IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Hahaa. Mulla on töitä! Elokuun loppuun asti. Mikä toki tarkottaa, että kesäreissuja ei kauheasti tehä. :F Mutta silti, mulla on töitä ja rahan tuloa ei voi estää :D

Mutta taas sama homma ko viimekesänä; joudun ajaan sillä autolla. Sillä ISOLLA autolla. Ja kaikki toki tietää kuinka paljon mie ajamisesta pidän... Ei sais valittaa, töitä ne kuitenki on. Ja alkaa vielä niin sopivasti, että pääsen lähteen sinne Savonlinnaan (olihan se Savonlinna?) Streat Beattiin! Hii, aikataulut menee just oikein. Hih.

Ja ennakkotehtävät pitäs saada kuvattua nyt viikon sisällä et sais lähetettyäki ne joskus :D Yhtä kuvaa vaille ideat kasassa!

Nine in the afternoon.Maanantai 19.04.2010 20:57

Huu. Tuli sellanen fiilis että vois taas kirjottaa jotain.

Pitäs mennä suihkuun, tulin justiinsa reeneistä. Jotenki oon taas löytäny sellasen suuremman innostuksen tanssia ja yrittää koko ajan hioa tekniikoita ja sillee. Voi ehkä johtua että töissä ko oli, ni väsytti ja sitte ei oikee mikää liikunta inspannu. Mutta nyt taas sitten on vauhti päällä. Tai jotain sinne päin.

Siitä tulikin mieleen, että Savonlinnaa päin ois tarkotus suunnistaa ens kuun puolessavälissä! Streat Beat kutsuu! Mutta sitte ois se iänikunen onkelma; mistä repäsen rahat siihe? Vuokraki pitäs maksaa ja sillee... Mutta toisaalta, sieltä on tulossa vissii lasku ja rahojaan ei saa takasin ko lääkärintodistuksella. Mutta ei huolta, menossa ollaan. Kyyti vaan on sit toinen ongelma. Et ei joku ois sattumoisin lähössä sinnepäin ens kuussa? Tai sieltä poispäin? (Joo, en muista monesko päivä, enkä jaksa tarkistaa)

Ei vaan jaksas oottaa, tiedossa olis 3 tuntia hiphoppia, 3 tuntia lockingia (<3), tunti krumpingia ja sitte yks oli jotain jazz&hiphop-tyylistä juttua. Lisäksi yleistä jamittelua. Mutta taitaapi jäähä Let Loose välistä. Ja RCB:n pikkujoulutyyppiset juhlat (tms). No mutta kuitenki.

Ja tää uus kämppä on ollu ihana ja yhteiselo on sujunu hyvin. Eilenki paistettii vaimon kanssa lättyjä iltapalaksi. Nami. No joo, elämä on auvosta. Paitsi se osa-alue mikä liittyy rahaan, ko Kelaki jäädyttäny nyt hetkeksi rahahanansa. Mutta mikäs tässä ootellessa.

Huuuh.Perjantai 16.04.2010 15:41

Nyt helpottaa kovasti; Graafisen suunnittelun ja Lahden valokuvauksen ennakkotehtävät on tehty ja lähetetty. Eihän taas ollu yhtää viimetipassa tai mitään. :D Mut kuitenki. Enää ois Turun tehtävien teko, jotka tuli tänään. Enkä oikee osaa taas sanoa niistä juuri mitään vielä. Ei herätä minkäälaisia ajatuksia suuntaan tai toiseen. Paitsi portfolio, jota en taho tehä. :D

No mut joo. Olo on toiveikas.

:PLauantai 10.04.2010 15:53

Blargh. >:(

[Ei aihetta]Torstai 25.03.2010 23:40

Oon ehkä onnellisin ikinä. Mulla on uus kämppä, avovaimo ja uus ihana kamera. Ja sitä sanotaan että tavara ei tee onnelliseksi.

Lisäks launantaina Tampereelle, ni vielä parempi. Oon nii ilonen, että voisin hihittää.

