IRC-Galleria

TjooPerjantai 19.10.2007 02:46

Näin se on tämäkin päivä ohi. Pitäisi olla jo nukkumassa, no ehkä sitä kerkee vkl aikana nukkuun eli siis sunnuntaina, kun la on töitä. Saa nähä heräänköhän taas aamulla ennen kelloa.

On muuten erittäin kannustavaa nyppiä ihan uusista nastarenkaista nastoja irti. Edelleenkään meidän firmassa kaikki ei toimi niin kuin pitäisi toimia, mutta eiköhän s siitä parane kun saadaan lisäm² käyttön. Kuhan ne sen hallin vaan saa valmiiksi.

Tuli taas mieleen asioita mitkä häiritsevät pahasti. Kaksi asiaa. Iltaohjelmien mainoskatkolla tulevat ruoka mainokset, varsinkin silloin kun ei ole mitään syötävää. ensimmäisenä mieleen tulevista on Hesburger, McDonald ja kotipizza. Siis mitä helvettiä ne oikeen on miettinyt kun ne on halunnut mainoksensa siihen aikaan esitettäväksi? luuleeko ne oikeesti että porukka lähtee siihen aikaan jostain etsimään kyseisiä tuotteita. Kotipizzalta mä sen vielä ymmärrän niillä on sentään kotiinkuljetus. Se on siltikin väärin, ISOSTI.

Toinen asia mikä toisaalta pitäisi kieltää, tai sitten ainakin pitäisi kehittää telkkareihin suodattimet. Hellyyden ja ei niin hellän hellyyden osoitukset, siis se on suorastaan törkeätä kun semmoisia näytetään telkkarissa. Ei siinä mitään pahaa ollut sillon kun seurusteli, mutta nyt kun on sinkku. Mitäs helvettiä sitä oikein pitäisi tehdä kun tekee mieli päästä toisen viereen, enä tarkoita nyt pelkästään sitä lapsenteonharjoittelua. En missään nimessä kiellä etteikö sitäkin mieli tekisi, mutta lähinnä se kun haluaa osoittaa hellyyttä ja rakkauttaan, jollekkin ja ei ole sitä ketään kenelle sen osoittaisi.
Tämä muuten kuullostaa osittain eiliseen sopivalta tekstiltä, joku voisi tämän tekstin pohjalta väittää että olen katkera. Voi hyvinkin olla että vähän olenkin. Siltikään mielestäni siinä ei ole mitään pahaa jos haluaa vierelleen sen kenelle osoittaa rakkauttaan. Kun sitä ei ole voi iskeä hyvinkin paha sairaus mikä saattaa aiheuttaa harkitsemattomia tekoja, halipula.


Olen kovin otettu siitä että te jaksatte näitä minun kirjoitelmia käydä lukemassa, en todellakaan olisi uskonut että nämä jaksavat näin paljon porukkaa kiinnostaa. Mikäli näistä minun kirjotelmista tulee ajatuksia niin rohkeasti vaan ajatukset julki.

Siinä tämä päivä. Huomiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.