IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 15:46

Nooooni. Että näin taas. Oli hieno ilta eilen viettää sairaalassa. Sitä ennen oli tosi kivaa rannalla, siihen asti kun olin työntämässä Joonaa veteen kostoksi siitä, että se oli raahannu mut vaatteet päällä veteen. Pohjassa sit oli iso lasinsiru johon raapasin jalkapohjani aika pahasti. Rannalta minut vietiin tk:hon ja siellä sit oltiinki yli 3h. Päkiään laitettiin 7-10 tikkiä (kysyin myöhemmin, ni hoitaja ei enää muistanu), sain kepit ja sanottiin että en saa laittaa painoa ollenkaa sille jalalle ja lisäksi kipsikengän. Et joo-o... Tais mun kultavaskooli olla nyt sitte tässä. :< Ja sain sairaslomaa töistäki viikon!

Mut joo, nyt meä perheestä 50% kulkee kepeillä, ko isälläki on toi kipsi. :--D Aiheuttaa suurta huvitusta yleisesti, olen huomannu. Ei sillä, naurattaa itelläki. :D Mut noi kepit on oikeesti perseestä, liikkuminen on vaikeaa ja äh.

Mutta ää, olin nii onnellinen että mulla oli ystäviä siellä mukana jotka anto ensiapua ja kuskas tk:hon ja takasin. :) Anni, Minja ja Merja oli mukana ja ne oli ollu ihania ja oli ostanu mulle jäätelöä ja muumilimukkaa ja sain ne ko pääsin pois sieltä. Hihi, kiitti. <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.06.2009 19:53

Mut on syöty, oon palanu ja ihan maalissa.
Ihanat työt. <3

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 22:10

Se ois sit kolmen päivän loma. Ah. Vapaus. Huomenna Tepon mökille ja mun pitäs olla JUST NYT siivoamassa ja pakkaamassa. Argh. Aikaa nimittäin on apauttiarallaa kaks tuntia ja sit pitäs olla jo taas menossa. Uh.

Unohin muute mainita, että töissä saatiin hienoja ideoita. Visanaattori ja äänentoistoharava.

"Kirsi potkas tyhjää" ("hihihihi")Torstai 18.06.2009 00:07

Olipa taas aika kovat reenit. Huh. Nää kesäreenit on jännä juttu, ne on ihan kivoja, mutta ne todellaki syö mun jo vähäistä sosiaalista elämää. Onha seki sosiaalista ja silleen, mut niitä muitaki kavereita.

Työtki loppuu vasta kolmen vk päästä. Mut Kirsillä ja Visalla jo huomenna. :< En tajua miten saan yksin pidettyä sen työn viihteellisyysarvon yhtä korkealla ko mitä se on nyt. Suuri menetys, sanoisinko. Oli muuten jännä, ko Kirsi näki ekaa kertaa sen mun ID-kortin, tokas vaan "sie oot ihan Harry Potterin näkönen!", ja oho, mitä löyty tuolta päiväkirjan uumenista; 37mm#blogcomments Että ei kyllä oo mikään uus juttu... :D

Että näin. Se juttu on muutenki ollu taas niin sen tasosta, että Santun esimies Marko kysy että onko tuo normaalia, ko mie ja Kirsi nyt ainaki naurettiin kellarin lattialla ja kuulostettiin luultavasti Hessu Hopoilta. Saa sit kattoa, et miten nuo ensviikolla tulevat suhtautuu siihen, että saatan ruveta nauramaan ittekseni jos joku asia huvittaa tarpeeksi.

Nyt ei huvita, jumittaa. Lapaluiden väli taas jumissa, oli suhteellisen sormilyöntipitoiset reenit. Oon niin onnellinen, et huomenna on "vapaapäivä", eli siis ei reenejä. :D Työt kyllä on iha normisti, mut ilta on vapaa ja se on kaikista parasta. Huomenna kerkeää vaikka ja mitä, Miska lupas leikata mun hiukset, toivottavasti nään Julesia ja ehkä jopa Minjaa. Ah, sosiaalista kanssakäymistä. <3
Plus mun pitäis siivota. Sain armonaikaa torstaihin asti, et perjantaina tän täytyy olla siisti. Ahahha, minä ja deadlinet.... Ohase nähty.

