IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.07.2009 04:50

Joo moi. Sitä ollaan takas täällä, eikä mitään oo oikeen saanu aikaan. Muutako päänsäryn. Huone pitäs siivota huomenna, koska torjantaina ois tulossa uus LEVEÄ sänky. Ah, autuutta.

Tiltattaa taas. Valvon taas tosi myöhään, enkä jaksa herätä aamulla aikasin ja sit hupsistakeikkaa, en kerkeä tekeen mitää ko oon koiravahtinaki ja kaikkea! Plus et pitäs käyä kaupungissa tilaamassa näöntarkastus, että saan tilattua piilareita ko viiminen pari meni rikki tänään. Lovely.

Etelässä oli ihanaa, lämmintä ja kokoajan oli kivaa seuraa. Lisäks näin Millaa pitkästä aikaa.<3 Oli kivaa :) Mut harmi, ettei keretty nähä ko sen yhen kerran. :I Mutta kyllähä tässä kerkijää.

Mun musiikkimaku kaipaa piristystä, kaikki biisit on jo niin moneen kertaan kuunneltu. Jotain uutta ja kivaa. Oisko ehotuksia?

Pitäsköhä sitä tästä lähteä nukkumaan?

Joo.

Unet teille.

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.07.2009 19:56

Tuulee. Tuulee nii et parvekkeen kasvitki kaatuu oven eteen. Päätä särkee ko on nii tunkkasen kuuma. Pitäs keksiä jotain kehittävää Annin kanssa. Ollaan koko päivä katottu telkkaria. Tää on tätä kunnollista loma-ajan käyttämistä. :D

Ajatukset harhailee.

[Ei aihetta]Perjantai 17.07.2009 14:03

Täällä ollaan, Helsingissä. Hikoilen ko pieni sika täällä auringonpaisteessa, mutta ei se mitään. On kivaa. Olis vieläki kivempaa jos olis jotain tähän ilmastoon sopivaa päällelaitettavaa, eikä vaan nuita porontaljoja joihin läkähtyy. Perkele. No, aina ei voi onnistua. Tultiin tosiaan Tampereen kautta ja sielläki näky kaikkea. Kivaa. Ja täältä vielä ois tarkotus mennä takasin joskus ens viikolla. Ei oikeen toi Rovaniemi kiinnosta. No jo.

Blargh. Kohta pitäs olla jo menossa. Kuuma. Ei tämä oo enää normaalia. :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.07.2009 20:41

Fuk. Kello on taas paljon ja mun pitäs pakata ko juna lähtee yheksältä Tampereelle ja Eero kutsu vielä syömään porukalla, ko se lähtee armeijaan huomena. Voi apua. KIIRE.

Eikä tää auta yhtää.

[Ei aihetta]Tiistai 07.07.2009 22:01

Kuuntelen muumimusiikkia (älkää kysykö) ja tää mörön tunnari on ihan sairaan pelottava! Hyr! Mutta sit nää muut vaan naurattaa ko tulee mieleen pätkiä muumeista. :DDD Ahhaha, kiitos Veera-kulta ko lähetit nää mulle sillo joskus.<3

Naurattaa. Lähtis levotonta juttua jos ois joku jolle jutella.

EDIT//: Siis joo, sellanen kammottava, et kohta joku tulee ja jäädyttää sut. Niinku Mörkö. Ei sairaan pelottava siis, karmiva. Piti korjata ko alko itellä häirittee.

[Ei aihetta]Torstai 02.07.2009 19:32

Awesome. En yleensä voita ikinä mitään arvonnoista, mutta eilen voitin Doriksesta silver funcardin sinne. 8----D En kyllä tiä sit et mitä hyötyä siitä loppujen lopuks on, mutta en valita ollenkaan. :DD Mahdoin olla muutenki koominen näky nuiden keppien kans heiluessa siellä... Hoh. Ja joku Kanadalainen heppu pysäytti mut ja rupes juttelemaan (Joonan mukaan se yritti iskeä, mutta höpöhöpö, sen mielestä mun eessä kävelly tyttö oli maailman kaunein). Juteltiin hetki, ni se sit kysyy et olenko mie Austraaliasta. Olin vähä et öööö, eiku iha suomesta. Kuis? Kuulemma aksentti oli samanlainen ko austraalialaisilla. :D Thanks mate!

