IRC-Galleria

Taas sitä tuleeLauantai 27.10.2007 00:19

Jälleen kerran näitä asioita mitkä rupee vaivaaman pienen ihmisen pientä mieltä.

Tällä kertaa kyseessa on Sanoitukset, tarkemmin Lord EST - Sä Teet. "sä vain teet ja teet ja teet ja teet ja teet, mitä sulta odotetaan..." No mut hei haloo... esim kaupankassa, mitä sä odotat sen tekevän... no latovan ne tuotteet siitä lukulaitteen läpi ja rahastavan, etc. mutta mitä jos se esim. rupeiskin lakkaamaan kynsiään tai täyttämään sanaristikoita. Rupeis jossain vaiheessa porukalla palaan hermot kun ne ei saa ostettua kaupasta mitään.

No ei kai siinä mitään kaikkihan alkaa sitten omavaraisiksi. Kaikki odottaa että sinä kesänlopulla teet esim sadonkorjuun... OHO viljat jäi lumen alle. Tajuutte varmaan mitä meinaan.

"Sä vain meet ja meet ja meet ja meet ja meet, ootko sä elossakaan?" Siis mitäs kukkua. Eikö juuri sillon olla elossa kun mennään? Ei sitä kuolleenakaan voi mennä... tai siis näin normaalisti ajateltuna, kyllä minä tiedän elävät kuolleet... Ei puututa niihin nyt.

Juu juu tiedän että tuossa kappalessaa meinataan sitä että ei saa kangistua tiettyihin kaavoihin, ja olla niin kuin ne keikki muut jotka menevaät niiden kaikkien muiden mukana.



Oli mulla olemassa toinenkin mistä mun piti avautua. En vaan just nyt muista sitä. Pitää kirjottaa lisää sitten kun sen muistaa.

Love, Peace, OUT!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.