IRC-Galleria

tällastaPerjantai 05.09.2008 14:01

Kello lähentelee yhtätoista. Ajattelin, että kituutan tässä vielä viitisenkymmentä minuuttia ja painun sitten haastattelemaan liikunnanohjaajia parin kilometrinä päähän. Onneksi on perjantai. Kuulin äsken vain muutama minuutti aikaisemmin kuulumisia ystävistä, jotka muuttivat parisen viikkoa sitten Etelä-Suomeen opiskelemaan. Tulin miettineeksi, milloin sitä lopulta näkee kaikkia niitä ystäviä, jotka muuttavat kauemmas kuin sadan kilometrin päähän sieltä, missä kasvoivat.

Tässä vaiheessa päivää ei vielä ole hätä. Vatsa on ihan sekaisin, ja aamukahvilla vedin ison donitsin kurkusta alas suurimmaksi osaksi siitä syystä, että työkaveri täyttää vuosia tänään. On niin typerää joutua kieltäytymään tarjoiluista. Ihmiset katsovat silmiin aina pettyneenä, enkä mä halua olla ilonpilaaja. Joten joskus pitää luistaa periaatteista ja niellä hyväntuulisena tai ainakin sennäköisenä. Tänään voisi kyllä olla karkkipäivä, mutta tänään on myös treenipäivä. Hmm.

Eilisillan kokoustilaisuus venähti yhdeksään. Lähempänä kymmentä kotona Seinäjoella, koska mun piti pysähtyä iltapalaa ostamaan. Tahtoisin tehdä pitsaa illalla. Tällä hetkellä mä odotan viikonloppua enemmän kuin innolla, koska sillon saa oikeasti röhnätä äks-asennossa ees hetken aikaa arkiaamuja kauemmin. Nyt voisin palata takaisin elämään. Heippa.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.