IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 01.02.2008 00:00

Teme sanoo:
hyi ko on nuha
myy sanoo:
hyi
myy sanoo:
työnnä pastilleja nenää jos auttasKyllä Merja tietää<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 22:02

You don’t know what you do to me
And I’ve come too far to get over you
And you don’t have a clue
You don’t know what you do to me

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 23:38

Äh. Unohin livejournalin salasanan (miten oikeesti mahollista........) ja nyt minun IP osote on estetty siellä jokskiaikaa. Voi... elämä. Hohhoijaa.

Mutta silti. Miten yhen ihmisen ajattelemisestaki voi tulla hyvä mieli ja tekis mieli vaan hymyillä? *hih*

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 16:14

Tällähetkellä en vihaa mitään muuta niin paljon ko tuota industrialia. Se on tulehtunu, ollu jo viikon, eikä se tunnu et paranee. Vituttaa. Pitäs vissii lääkäriin mennä ko toi on oikeasti KIPEÄ! Ò_____ó Ärh. Miks kukaa ei kertonu mulle että se on hankala lävistys! (oisin kyl varmaa uppiniskasesti ottanu sen silti) ARGHHHH!!!!!

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 01:15

Yhyy. Ko miks kaikki on vaikeaa? Miks ihmiset on vaikeita? Miks mie teen asioista vaikeita? Miks mie kiinnostun vääristä ihmisistä? Miks oon nii myöhässä enkä kuitenkaa saa wanhojentanssikampaajaa? Tai meikkaajaa. Miks mie en osaa keskittyä kouluun? Miks mie lintsaan aina jos on mahollisuus? Miks mulla on nii onneton tuuri? Miks minua väsyttää aina ja jatkuvasti? Miks mie valitan aina? Miks mie nään hyviä unia jotka ei koskaan tapahu? Miks mie oon niin laiska? Miks mie oon nii saamaton? Miks mie en voi nyt jo värjätä mustiksi hiuksia? Miks mie en saa lävistyksiä? Miksi mie oon tämmöne? Miks mulla alkaa lähes poikkeuksetta ärsyttämään ko mie selaan täällä muiden kuvia?

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 00:19

Okei. Ei se kauaa kestäny. Nyt vituttaa, angstittaa ja tekee mieli vinkua. :C

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 00:13

Mitäs tää on. AFI oli v.2005 suomesa. Sais kyllä minu puolesta tulla uuestaa. Mahdollisimman pian. Kiitos.

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 00:09

Iha hassu päivä ollu. (mitäs vittua, tää yrittää ehotella jotain sanoja minu sanojen paikale. 8C) Oon ollu tosi häpi häpi iha raivostuttavaan rajaan saakka, mut parempi näin päi. :D Iha siis pitkiin aikoihin paras päivä. :D Ei sillee mitää erikoista oo tapahtunu, mutta niin kuitenki. Sen verran kuitenki et sain kaks Entwinen levyä lainaan <3

Näin kans iha sairaan hyvää unta yhestä henkilöstä ja raivostutti ko heräsin siitä sit loppujen lopuks. :C (noni, nyt sain oikoluvun pois päältä) Se on nii rasittavaa ko näkee jotain aivan mahtavaa unta, ja sit herää ja tajuaa että se tosiaan oli VAIN unta. Seuraavaks tulee sellane olo, et jos tää vaikka ois enneuni, mutta ajan kuluessa huomaa taas että ei se vaan oo. Se on vaan _niin_ väärin. :C

Koeviikkoki ois tulosa. Jees. menee taas luultavasti miten sattuu, koko jakso menny muutenki vähä päin seiniä, sanoisinko........ :F Mut ens jaksoon luulis et jaksas keskittyä ko nelijä koodia. :3 Tahon kuitenki lomale. Koulu tympii, ainoastaa ne ihmiset on semmone vähänkää mielekäs homma sielä. Plääh. Oon kuviksesaki pahasti jälesä. No, onneks on kuviksen koodipäivä ni voi paikata sitte, oon kyl muuten ollu ahkera, et oon niitä sadan kuvan juttuja tehny nyt ja suunnittelen seuraavaa. Kaikki muu kuvikseen liittyvä junnaa sit aika taidokkaasti paikallaan. :D Eipäs voi mitää.

Kohta mieki oon jo 18. Jee :3 Pääsen...kaikkialle.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 11:25

Heath Ledger on kuollu ;__________;

[Ei aihetta]Maanantai 21.01.2008 22:08

Lauantai-illan paras:

tohru soittaa trocaderoon: haluasin tilata kotipizzan - ei siis ko perhepizzan (tässä vaiheessa kaikki ympärillä vierii lattialla kuset housuissa), joo, kinkku-tonnikala ja sit toiselle puolelle ananasta ja sille toiselle puolelle sit herkkusieniä. joo onko teillä kotiinkuljetusta? ai jaa eikö, no voiko tuon sit perua?

>8D