No mut joo. Kauhea kiire, kyyti tulee ja mie oon vielä tässä, mitään saanu aikaseks. AIJAI.

Millalta. Torstai 02.07.2009 19:02

Kolme nimeä, joilla minua kutsutaan:
1. Tuulia
2. Katiska
3. Tuppe

Kolme paikkaa, jossa olen asunut:
1. Rovaniemi
2. Rovaniemi
3. Rovaniemi

Kolme telkkariohjelmaa, joita katson:
1. Skins
2. Hell's kitchen
3. L-koodi

Kolme asiaa, joiden tekemisestä nautin:
1. Leffojen kattelu
2. Hyvässä seurassa hengaaminen
3. Lentopallon pelaaminen

Kolme paikkaa, jossa olen käynyt:
1. Pariisi (Ranska)
2. Hastings (Iso-Britannia)
3. Sunny Beach (Bulgaria)

Kolme väriä, joista pidän:
1. Sininen
2. Violetti
3. Musta

Kolme nettisivua, joilla käyn usein:
1. galleria
2. facebook
3. kuvaton.com

Kolme ihmistä, jotka lähettävät minulle sähköpostia:
1. valmentajat
2. Facebook
3. ...

Kolme ystävääni, jotka laittavat tämän päiväkirjaansa:
1. Goottis
2. Arokki
3. Tywen

Kolme asiaa, joita odotan:
1. Että saa tikit/kepit pois
2. Että työt loppuu kokonaan
3. Ko pääsee Helsinkii

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 15:46

Nooooni. Että näin taas. Oli hieno ilta eilen viettää sairaalassa. Sitä ennen oli tosi kivaa rannalla, siihen asti kun olin työntämässä Joonaa veteen kostoksi siitä, että se oli raahannu mut vaatteet päällä veteen. Pohjassa sit oli iso lasinsiru johon raapasin jalkapohjani aika pahasti. Rannalta minut vietiin tk:hon ja siellä sit oltiinki yli 3h. Päkiään laitettiin 7-10 tikkiä (kysyin myöhemmin, ni hoitaja ei enää muistanu), sain kepit ja sanottiin että en saa laittaa painoa ollenkaa sille jalalle ja lisäksi kipsikengän. Et joo-o... Tais mun kultavaskooli olla nyt sitte tässä. :< Ja sain sairaslomaa töistäki viikon!

Mut joo, nyt meä perheestä 50% kulkee kepeillä, ko isälläki on toi kipsi. :--D Aiheuttaa suurta huvitusta yleisesti, olen huomannu. Ei sillä, naurattaa itelläki. :D Mut noi kepit on oikeesti perseestä, liikkuminen on vaikeaa ja äh.

Mutta ää, olin nii onnellinen että mulla oli ystäviä siellä mukana jotka anto ensiapua ja kuskas tk:hon ja takasin. :) Anni, Minja ja Merja oli mukana ja ne oli ollu ihania ja oli ostanu mulle jäätelöä ja muumilimukkaa ja sain ne ko pääsin pois sieltä. Hihi, kiitti. <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.06.2009 19:53

Mut on syöty, oon palanu ja ihan maalissa.
Ihanat työt. <3

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 22:10

Se ois sit kolmen päivän loma. Ah. Vapaus. Huomenna Tepon mökille ja mun pitäs olla JUST NYT siivoamassa ja pakkaamassa. Argh. Aikaa nimittäin on apauttiarallaa kaks tuntia ja sit pitäs olla jo taas menossa. Uh.

Unohin muute mainita, että töissä saatiin hienoja ideoita. Visanaattori ja äänentoistoharava.