Nyt köhin taas menemään. Ei ole ehkä fiksuin idea että ensin on töissä 8h, töistä päästessä läpimärkä ja siitä sitten vielä useaksi tunniksi pihamajaan täyttämään ristikoita, samalla ko sataa kaatamalla. Mutta ei sillä, oli oikein miellyttävää aikaa. Seuraukset sit taas ois voinu jättää kärsimättä.

No joo, juhannusta odotellessa. LOMAA odotellessa. Kauniissa suomen kesäsäässä, eli kovassa tihkusateessa (ruohoa leikaten/haravoiden).

[Ei aihetta]Perjantai 12.06.2009 20:00

Reenit.
Jalat kipeet.
Rakkoja käsissä.
Hajottaa.
Pahasti.
Pitäs kuitenki parantua iltaa kohen tämä.

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Tiistai 09.06.2009 23:17

Hajottaa nyt kyllä niin pahasti, että ei mitään jakoa. Oon erittäin väsyny, kiitos töiden, eikä mulla tekis mieli tehä yhtään mitään muuta ko maata tossa levitettävällä sohvalla ja kattoa L-koodia.

Muttaku ei. Just kävin palaverissa, jossa käsiteltii meän tulevat kesäharkat ja näin väsyneenä se kuulosti aika... väsyttävältä. Viidesti viikossa reenit, joista kaks on fysiikkaa, kaks lajia ja yks niiden sekotus. Kuulostaa sillee tosi kivalta, muttakun väsyttää ni sillon ei kuulosta mikään kivalta. Ei sit niin millään. Ja ärsytti hirveästi ko joku oli parkkeerannu autonsa ihan päin vittua, just niin et mun oli melkein mahoton lähteä fiksusti pihasta. Lisäks voin tosiaan sanoa, että hei hei sosiaalinen elämä työn ulkopuolella, reenejä on parhaimmillaan kolme tuntia päivässä.

Töissä on ihan jees olla, Kirsin ja Visan kanssa juttua riittää ja saa nauraa välillä ittensä iha kipiäksi. Ajoin tänää sitä isoa autoaki. :D Ekaks ko lähti pihasta, ni kyllä se aika kengurumeininkiä oli, mutta kyl se siitä muuttu sit vähä sujuvammaks. Paitsi et kaupungissa ko ajo, ni kuulu vähän väliä et "aja keskempänä, varo peilejä" tai muuta mukavaa. Minjaki osotti luottamusta muhun lupaamalla viedä mut jonnekkin, jos selviän tän 5vk kunnialla sen auton kanssa. Jännäks menee.

Poweri meni hyvin, oltiin kylläki 19., mutta siiiilleeeen. Pelattiin ilman liberoa ja pääsin mieki leikkiin pussinpohjaa ja olosuhteet huomioon ottaen se meni ihan hyvin. Sääolosuhteet oliki iha jostain...jostain. Oli kylmä, sato vettä ja rakeita niin että naama oli ihan lommoilla. Tyttöjen kans oli kuitenki kivaa siellä ja innolla ootan taas ens vuojen poweria. :)

Notta joo. Tahtosin mennä makaamaan pihalle ja nauttimaan auringosta, muttakun tuulee ja on vähän kylmä. Täällä on lämmin ja L-koodia. Ei oo vaikia valinta. Eli joo, en taho sanoa muuta ku et ärsyttää ja väsyttää ihan kamalasti, oon tosi nuutunu varmaa koko viikon muutenki. So long social life.

JA ELILLE TOSI PALJON ONNEA VIELÄ NÄIN JÄLKIKÄTEENKI! <3 (Lähetä mulle se osote tässä joskus, jos muistaisit? ;>)

EDIT//: Ja vielä lisäks tahtoisin kertoa, että nämä ei ole ainoat asiat mitkä tänään ärsyttää. Kaikki ärsyttää erittäin pahasti ja kaikki on huonosti. Löysin sen kadonneen juomapullon, mutta kuitenki kaikki on iha kamalaa, ei jaksata. Eikä kinosta mikään. Argh.

Nyt lopetan vuodatukseni tänne ah, niin ihanaan galtsupäivikseen ja ja... silleen.

[Ei aihetta]Perjantai 05.06.2009 12:25

En ala enää mihinkää, mun suht uus juomapullo on hukassa. Juomapullot on vähänniinku lapasia, hukkaan vuoden aikana niitä suurinpiirtein saman verran... Eli aika monta. En ees uskalla ottaa tuota isän uutta, ko kadotan senki tietenki sinne Ouluun. :D

[Ei aihetta]Perjantai 05.06.2009 04:09

Jooh, selviski Visalta et töissa sit mulle ekalla viikolla näytetään mihin mun pitää ajaa/mitä missäki pitää tehä ja sit tokasta viikosta alkaen oon vastuussa siitä kaikesta. Plus niistä neljästä muusta kesätyöntekijästä. OIKUKIVA. Luulin et se ois ollu vaa kolme viikkoa. No mutta, palkka juoksee.

