IRC-Galleria

Huhtikuu on aukiTiistai 07.04.2009 15:47

Lauantaina on kaveripariskunnan tuparit. Ajattelin maalata mustia pisamia naamaani, kun tuo noidannenäkin tuossa jo valmiiksi nököttää. Muutaman poutapäivän jälkeen on satanut vettä. Eilen aamulla ajattelin, että lähden ulos kuvaamaan kummallista säätä ennen kuin kukaan muu ehtii sitä tallentamaan. Lama on viedä kesätyöt. Opettajansijaisuuksia onneksi on tarjolla vielä pitkin kevättä, vaikka pitäisi tuo tutkielmakin viimeistellä ja palauttaa. Kaipaan kesäkenkiä, vaikka sunnuntaina yksi niistä tekikin haavan mun kantapäähän terveisinä viimekesästä.

Kaksi vuotta sitten pääsiäisenä minulla oli valkoiset kesäkengät. Ostin uuden tuulitakin, joka kerrankin on sopivankokoinen eikä pikkaisen iso. Ajattelin pitää sitä ainakin kymmenen vuotta, mutta katsotaan nyt. Pitäisi pyykätä. Aamulla suunnittelin leipomista ja juuri äsken tallensin wordiin tekstitiedoston, joka kantaa nimeä essee. Kirjoja kirjastosta, paitsi että kaikki ovat lainassa tai eivät vain yksinkertaisesti ole hankittuina tämän maakunta-alueen kirjastoihin. Keski-Suomi kiitosta. Kaukolainoja pyytämään.

Ei minulla oikeasti mene näin huonosti kuin miltä tämä teksti taas kuulostaa. Toisten plogeja lukiessa tulee toisinaan sellainen olo, että kaikki oikeasti osaavat valittaa ihan mistä tahansa, mutta kyllä he osaavat myös olla iloisia onnistuneesta täytekakusta tai lasten kuraisista vaatteista ihan vain siitä syystä, että tässä vaiheessa vuotta ne muistuttavat keväästä. Merkinnät lyhenevät urputtamisen puutteessa tai sitten ne muuttuvat siirapiksi. No joo palailen tästä tutkielmaa tarkastelemaan.

Hyvää pääsiäistä.

-suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.