IRC-Galleria

something came upKeskiviikko 26.03.2008 22:23

Täällä tuulee. Tuuleeko siellä? Minä olin vähällä soittaa sinulle ja kysyä niin. Täällä tuulee niin, että 46-kiloinen tyttö lähtee lentoon k-kaupan muovipusssinsa kanssa, niin minä olisin sanonut, jos minä olisin soittanut ja sinä olisit vastannut sinun puhelimeen.

Tänään minulla on ollut pelottava tunne, sellainen tunne, että minä en enää välttämättä elä huomiseen tai siihen asti, että minä näkisin sinut. Ja koko päivän minä olen katsonut risteyksessä kahdesti ennen kuin olen toiminut; minä olen tuijottanut pitkään valopaaluja ja korkeita hurmaavia esineitä ihan vain estääkseni niitä kaatumasta niskaani. Minä olen väistänyt ohikulkijoita ja pureksinut ruokani perunamuusiksi ennen kuin olen sen nielaissut. Minä olen nähnyt silmissäni uudelleen tämän aamun ja sinun hymysi, ja minä olen kuullut sinun kuiskauksesi minun korvaani peiton alla ja tuntenut sinun suudelmasi minun huulillani ja niitä suudelmia minä olen tänään jäänyt maistelemaan. Äsken minä aloin pelätä nukahtamista, sillä niin tyhjä on tuo vuode, että se hiljaisuudessa saa minut tärisemään. Vaikka minä toisinaan tarvitsen tilaa olla yksin, sinun luotasi minä en tahtoisi olla pois.

Huomenna on torstai, ja taas yksi viikko lähenee viikonloppuaan. Miksi ikävä sinuun juuri tänään on niin raskas, että sitä ei millään pystyisi katsoa silmiin? Kämmenissä tuntuu lämmin pieni hiki. Päätä särkee. Minun ihoni on kylmä ja kuuma, ja sisältä ulos minä jäädyn ja palan ja tärisen. Ei, koskaan ennen ikävä ei ole tuntunut tältä; ikävä ei ole tuntunut näin vaikealta kantaa huomiseen.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.