IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

NormipäiväTorstai 02.08.2007 17:39

Heräsin tänäaamuna kun tuntematon viiksekäs mies seiso mun jalkopäässä ja kerto tulleensa omilla avaimillaan sisään ja katkaisseen meidän veden.
Ennoo päässy suihkuun enkä pesee hamapita ja viimesillä vesideseillä mitä oli vahingossa jääny yhteen pulloon keitin itelleni pastaa.
Tänään pitäs kai lähtee menee kodista jossa oon majaillu varmaan 10 vuotta, skidisti haikee fiilis.
Ja ei, en oo saanu sitä kahta laatikkoa enempää pakattua, en vaan oo kyenny..
Joudutaan menee kolmiosta kaksioon ja maksaa silti kolmiosta, aika reilua..
Ja se uus kämppä oli niin sikamaisen saastanen että oksat pois. Äidin sanoja lainaten se oli ihmisarvoa alentava näky. Mä kävin siellä sunnuntaina: alunperin vaaleat seinät, kaapit ja lattiat oli ruskeat liasta. Lattia näytti siltä ku siinä ois raahattu ruumista, siinä oli roiskeita, läiskiä ja reikä. Tapetteja oli kiinni seinässä n. 5 cm leveellä valkosella teipillä jossa oli vihreetä tekstiä. Keittiön kaapin kahva tarttu mun käteen kii ku se oli niin tahmanen ja uuni näyttää siltä et jos sen laittaa päälle se saattaa räjähtää.
Kertoo varmaan aika paljon et ku äitikkä mietti et mihkä se laskis kassinsa ni se totes et lasittamaton parveke on sen kämpän PUHTAIN PAIKKA.
Tehtiin reklamaatio ja sinne meni remppareiskat ja siivoojat. Toivottavasti ne on ollu äärimmäisen ahkeria, se paikka oli nimittäin ihan hirveä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.