IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Safri Duo-EverythingLauantai 28.02.2009 20:41

Jumitus. Argh, oon siivonnu koko päivän. Eli aikalailla ko heräsin yhen aikoihi, käytin Jassun pihala ko oli nii hieno ilma, et olin iha vapaaehtosesti menossa ja sit aloi siivoaan. Selkä astetta enemmän jumi ko taas vähää aikaa.... Mut tää pöytä on nyt siisti et piirtopöytä mahtuu nätisti toho koneen viekkuun ja sen ympärille jää jopa TILAA!

Viel ois lattia raivattavana ja sänky ja imuroitava jaja.... Oikeesti, mite mulla on näi paljo tavaraa? Huomaan lattialla jo kymmenen asiaa, mitä en millää saa tungettua mihinkää. Ja argh, tän jälkee viel pitäs alkaa lukeenki. Toinen kirja psykaa on jo koht luettu. Huoh. Jos mulla ois aikataulu, ni oisin siit kyl jäljessä.

Aikatauluista ja deadlineista tuliki mielee, et en saanu tehtyä sitä yh:n aineistopaskaa, ni nyt tulee merkintä sinne open papereihin, et palautan sen myöhässä ja et jos numero on kiikunkaakun ni se laskee sitä. Kiitti elämä. <3
(no okei, ei mul oikeesti oo enää väliä et mitä kursseista tulee, kunha kirjotukset menis hyvin ees!)

Välillä taitaa näist mun merkinnöistä tulla sellane olo, et mulla ei oo muuta elämää ko koulu? Oikeesti, on mulla. Mikää muu ei vaa stressauta nii paljoa.

Ja on ikävä hirmunen viel kaikenlisäks tähä päälle. ♥

[Ei aihetta]Perjantai 27.02.2009 02:05

Honestly, this town is getting small for me.

[Ei aihetta]Torstai 26.02.2009 21:10

Kieltämättä vituttaa ko netti pätkii joka viies minuutti. :) Ja huomiseks taas astetta enemmän tekemistä. Aineet. Pakkaaminen. Kaikki. Hoh....

Mut voin oikeesti ilolla sanoa, et oon nyt vähä ainaki madaltanu mun kynnystä ihmisille soittamisessa! Tää on jotain suurta. >D Sitte ko ois vielä kenttää, ko näyttää vähä et omasa huoneesa on parhaimmillaa kaks palkkia.... Että joo moi. Vois alkaa lukeen taas, tai viiä vaatteet pyykkiin. Hmmh. Vaikea valita.


EDIT//: Joo, otetaas käsky takasin ja pakkaamista siirretäänki sit hetkellä etiäppäi...

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.02.2009 01:06

Onneksi ei tarvi herätä kovin aikasin kouluun huomenna. Oon iha huuli pyöreänä ton mun esseen kanssa. Ei mitään ideaa, ajatus kiertää kehää ja lallattaa lastenlauluja samalla. Eli yhtä tyhjän kanssa. Saa nähä et kuseeks mun ylppärit sit syksyllä äikkään, ope pelotellu siihemallii, et sielt ei niivai päästäkkää läpi...

Ootan vaa et pääsen tosiaa sinne lomalle nyt, ni ei tarvis sit enää murehtia noist töistä. Kirjotuksii lukemisesta kylläki, ja saa nähä mitä siitäki tulee sit siel Annikan tykönä... :D Notta jooooo. Vois vaik siirtyä pöyän ääree papereitten kanssa ja keskittyä. Oisha se iha kiva päästä ennen kolmea nukkumaan. Kerranki.

Tai sit valvon ton Tehon takia koko yön tai jotain muuta tosi kivaa. <3

[Ei aihetta]Tiistai 24.02.2009 23:02

Suburban days, they last so long
each shop and office, we sing our song
we all sing "we aint got nothing, nothing to do, a big fat nothing, nothing for me nothing for you"

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 22:24

Mun piti lukea, mut jumituin tänne taas. :< Luin päiväl kirjastossa ekan kirja loppuu, mut sit toista ko alotin, pääsin sivule 13 ja alko menee vähä et:

"Hauki on kala, hauki on kala, hauki on kala..."
"Mikä se hauki on?"
"Tuota öööö..."

Et joo, ei kinosta. Pitäs äikä esseeki väsätä. Ei sekää kinosta, en tykkää yhtää tuost kurssista. Vissii sen takia olin viimetunnin jälkee unohtanu alitajusesti oppikirjat luokkaa ja ope palautti ne mulle sit tänää ko oli korjannu taltee. Ou jeah...

Ja alkas nyt se hiihtoloma jumalauta... Ei pää kestä.

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 01:52

Katiska sanoo:
Okei :D Mut siis pitkää aikaa tullu yht mukavantuntosta tyyppiä vastaa : )

Jules. sanoo:
nii tosiaan ku ei olla vähää aikaa nähty....

Jules. sanoo:
eiku:'DD<3

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 17:58

Pyhällä ollaan, kolme tuntia ollaan laskettu, nyt ruokatauko ja sitte takas. Hoh, täällä on kyllä mahtavat rinteet, pakko myöntää. Mikää maailman paras en tässä hommassa oo, joten oon kerenny 6 kertaa jo kaatua. Damn. Hauskaa on kuite ollu ja sillee. :D Ja paranee iltaa kohe!


Mutte hei, enää viikko! ;)<3

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 17:25

JA JUMALAUTA MISSÄ KAIKKI MUN SUKKIEN PARIT ON?!

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 17:12

Jumalaton kiire pakata. Miks mie jätän aina kaiken viimetinkaan, enkä opi et kannattaa pakata edellisenä iltana!