Mut oon vaan nii kauhuissani sen autolla ajamisen kans. Ko se on iso. Mie oon paska peruuttamaan. Ei se ajaminen sinäänsä, MUT SE PERUUTTAMINEN! Jota pakostaki on. Gosh, toivottavasti en riko mitään... *koputtaa puuta* Plus sit et peräkärry siihe perää ni naminami, siitähä vasta riemu syntyy... NOT.

Noh, viikonloppu vielä ja kattoo sit mitä tapahtuu. Pitäs mennä nukkumaanki, ko lapsoset pitäs nakata juna-asemalle aamulla, käyttää koira, pakata ja tehä eväät. ENNEN 10:tä.

Ja lopuks vielä yks toive: aurinko sais paistaa lämpimästi koko viikonlopun Oulun päällä ja sillee et ois kiva pelata, eikä tarvis tuulla. Kiitos.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.06.2009 04:33

Voisin olla vaikka ylpeä siitä, kuinka oon nyt jaksanu taas päivittää mun LiveJournalia. Jeejee.

Long way to happy.Torstai 28.05.2009 20:03

Ei jumalauta. Koko päivän ollu yhtä kamalaa kiirettä, millon mekkoa ettiessä, pelipaidan painattamisen kanssa tapellessa (mm. onko paita KELTANEN vai MUSTA), paikasta toiseen ravaamisen kanssa. Oon vastannu neljälle ihmiselle yhtäaikaa neljästä eri asiasta viesteillä, stressanu asioiden hoitamisesta ajallaan. ARGH! Ei oo mun hommaa tää tämmönen. Mut oikeesti, ei tässä voi muuta ko nauraa!

Silti ärsyttää ihan hirveesti. Mekon sain ostettua, asusteita en. Pelipaidan väriks tulee musta, pinnit on vaalenpunaset. Mökille lähteminen on vieläki iha yhtä sekavaa, et ottaa sit selvää millä kyydeillä sinne menee. Mun lahkeet on ihan sairaan märät, tajusin laittaa mun KELTASET kumpparit vasta ko ne oli jo kastunu.

Lisäks se oli niin koomista, maksettiin niistä pinneistä Henkkamaukalla, Anni makso eka ja myyjä anto sit kaupanpäälle kortsuja. Mie maksoin seuraavaks, enkä saanu mitää. Eli voimme päätellä, et oon joko sen näkönen etten miestä sais, tai sit oon vaan nii lesbon näkönen. (mielummin ehkä jälkimmäinen) En mie niillä ois mitään tehnykkää, ei sillä, mut sai ainaki erittäin makiat naurut.

Ja se kurre. Meillä oli toissapäivänä oravanpoikanen koululla ja se sit leimautu meihin ja niin. Se oli aika kiva ko kiipeili sylissä, tuitui. Sit me kylmästi vaan jätettiin se sinne puuhun. :< Mut joo, oli se söpö, raukkaparka.

Hillittömästi tekis mieli nauraa tälle kaikelle ja muullekki hämmentävälle mitä on ollu. (Mm. äitin eiliselle viestille, kysy eka missä oon ja millon tuun. Vastaan et Amarillossa ja tuun pelin jälkeen; "Aivan, niin isä ajattelikin. ;)". Olin siis ollu Minjan kanssa.) On se hyvä että loma alkaa ja taloustiedosta tuli huikealla 1/3 kirjan lukemisella 8. Jesh.

Ainii ja lissään tän tänne tällee hämysti. Saana heitti reilut Vilille ko oltii vkl Tampereella ja kävin kuvaamassa lauantaina yhellä karmivalla mökillä niitä. :D Oli sit kuva, jossa son semmosellla ouvolla kiilalla, tai semmosella (EN MIE TIIÄ MIKÄ SE ON) ja siitä sit tuli iha hyvä. Viliki sit et "Tää on varmaa paras kuva mikä musta on koskaa otettu". Johon Saana sit totes et: "Joo. Se on otettu tarpeeks kaukaa". Ah tätä nuorta rakkautta. <3

Että joo moi. Perjantaina Helsinkiin.