IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen
Tänään se hyvä herätti mut 07:45 ja kysyi haluaisinko lähteä heti töihin. Ja sit panin juoksuks: aamuvuoro Sörnäisissä ja iltavuoroon Vuosaareen, ihanaa kun sai tekemistä vaikka väsyttikin vähän lyhyiksi jääneiden yöunien takia.
Siinä työvuorojen välissä jotenkin jouduin Kaisaniemessä ulliz :n kanssa haastatteluun, jossa piti maistella pahanmakusia pastilleja ja perustella miks ne oli mun mielestä pahoja. Idioottimainen kysely. Noh, sainpahan palkkioks purkkaa ni sai pahan maun pois suusta.
Kirjastossa ihQ Velozity antoi väsyneelle pastillikyllästetylle suskalle energiahoitoa ja se ihan oikeesti jeesas, tuli jotenkin kevyempi olo kun havahduin takasin tähän maailmaan siitä pehmoisesta horroksesta johon hetkiseksi kiireen keskellä vaivuin.
Kiitti Velo, oot mussukka!

Sitten tuli ne huonot uutiset.. ystävä soitti sairaalasta.
Ei sellasta oikeen osaa sulattaa että toinen on jossain hätää kärsimässä tiesmillasissa laitteissa. Oon nyt loppupäivän vaan tuijotellu tyhjään ja ihmetelly et mitenkäs nyt näin.
Jotain piti tehdä mut en vaan yhtään tiennyt että mitä, niin lähdin mammutti :n kanssa kävelylle rantaan, haettiin Shelliltä suklaata (löysin maasta kympin!!) ja poltettiin tupakkaa ketjussa.
Se sai mut paremmalle tuulelle, mamsellilla vaan on sellanen vaikutus :)
Nähtiin kans miten työmiehet oransseissa asuissaan piirsivät valkosta katkoviivaa autotielle. Ja joo, oli ihan pakko mennä ikuistamaan jalanjälkemme märkään maaliin heti työmiesten mentyä :D:D Suska ja mamssi Vuosaaren sydämessä forever! Kauhee ajatus toisaalta..
Nyt on masu täys hernesoppaa ja meen (tai yritän edes mennä) unimaan siinä toivossa että se puhelin herättäisi mut huomennakin työuutisilla.

Ja sylintäydeltä telepaattisia paranepianpöpöjä sinne sairaalaan!
t. suska

np. Sting - Fragile

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.