IRC-Galleria

keskikesääTiistai 23.06.2009 18:29

Sunnuntaina iltapäivällä ollaan kasaa kavereiden takapihalla. Juhannusta olisi voinut jatkaa kauemminkin, mutta pakko kai se on ollut palata töihin kirjoittamaan. Tänään on paistanut aurinko niin kuin eilen luvattiin, mutta kellon lähestyessä työpäivän loppua ilma heittää pilviseksi, ja ukkonen alkaa ilmoitella itsestään. Eilen Nelosen täti lupasi kyllä kirkasta taivasta.

Työpöydässä on siivoamista. Mä en jaksa enää keskittyä lehtijuttujen vahtaamiseen; ajattelin aloittaa huomenna varhain tänään kirjoitettujen tarkastamisen niin, että ne on torstain lehteen valmiina, jos haluavat niitä sinne tunkea. Kulta meni iltavuoroon koko viikoksi, koska työpaikalla on työvajausta useiden sairaslomien vuoksi. Ensi viikollakin se on iltavuorossa, koska sillon on sen iltaviikko. Siskon kanssa meidän pitäs ostaa juhlapuvut serkun elokuun häihin, ja parturissa pitäisi käydä, kun tämä kuontalo alkaa taas kasvaa yli äyräiden. Kun pääsen kotiin keitän kunnon annoksen nuudeleita ja istun sohvalle vahtaamaan television ruutua. Tänään treenataan kunnolla.

Kavereille kiitos siitä, että olette olemassa ja jaksatte pitää porukalla hauskaa ja että välitätte. Kullalle kiitos, että viitsit ja jaksat ja rakastat. Sä olet mun satama ja mun puu ja mun elämä, mun aurinko ja mun aamu ja mun ilta ja mun rakkaus. Sä olet mun parempi puoli.

Sisarille kiitos siitä, että ette koskaan päästä musta irti, vaikka miten vaikeaa olisi. Että halaatte ja rakastatte ja välitätte. Te olette mun veri ja mun maailma. Mä kasvan teistä.

Viime viikolla itkettiin paljon onnen kyyneliä.

-suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.