IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

>CLauantai 31.10.2009 19:43

Jos mie jotain vihaan se on rahasta puhumista ja täysjyväriisiä.

Blank and whiteLauantai 31.10.2009 19:11

Halloween. jooh. Kohtapuolin pitäs valua Makuuniin valitteen kauhuleffoja mitä illan mittaan katotaan porukalla. Tai toinen vaihtoehto ois mennä Iiriksen ja Emmin halloweenbileisiin ja saisin pukeutua siihen mun dinopukuun.

Ahistun jos tulee kaks vaihtoehtoa joista toinen on houkuttelevampi ja toinen taas mihin on jo lupautunu... Ko en tosiaan oo mikään kauhuleffojen ystävä. Mut jotenki, en tajua miten oon aina yhtä huono valitteen asioiden välillä. Jos ei aina ois pakko päättää ni jahkailisin ikuisuuden. Tai sit jäisin vaan kotia kattoon jotain huonoa komediaa. :D No mut joo. Illan jälkee voi olla et en nuku viikkoon tai pariin, riippuen leffoista... :D

Mutta ei kait, hyvää halloweenia ja sillee kaikille. :)

-Katiska

:--CPerjantai 30.10.2009 16:57

Mulla ahistaa. Ja tänään on tosi outo päivä. Tai ainaki tuntuu siltä.

Mikään ei vie sitä pois.Perjantai 30.10.2009 00:20

Ah. Päätä särkee, istun koneella ko huomenna ois kuvisdiplomityön alustavien suunnitelmien palauttaminen. Mutta arvatkaas lapsoset kuka ei taaskaan oo laittanu tikkua ristiin asian hyväksi. Ei taida olla vaikija arvata. Tää ois vika juttu mikä pitäs kouluun tehä ja sillee kai iha tärkeäki. Tympii.

Ja ton pään lisäks särkee olkapäätä ko harjoteltii tänään coindroppia. Ja siinäki oli kädet mukana ni ei se sillo iha puhas kai oo. No mut JOO. Siellä tunneilla tulee kyllä välillä niin kömpelö olo. Hmm, esim tänään tanssittiin 3-4 hengen ringeissä nuita toprockeja mitä ollaan reenattu. Vaikka siinä oli vaan Iiris ja Jenny (plus Antti tietenki edessä katteli kaikkia) ni silti tuli niin kamalan tietonen olo itestä ja siltä miltä luultavasti näytti ja sit jääty välillä ihan kokonaan. Ihastuttavaa.

Lisäks mulla on muutenki taas ulkonäön kanssa lievä kriisi päällä ja seki iskee vaa iltasin. Ja sillo ko hiukset ei mee hyvin. ko nää on nyt tosiaa aika lyhyet ni ne kans sit sojottaa vähä joka suuntaan, mutta ei sillee coolisti. Vaan mahollisimman dorkasti, varsinki noi etuhiukset.

Ja mulla alkaa maanantaina autokoulun kakkosvaihe. Argh. No sit se on ohi eikä sitäkään tarvi murehtia ennää. Jeejee.

Joo, en tiiä enää et mitä sitä pitäs sanoa, ni kai sitä pitäs sitte olla hilijaa.

Janitor :--DTiistai 20.10.2009 04:01Janitor: Door is broke. Fifth time or so it won't open.
J.D.: Maybe there's a penny stuck in there.
Janitor: Why a penny?
J.D.: No reason.
Janitor: You stick a penny in there?
J.D.: No, I was just making small talk.
Janitor: If I find a penny in there, I'm taking you down.
---

Janitor: [JD is at the reception desk, sad] Girl problems?
J.D.: How did you know?
Janitor: Well, you look like you've got problems, you're a girl. Hence, girl problems. Watch your nails.
[Slams down hinged door]

--

Janitor: Hey, Idiot.
[J.D. turns around]
Janitor: Heh. I said idiot and you turned around.

--

J.D.: This, this isn't like being a janitor, okay! It's not just like something everybody can do.
Janitor: Oh. So you can do my stuff, but I can't do yours?
J.D.: Yes!
Janitor: Okay, hotshot, what would you use to get a coffee stain up off a tile floor?
J.D.: I don't know... the... rough side of a sponge?
[silence]
Janitor: Dammit.

Last Hallucination.Tiistai 20.10.2009 01:35

Jooo. Tääki päivä menny taas siinä et oon pakoillu mun vastuita ja kaikkia aiheita jotka vois vähänki ahistaa. Kuten kuvisdiplomityön tekemistä tai kotitöitä (jne). Olen sensijaan käyttänyt aikaa Tuho-osaston kattomiseen ja sen varmistamiseen, että mun ei oikeesti tarvi ajatella mitään. Suhteellisen hyvin on menny.

