IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Long way to happy.Torstai 28.05.2009 20:03

Ei jumalauta. Koko päivän ollu yhtä kamalaa kiirettä, millon mekkoa ettiessä, pelipaidan painattamisen kanssa tapellessa (mm. onko paita KELTANEN vai MUSTA), paikasta toiseen ravaamisen kanssa. Oon vastannu neljälle ihmiselle yhtäaikaa neljästä eri asiasta viesteillä, stressanu asioiden hoitamisesta ajallaan. ARGH! Ei oo mun hommaa tää tämmönen. Mut oikeesti, ei tässä voi muuta ko nauraa!

Silti ärsyttää ihan hirveesti. Mekon sain ostettua, asusteita en. Pelipaidan väriks tulee musta, pinnit on vaalenpunaset. Mökille lähteminen on vieläki iha yhtä sekavaa, et ottaa sit selvää millä kyydeillä sinne menee. Mun lahkeet on ihan sairaan märät, tajusin laittaa mun KELTASET kumpparit vasta ko ne oli jo kastunu.

Lisäks se oli niin koomista, maksettiin niistä pinneistä Henkkamaukalla, Anni makso eka ja myyjä anto sit kaupanpäälle kortsuja. Mie maksoin seuraavaks, enkä saanu mitää. Eli voimme päätellä, et oon joko sen näkönen etten miestä sais, tai sit oon vaan nii lesbon näkönen. (mielummin ehkä jälkimmäinen) En mie niillä ois mitään tehnykkää, ei sillä, mut sai ainaki erittäin makiat naurut.

Ja se kurre. Meillä oli toissapäivänä oravanpoikanen koululla ja se sit leimautu meihin ja niin. Se oli aika kiva ko kiipeili sylissä, tuitui. Sit me kylmästi vaan jätettiin se sinne puuhun. :< Mut joo, oli se söpö, raukkaparka.

Hillittömästi tekis mieli nauraa tälle kaikelle ja muullekki hämmentävälle mitä on ollu. (Mm. äitin eiliselle viestille, kysy eka missä oon ja millon tuun. Vastaan et Amarillossa ja tuun pelin jälkeen; "Aivan, niin isä ajattelikin. ;)". Olin siis ollu Minjan kanssa.) On se hyvä että loma alkaa ja taloustiedosta tuli huikealla 1/3 kirjan lukemisella 8. Jesh.

Ainii ja lissään tän tänne tällee hämysti. Saana heitti reilut Vilille ko oltii vkl Tampereella ja kävin kuvaamassa lauantaina yhellä karmivalla mökillä niitä. :D Oli sit kuva, jossa son semmosellla ouvolla kiilalla, tai semmosella (EN MIE TIIÄ MIKÄ SE ON) ja siitä sit tuli iha hyvä. Viliki sit et "Tää on varmaa paras kuva mikä musta on koskaa otettu". Johon Saana sit totes et: "Joo. Se on otettu tarpeeks kaukaa". Ah tätä nuorta rakkautta. <3

Että joo moi. Perjantaina Helsinkiin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 04:33

Muistuttakaa et kirjotan jotai siitä tänpäiväsestä oravanpoikasesta kuha jaksan.

[Ei aihetta]Lauantai 23.05.2009 03:55

Okei. Herätys ois tuossa seittemältä. Ja yheksän aikaa ois lähtö Tampereelle ja oon kans lupautunu ajamaan osan matkasta. Jännäks menee et kui kauan ensiksiki nukun sillo aamulla autossa, et joudunko kui etelässä ajamaan. :D

Pakkaaminen on hyvin vaiheessa, puuttuu ainaki sata asiaa. Äsken kaivelin varmaan kymmenet mustat sukkahousut kaapista ja jo on kumma jos yhetkää niistä ei sit sovi! Enkä siis todellakaan voi kokeilla et mitkä olis sopivat ja pakata vain niitä. Ehei, vaikeimman kautta. Perillä sit jännitetään, et joutuuko paniikissa juokseen lähikauppaan ostaan uudet, jotka on taattua laatua, eli silmäpako ennen ko niitä saa edes jalkaan.

