IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 20:17

Ahhhhh. Mun työt alkaa kaks viikkoa aikasemmin, eli yhteensä viis viikkoa! Ja tais olla kolme vikaa viikkoa, musta tulee se vihertöiden työnjohtaja! 8D Eli pääsen huolehtimaan et muut tekee hommansa JA mun pitäs ilmeisesti suunnitellakki se, et mitä me tehään. Huh. Vastuuta. Mutta kunhan vaan en joudu ajamaan sillä millä meätki aina on kuskattu paikasta toiseen. Liian iso auto mulle! Ja luultavasti B-kortti ei siihen riitäkkää.... >8D Haha. Mut siistiä. Enemmän rahaa mitä tuhlata!

Terkuin;
Katiska joka 2pv:ssä onnistu käyttämään 270€

[Ei aihetta]Tiistai 28.04.2009 21:08

Nukahin sit kesken pelin. Aamulla ei kyllä väsyttäny yhtä paljon ko yleensä, se on positiivista. Mutta pitäs ettiä jostain uus convertteri ko tuosta edellisestä meni kokeiluaika umpeen. Ehotuksia tai jotain?

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 23:58

Vitutuksen määrää. Onneksi on jääkiekko. Plus uusia vaatteita (en kyllä ois mitää löytäny ilman Annia ja Merjaa. Paitsi ne Kanin housut 8D). Ja junaliput Tampereelle.

Lisäks kävin kattoon sitä kämppää, mikä oli unelma. Mut sit et miten helvetissä rahotan sen asumisen? Kela toivottavasti auttaa ees jonki verran ja totta niitä töitä pitäs saada! Ärh, suuri ärsytys. Porukoistakaa mitää hyötyä missää suhteessa tän asian kans.

Mutta onneksi on jääkiekko.<3 Sitte nukkumaan ja kärppänä huomenna kouluun oikeaan aikaan! Tänäänkää en ollu myöhässä ko sen 45min. Hmmh.

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 02:09

Sain äsken mitä parhaimman tarjouksen; muuttaa keskustaan kaverin kanssa samaan kämppään. Ei muuten mikää oo ongelma, paitsi se ainainen raha. Hmmhmmhmm. Tahon pois täältä! :D Pitää vissii Kelalla lähteä käymään...


[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 01:15

Olipa ihana käydä Annin kanssa istumassa raviradan katsomon portailla ja haikailla kesän perään. Lämmintä ei ollu ko 3,5 astetta, että vieläki on sormet jäässä. Kuitenki, kesä tulee! Sieltäki oli lumet lähes kaikki sulanu pois! :D Mutta no, vapuksi etelään, ni toivottavasti saa nauttia vielä lämpimämmästä säästä. :) Tuli vaa sellanen häpihäpihäpi-fiilis mitä ajeltii, kuunneltii musiikkia ja aurinkoki paisto vielä jossainvaiheessa. Onnelinen olo.

Nyt taas pitäs alkaa tekemään kommentoivaa referaattia, joka ei oo ko sen 2vk myöhässä. Hmmhmm. Saas nähä mitä tästäki tulee. :D

[Ei aihetta]Lauantai 25.04.2009 01:45

Noni, eli pääsin kesätöihin. Ei todellakaan kyllä siihen aikaan ko olis ollu sopivinta, mutta noh. Aina ei voi voittaa. Parempi kai se kuitenki ko ei mitää. :) Ja toivotaan et tulee hyvät työkaverit! Tai just et jos kaverit sattus samaan aikaan oleen siellä. :D

[Ei aihetta]Perjantai 24.04.2009 02:32

Huhuhuomenta. Olipas jännä ilta eilen. Piti sivistyneesti mennä Titalle ja Miskalle juomaan viiniä, mutta arvaahan sen mitä siitä tuli, omalla kohalla ainaki. Taino, ensin käytiin Julesin kanssa kahvilla. Eli siis juotiin kolmet tuopit per nassu. Sieltä sit selviän sinne minne pitiki, jossa oottaa kaks lonkkua ja viinipullo. (Tässä viinipullon kohdalla pitäs alkaa jo hälytyskellot soimaan, se + muut alkoholijuomat= aika massiivinen krapula) Pelailtiin huikkaa ja mie join kyllä aika mukavaa tahtia sitä, loppujen lopuks soitan ulinapuhelun kuinka huono-olo mulla on ja kuinka mie en enää kestä. Siitä sit suihkun kautta sänkyyn. Lovely.

Aamulla selviän puoltuntia myöhässä kouluun, ope ei onneks ollu paikalla ni sain rauhassa koomata ja kuunnella musiikkia. En oo tälläviikolla kertaakaa selvinny oikeesti ajoissa millekkään äikäntunnille ja ne opettajat mahtaa tykätä musta ko teen Aleksit/Tepot ja tuun sellaset parikyt minsaa myöhässä. Noh, eikait siinä. Ruokalassa ei kauheasti mikää menny alas ja päädyin koomaamaan aulaan, johon Kaisa ilmesty ja loppujen lopuks päädyttii koulun pihalle istumaan aurinkoon. Tuli nii kesäfiilis ja hyvä mieli. Hyvä olo ei toki ollu. Harkittin kovasti et skippaan liikunnan, mut kyl mie sitte kuitenki lähin kiipeilemään. Sain kehujaki siitä miten käytin jalkoja, haha.

Sieltä kauppayhtiölle, jossa söin ekaan kertaan n. 20 tuntiin patongin. Nyt sit jos tota ei lasketa ni sellaset 28 tuntia ollu syömättä mitään. Krapulapäivät on nii kivoja.... Ja oon tosiaan saanu kuulla tästä. Elän kuulemma lempinimeni verosesti. Hah. Lisäksi Kauppayhtiöllä ko istuttiin ja olin saanu kerrottua edellisestä illasta, Teppo oli et: "Tuulia. Mulla on sulle jotain". Ojentaa sit esitteen kirjotuskilpailusta aiheella "Minä ja alkoholi". Kiitti tästä. :D

Lisäks löysin aika jännistä paikoista mustelmia. Hmm. Mutta ei sillä, loistava ilta oli ja ottasin millon tahansa uusiksi! :D

[Ei aihetta]Maanantai 20.04.2009 00:46

Mikä vittu tää lapsilukko tässä koneessa on olevinaan!?! En pääse kattomaan nuita ihmisten päiväkirjoihin kirjottamia juttuja ja en pääse kattoon yhtä profiilia ollenkaa! Wtf?

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.04.2009 06:09

Mun angstaus ei oo enää uskottavaa ko nauran kyyneleet silmissä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.04.2009 23:37

Pitäs laittaa tavarat valamiiksi, kohta Kaisalle. Kamala jumitus päällä ja kauheet vuodatukset LJ:ssa. Ah. Nukkuminen ois kivaa aina välillä.