IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

AikaTorstai 03.09.2009 02:47

Taas on mennyt yksi kuukausi vailla merkintää. Näkisitte paperiversion; siihen ei ole rustattu sitten hmm, no, enpä keksi nasevaa vertausta. Tänään alkoivat luennot. Viime viikon maanantaista asti olen aikatauluttanut tulevaa syksyä lukujärjestyksen ja tenttien näkökulmasta. Jossain vaiheessa olisi kiva käydä vähän töissäkin tienaamassa bensarahaa. Ihan jees vaihteluna kuitenkin tuo tuolla istuminen on.

Paavo on kauhukakara. Paavo on siis tuo meidän raitakuosinen kissa, joka juoksee kirjaimellisesti pitkin seiniä ja söisi koko ajan, jos vain olisi ruokaa. Sen lisäksi se rakastaa olla sylissä ja järsiä kaikenmoista sormista hiuksiin ja vaatteisiin ja varpaisiin. Yksi päivä se raahasi kullan sukkaa saunasta kuivumasta makuuhuoneeseen piiloon. Kuukauden aikana se on jo hukannut kaikki lelunsa. Parin viime päivän aikana onkin tuntunut, että se käyttää meitä leluna kaikkien hukkaamiensa sijaan.

Pikkuveli muutti Tampereelle. Pikkusisko muuttaa viikonloppuna takaisin Jyväskylään, kun on ollut sieltä pois puolisen vuotta. Pikkupikkuveli tänne jää Etelä-Pohjanmaalle meitsin lisäksi ja tietysti vähenevä määrä kavereita, joista heistäkin kaksi kappaletta muutti juuri Vaasaan opiskelemaan.

Hiljaiseksi siis käy. Elämänmuutos, siihen mä tällä merkinnällä pyrinkin päätymään. Mikä siis neuvoksi, kun tuntuu, että päivät pyörii samaa kuviota vailla jotakin sellaista, mitä haluaisi kokea ennen kuin unohtaa, että on halunnut joskus nähdä maailmaa? Niin.

Nyt nukkumaan.

-suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.