Lisäks oon iha haltioitunu ko Mikko neuvo mulle convertterin, jolla saa myös biisejä vietyä YouTubesta, eli oon sitä nyt ahkerasti harrastanu. Hihi. 8D

Tää kevätkesä vaikuttaa jotenki iha kummasti, on iha älyttömän hilpeä olo! Ja kauheesti odotettavaa ja kaikkea kivaa tiedossa! 8-D

[Ei aihetta]Tiistai 19.05.2009 23:06

Enkä kestä jos mun yliviivaustussista loppuu se väri. Se ois maailmanloppu se.

[Ei aihetta]Tiistai 19.05.2009 21:36

Äh. Huomenna bilsankokeet ja oon tokassa kappaleessa. Keskiintyminen (onko toi nyt oikee sana vai ei? :D keskittyminen oli mitä meinasin, jos joku ei tajunnu) herpaantuu jatkuvasti jonki asian takia ja tästä ei nyt oikee tunnu tulevan yhtään mitään! Huoh. Ja sit viel alkaa tuleen huono omatunto ko istun vaan tässä, vaikka ihan hyvin voisin olla lukemassa, mut en silti jaksa tehä mitään asian hyväks. :D Pattitilanne.
Mutta onneks tän jälkee ei oo ko ens viikolla yh ja kaks äikkää ja se oliki sit siinä. Sit koittaa pitkään odotettu ja kaivattu LOMA!

A2 Giants! :DTiistai 19.05.2009 04:24

Oli ihanat kauden päättäjäiset joukkueen kesken. Ykä oli tehny meistä aivan ihanan kuvaslideshown viime vuojesta ja sitte yllätti kaikki, että siellä oli myös meä lapsuuskuvia! Ja se oli vaan niin ihana, nauroin siinä kans nii et kyyneleet valu. Kaikennäkösiä otoksia sitä onki matkanvarrelle kertyny... :D Lisäks meillä oli tietovisa, et kuka pelaaja kyseessä. Saatiin laput joissa oli tekstipätkiä ja piti sit niistä tietää kuka on kuka. Repesin nauramaan joidenki kohalla, iha loistavia! Oma pätkä meni, ja jopa tunnistin sen;

"Oli mukava pelata ja yrittää parhaansa. Passit oli tosi hyviä, mutta joku siinä tökki siihen passin menemisessä itellä." Ainut heikkous hänellä ääretön nopeus. Hän on tosi kohtelias, aina kun häntä kehuu niin hän kiittää. Tukan väri hänellä on joskus musta.

Ahaha, joukkueen nopein. Indeed. :D Jutta voitti koko jutun (6 oikein 10:stä) ja sai ISON pokaalin. :) Hii. Ja ainih, meidä joukkue taas voitti suunnistuksen! (Saara, Jutta ja mie) Awesome. :D

Lisäks meistä oli tehty laulu! Taino, Tinasydän, vai mikä se alkuperänen onkaa (no se bumtsibum laulu!) , ni siihe tehty joka tytölle oma säkeistö. Tää meä joukkuejohto sit esitti meille sen kappaleen ja aijai. :'D saatiin kans diplomit, joissa on joukkuekuva ja se oma säkeistö.

"Tuulia nopein on joukkueen
Kertoja outojen juttujen
Värit hiuksissa vaihtuen
Normaaleja nää mä en"

Hihi. Tää on kyl kaikkien aikojen paras joukkue missä oon ollu ja parhaimmat muistot syntyy näitten tyttöjen kans, mitä lentopallouraan tulee! Ehottomasti! Onneksi on Poweri tulossa ja uus kausi. Joka luultavasti jää viimeiseksi, jos huonosti käy. :I Mutta turha murehtia.

Oon vaan nii ilonen ja onnellinen et meillä on hyvä joukkue, loistava valmentaja ja parhaat taustatiimit! ♥

[Ei aihetta]Maanantai 18.05.2009 20:03

Kesä tulee ja pisamat toivottavasti kans! <3

Päivän positiivinen;Lauantai 16.05.2009 20:31

Isä tuli Brysselistä ja toi ihanaa CK:n hajuvettä. Ah. <3

[Ei aihetta]Lauantai 16.05.2009 19:58

Mun ainoa ja todellinen rakkaus tällähetkellä taitaa olla Röyksoppin uus levy. Unohtamatta tietenkää Lily Allenin Fuck You-biisiä.

[Ei aihetta]Lauantai 16.05.2009 03:22

Kurja sanoo:
Etkö kuuntele Googlea!
Kurja sanoo:
Eikun.
Kurja sanoo:
...

----

Kurja sanoo:
Kyllä Google hakkaa Placebon mennen tullen.