IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

A2 Giants! :DTiistai 19.05.2009 04:24

Oli ihanat kauden päättäjäiset joukkueen kesken. Ykä oli tehny meistä aivan ihanan kuvaslideshown viime vuojesta ja sitte yllätti kaikki, että siellä oli myös meä lapsuuskuvia! Ja se oli vaan niin ihana, nauroin siinä kans nii et kyyneleet valu. Kaikennäkösiä otoksia sitä onki matkanvarrelle kertyny... :D Lisäks meillä oli tietovisa, et kuka pelaaja kyseessä. Saatiin laput joissa oli tekstipätkiä ja piti sit niistä tietää kuka on kuka. Repesin nauramaan joidenki kohalla, iha loistavia! Oma pätkä meni, ja jopa tunnistin sen;

"Oli mukava pelata ja yrittää parhaansa. Passit oli tosi hyviä, mutta joku siinä tökki siihen passin menemisessä itellä." Ainut heikkous hänellä ääretön nopeus. Hän on tosi kohtelias, aina kun häntä kehuu niin hän kiittää. Tukan väri hänellä on joskus musta.

Ahaha, joukkueen nopein. Indeed. :D Jutta voitti koko jutun (6 oikein 10:stä) ja sai ISON pokaalin. :) Hii. Ja ainih, meidä joukkue taas voitti suunnistuksen! (Saara, Jutta ja mie) Awesome. :D

Lisäks meistä oli tehty laulu! Taino, Tinasydän, vai mikä se alkuperänen onkaa (no se bumtsibum laulu!) , ni siihe tehty joka tytölle oma säkeistö. Tää meä joukkuejohto sit esitti meille sen kappaleen ja aijai. :'D saatiin kans diplomit, joissa on joukkuekuva ja se oma säkeistö.

"Tuulia nopein on joukkueen
Kertoja outojen juttujen
Värit hiuksissa vaihtuen
Normaaleja nää mä en"

Hihi. Tää on kyl kaikkien aikojen paras joukkue missä oon ollu ja parhaimmat muistot syntyy näitten tyttöjen kans, mitä lentopallouraan tulee! Ehottomasti! Onneksi on Poweri tulossa ja uus kausi. Joka luultavasti jää viimeiseksi, jos huonosti käy. :I Mutta turha murehtia.

Oon vaan nii ilonen ja onnellinen et meillä on hyvä joukkue, loistava valmentaja ja parhaat taustatiimit! ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.