12.2009 10:22

Mita pidempaan taalla Melbournessa hillun sita kiinnostavammaksi meno kay. Eilen tuli taas tyotarjous eraasta ravintolasta, mulla on pieni juttutuokio niiden paakokin kanssa maanantaina, katellaas jos vaikka paasis alottaa tyot ensiviikolla. Itseasiassa 3 yokerhoa on osoittaneet kiinnostusta tahan suuntaan ja tan viikonlopun aikana pitaisi kayda kurkistelemassa etta millasista juottoloista tassa nyt onkaan kyse.
David lupasi vieda mut pikku roadtripille Great Ocean Roadille. Siella on kuulemma henkeasalpaavat nakymat koko matkan kun ajellaan ihan meren vieressa biitseja ja kukkuloita ihastellen.. jee! Niin juu ja pari viikkoa sitten vanha tuttu Brian jonka tunsin Airliesta tuli kylailemaan ja kavastiin tsekkaamassa akvaarion meno. Pingviineja, haikaloja, sammakoita, rapuja ja tiesmita nilviaisia... Oikein jannaa, paljon kuvia :)
Niin ja eilen kavin kattomassa ilmasta standuppia Chinatownin Exford Hotellissa, oli oikein lystia ja sain 2 lippua yhden hinnalla taniltaiseen Standup comedy christmas show Shaggersiin... Taitaa olla tiedossa suht rivoa tekstia, aussit tuntien. Uskomatonta miten paljon takalaisella lavalla saa kiroilla :D
Oon alkanu taas nakemaan unia. Useimmat liittyy jotenkin Suomeen ja kavereihin siella ja sit on kans ollu kauheita painajaisia missa mua jahdataan ja kidutetaan ja vampyyrejakin on alkanu putkahtelee siihen malliin etta herailen kahden tunnin valein kauhunhiesta markana. Ei varmaan olis kannattanu ees alottaa ton vampyyrikirjan lukemista mista ei oo ku vissiin sata sivua jaljella. Lopetuskappaleessa tulee mun tsagalla semmonen veriloyly etten nukahda viikkoon. Valilla on vaan pakko laittaa kirja pois ja hengittaa syvaan ku se on niin oksettava. "Let The Right One In" John Ajvide Lindqvist, ruotsista. Suosittelen lampimasti ;)
Nyt pitais lahteaettimaan jostakin tonttulakki iltaa varten!
Tip tap tip tap tipe tipe tip tap... :)(:
Jatskinmyyjana trancefestareilla (Strawberry Fields, Licola)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.