IRC-Galleria

Puhelimesta on akku loppu, enkä mä jaksa laittaa sitä johtoon roikkumaan. Meillä on flunssavauva, se on kiusannut kultaa jo viikon ja eilen se alkoi kiusaamaan mun kurkkua. Aski kurkkupastilleja 1,95 tai jotain sinne päin en minä muista minä kuolasin muunlaisia paljon vaarallisempia askeja. Keskiviikkona pidin ilmaista tupakkavalistusta kahdeksasluokkalaisille historiantunnin viimeiset kolme minuuttia. Vaselinipurkki farkkujentaskussa muistuttaa aina nuuskarasiaa. Ehkä siksi, että se on halkaisijaltaan maallikon silmiin samankokoinen.

Maanantaina toimittamaan. Pikkupikkuveli täytti vuoden lisää ja on jo melkein laillisella puolella elämäänsä; tämän viikon se on opetellut puhelimessa naisen sukupuolielimestä muistuttavaa kirosanaa ja raapinut päätään sylinterin vuoksi. Kaikissa asioissa ei kannata luottaa nettikauppaan, ei edes silloin, kun joku siellä näyttää tosi hyvältä.

Vaasassa paistoi aurinko. Paljon vetoa se on paistanut tänään aikalailla muuallakin Suomessa; jos sunnuntain aikana on tosiaan luvatut 28, mä makaan pihalla ja grillaan ihoni loppukesän pankkoon. Pitää muistaa tarkastaa kameran akku ennen maanantaiaamua. Kesän ekalla keikalla ei saa loppua kuvaajan virta kesken.

Pikkuveli on kymmenen päivän lomilla ja on ennen sitä maannut pohjoisessa tekassa melkein kaksi viikkoa. Oli aika katkera siitä, että ei saanut ruskeaksi naamaansa siinä missä kaverit sai. Viimeisen yön rovalla se oli yrittänyt tekovärjätä sitä jonkun kurkkusalaatin kainalossa - tosin ehkä ihan vain unissaan.

Pikkusisko on ollut puolitoista viikkoa Suomessa ja on soitellut melkein joka päivä. Kissanpennut kasvaa. Parasta maailmassa? Suklaan jälkeen? Ei kait. Sisarukset, sanoisin. Rakkaus? Mun rakkaus kuorsaa ja pelaa ja sulkee sälekaihtimet yöksi niin, ettei valo pääse huoneeseen. Mun rakkaus on kotihiiri ja se on ollut oikeassa jonossa, kun on jaettu unenlahjoja. Mä olen ollut siinä viereisessä ja kävellyt väärään suuntaan häntää päin. Onneksi ylioppilaat valmistuvat vain kerran vuodessa. Uneton yö.

Juhannus on mysteeri joka vuosi. Voi kurkku voi kurkku sua.

-suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.