Lauantaina olin kattomassa tyttöjen pelejä. (Lentopalloa, A-sarja.) Jotenki tuli ihan hirveän kamala ikävä ja kadutti todella paljon että lopetin pelaamisen. Kuitenkin sitte alko miettiin niitä syitä miksi lopetti ja totesin että parempi näin. Ja vielä ko viimevuojen joukkue oli paras missä ikinä oon ollu ja ainahan hyvään on hyvä lopettaa. :) Sitäpaitsi vaan neljä jatko tossa joukkueessa jossa mieki luultavasti oisin ollu jos oisin tahtonu jatkaa, ni ei se ois ollu sama.

Mutta illalla oli tosi kivaa Sannan synttäreillä! Laulettiin Singstaria, juteltiin ihmisten kanssa, juotiin boolia ja erinäisiä shotteja... :D Sieltä sitte baariin, joka sattui taas olemaan täynnä norjalaisia sotilaita, joiden kanssa oli itseasia mukava jutella! (ja yks oli tosi herrasmies ja pihalla ko oltiin ni tarjos huppariaan ko mulla oli kylmä. Ja tarjos juotavaa!) Jossainvaiheessa iltaa taisin istua yhen naissotilaan kanssa baaritiskillä, joka on rajaamassa tanssilattiaa, ja laulettiin Bon Jovia niin kauan et meät käskettiin alas siitä istumasta.

Jotenki se meni taas siihen että olin jo ennen kolmea yksin siellä, koska kaikilla oli lähteny kyyti tai väsyttäny tai mitä ikinä. Istuin sohvalla ja mietin että mitä ihmettä sitä tekis. Sitte viereen kuitenki istu yks sillee semituttu, kumpiki tiietään toisemme ulkonäöltä ja oltu joskus samassa tarhassa/koulussa, kuitenkaa koskaa ei olla juteltu toisille mutta nyt sit ruvettiin jutteleen jotain. Ja nii en tiiä, juttelin tuon illan aikana taas varmaan kymmenelle uudelle ihmiselle, jonka nimiä en enää kuitenkaa edes muista, valitettavasti. Että ihan normi lauantai-ilta.

Mutta ko lähin kävelemään sitte n. 10 yli kolme Minjalle ja olin just sillalla matkalla, muistin että mulla on tyhjä röökiaski laukussa. Ja tietenki puolitäysi sen lisäksi. Fiksuna sitten humalapäissään ajattelin et nakkaan sen tyhjän sillalta alas ja heitinki ekan käsiin sattuvan askin alas. Ei ois pitäny. Se oli se puolitäys. Harmitti aika pirusti sitte seuraavana päivänä. Sillähetkellä se vaan lähinnä nauratti ja päädyin puolen sillan matkalta piirtämään kaiteeseen sydämiä, ko olin nii onnellinen että pääsen murun viereen nukkumaan.♥

Hassu viikonloppu, tälläsiä lisää! :D

SiivekäsSunnuntai 11.10.2009 23:28

Mulla oli nokkosperhonen huoneessa. Kuinka hämmentävää sikäli ko miettii että pihalla on kylymä ja lunta. Mutta totta se oli sitte ettiny lämmintä paikkaa. :D

Ja ah, olen huomannu että pimeällä kuvaaminen on NIIN paljon helpompaa jalustan kanssa. Jota minulla ei siis ole. Kiitos, ei minulla muuta.

-Katiska

Cold HandsPerjantai 09.10.2009 00:40

Ihanaa ko sillon ko toi lumi alko sataan maahan, olin iha joulufiiliksissä. Nyt sitte taas ko pihalla käveli päivällä loskan ja jään seassa, tuli ihan pääsiäisfiilis. Aika jännä. Ja sormet tietenki jäätyy. Yh.

Joo, ei mulla oikeesti ollu ees aihetta kirjottaa mitää, kunha teki mieli vaan... kirjottaa. Niin.

Huomenna keilaamaan porukalla, saa nähä mitä siitäki tulee. :DD Hehe.


P.s. Mun lampussa kummittelee ihan varmasti

[Ei aihetta]Tiistai 06.10.2009 02:39

In Flames-Come Clarity ♥

[Ei aihetta]Maanantai 05.10.2009 16:53

Täällä sataa taas lunta. Maa on iha valakosena.

Mulla alkaa reenit kahen tunnin päästä enkä tajua miten saan ajan kulumaan siihen asti. Nytki tekis mieli vaa huutaa (tai jotain) ko turhauttaa tää toimettomuus. Kävin mie peräti filosofian kokeen tekemässä, mutta SILTI! Argh.

Ja joo tosiaa nii, työtarjouksia otetaan vastaan...

Ja mun takatukka on kasvanu nii paljon et sen saa tollaselle surulliselle ponkkarille. Pitäs leikata.

Argh.