IRC-Galleria

to spent the time somewhere elsePerjantai 17.10.2008 14:29

Isostakyröstä saa kuulemma ilmaisia tontteja. "Tulkaa tänne" ja "Muuttakaa meille asumaan", ne mainostavat. Sen jälkeen brittiläinen englanninlehtori sanoo, että hänen mielestään suomalaiset miehet pitävät tossun alla olemisesta. Minun paikkani tänä aamuna olisi ollut jäädä kullan viereen nukkumaan. Seitsemältä aamulla on hämärää, eikä ulos astuessaan voi olla varma, onko kellossa oikeasti aamu vai ilta vai yö. Tänään, however, mun työpöytäni ei ole ollenkaan niin sotkuinen.

Minä olen kuollut nälkään jo kahdesti tänä aamuna. Jonkun pitäisi neljältä iltapäivällä muistuttaa siitä, että puurohiutaleet ovat loppu ja ruisjauhot ja vehnäjauhot ja kalkkunaleike ja taitaa olla maitokin. Nämä kengät minä olen perinyt äitipuoleltani, jolla on liikavarvas. Tuo oli ilkeää. En minä muista oliko se liikavarvas vai liian suuri pikkuvarvas, joka hänet sai nämä korkokengät minulle lahjoittamaan. Unissa minä pidän Kalevala-koruista, vaikka minä en niitä koskaan käytä lukuun ottamatta hopeista Kalevala-sormusta, minkä nimeä minä en koskaan opi muistamaan. Kulta puhui toissapäivänä vanhoista luokkasormuksista ja siitä, että minä pidän harvoin kaulakoruja. Sen jälkeen hän mainitsi, että voisi joskus ostaa minulle hienon kaulakorun, ja minä olin onnellinen siitä, että sen kuuleminen ei tuntunut yhtään imelältä. Kukkia naistenpäivänä. No thanks. Anna anteeksi -kukkia tai hyvää syntymäpäivää -kukkia ovat tekosyy tehdä asiasta jotenkin kauniimpaa kuin se oikeasti on. Ihminen vanhenee, ja miksi ihmeessä tekisit typeriä tekoja, joista pyytää anteeksi. Se on ihan niin kuin meikkaaminen. Asioiden naamioimista, muuttamista joksikin.

Kukkia silloin kun on kukkien aihetta. Mahtavaa. Siitä huolimatta ne kuolee pois, joten ei, kukat eivät ole pakkomielle minulle, eivät milloinkaan. Loppujen lopuksi jos muistaisi näyttää ja saada toinen kokemaan suuria asioista, huomaisi huolehtia ja olla lähellä, olla tässä olla ihan tässä kyljessä kiinni edes toisinaan.

Sellainen mies minulla on. Mies. Läheinen, ei niin pikkutarkka, suein hyvin suurpiirteinen ja kovapäinen, joka ikinen päivä mielenkiintoinen, rakastava, välittävä ja noh, paras, yksinkertaisesti.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.