IRC-Galleria

Tuontitoivomuslistalla lukee kartonki tupakkaa heti lilanväristen saappaiden perässä. Minä mietin onko se jo alkanut ajatella englanniksi ja jos ei, milloin se tapahtuu. Äiti soitti tänään, kun olin kirjastossa. Luuli, että olen kipeänä koska kuiskasin. En jaksa juurikaan käyttää tänään pilkkua. Päivällä kirjoitin kolme sivua tutkimuksen teoriaosuutta ja aloin kaivata Kertomuksen poetiikkaa. Se on kirja, se ei ole elokuva, vaikka niin voisi luulla iltaisin.

Leffamainoksessa sanottiin, että Penelope Cruz on voittanut Oscarin. Kirjoitetaanko se sukunimi edes noin saati sitten miten se oikeasti lausutaan? Kaljapulloja kasvaa siellä täällä ympäri asuntoa. Minusta ne alkavat muistuttaa koristekasveja ihan niin kuin ne kuuluisivat olohuoneen lattialle ja makuuhuoneen sivupöydälle ja keittiön tiskipöydälle punaisine korkkeineen.

Minä olen miettinyt sitä kartonkitoivomusta. Jos se onnistuu taxfreestä ostamalla, tarkoitetaanko taxfreellä silloin kotimaan päässä olevaa pikkukioskia vai matkakohteen lentokentän unelmissa ah niin suurta ja loistavaa ilmailuostoskeskusta? Ja miten niin ne eivät kuulu matkatavaroihin, jos ne ostaa kotimaan päässä ja kiikuttaa aina matkakohteeseen asti? Entä sitten jos lentokone putoaa? Mille ruumiille listataan irrallisena ostoksena matkustamossa lentänyt kartonkipaketti, ja kuka sen prii kuolinpesästä jälkeenpäin? Tänä aamuna aloin miettiä, että jos RyanAirin on kohtalo tiputtaa koneensa silloin, kun me siihen astutaan, nyt voisi olla hyvää aikaa viikon verran kertoa kaikille hautapaikasta tappeleville, että minun haudalleni ei ristiä kiitos, koska risti saa minut voimaan huonosti jopa mullassa.

Kaikenkaikkiaan minä olen melko lailla tärähtänyt. Näin. Hyvää yötä nyt.

-suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.