:3Keskiviikko 24.03.2010 22:18

Se ois huomenna vihdoinki sen vuokrasopimuksen kirjottaminen. \o/

Mun ainoa bling bling on heijastin.Maanantai 22.03.2010 21:00

Stepa-Made in Sodankylä on aivan sanoinkuvailemattoman hyvä levy! Kaikki hyvin lemppari vielä tällähetkellä, mutta Kiviranta, Lastenlaulu ja I don't give a fuck on myös loistavia. Keikka oli kans lauantaina aivan loistava (Stepa ft. Are), heiluttiin Julesin ja Jennyn kanssa eturivissä :D

Tulin vaan uuestaan kipeäks ni vei vähä hohtoa keikalta, mutta kannatti lähteä! :D Nyt vaan oon taas sairaslomalla ko angiina iski vaihteeksi päälle. Että joo-o.

Ja saan viikon sisällä sen kameran. Lakkiaislahjan. :D No mut hyvää kannattaa odottaa. Niin kaikki ainaki aina väittää.

ScreamSunnuntai 14.03.2010 15:19

Mulla hiukan harmittaa se, että katoin just synttärikuvat.

No ei niissä mikään sinäänsä harmita, hyvät oli synttärit ja kivoja kuvia. Siis ne missä mie en ollu. Oli muutama niin karmea otos, että olis voinu olla olematta. Ja se harmittaa siinämielessä, että mulla ei oo vielä yhtäkää kunnon kuvaa minusta näillä uusilla punasilla hiuksilla. Masentavaa.

:C

We are the one.Perjantai 12.02.2010 18:54

Ah, töissä on ihanaa. Mun selkä ei ehkä arvosta, mutta on siellä tosi kivaa kuitenki. :)

Ja mulla on taas punaset hiukset.

Ja vihaan työkkäriä nyt hmm. En tiiä. Enemmän tai vähemmän. Mun piti mennä tänää haastatteluun, siitä korkeakouluopinnot alkuun-kurssista. Olin eka ajatellu että en mene, mutta menimpä kuitenki. Ja no, haastattelussa toin kyllä ilmi sen että siitä ei ole mulle mitään hyötyä, enkä mene vaikka mie siellä listalla olisinki. Yritin puhua itteni pois siitä. :D Ja no, kävin äsken kattoon, ni JES! Ne ei ollu laittanu mua siihen, MUTTA. Oon ekalla varasijalla. :C On se tietenki parempi että ois suoraa pitäny mennä, mut kuitenki käy nii että joku peruuttaa ja plääh. Koska se kurssi ois vielä sellanen et mun työharjottelu pitäs keskeyttää sen takia, enkä nää mitään järkeä siinä. Ei mulla kiinnosta vierailla Ramkissa. Oon käyny lukioaikana jo kahesti ainaki siellä, EI ENÄÄ. Ja vierailijoitaki on kuunneltu. Niin nähty juttu, että ei kiitos.

Yökirjottelua. Yömyssy vaan puuttuu.Lauantai 06.02.2010 02:29

Mie sain sen harjottelupaikan! Ah. Nyt on yks asia hoidossa ja olen iloinen. Lisäks oon ylpeä itestäni ko pääsin sängystä ylös ennen yheksää! Sitä ei ookka tapahtunu ko... varmaan joulukuussa viimeksi. :D Nyt alkaa palautumaan se normaali rytmi. Paitsi että vie veronsa, koska oon huono nukahtaa aikasin ja huono heräämään, ni oon tän aamun herätyksen jäljiltä ihan poikki. (But no wait! -eiks se näin pidäkki mennä?) No joo, antaa olla. :D

Mitäs mie muuta satuilisin tähän. Pitäs vissiin se asuntoilmotus väsätä tai jotain, ni ehk sitte lykästäis sen asunnon kanssa. "Siisti lesbopari etsii keskustasta (mieluiten saunallista) kaksiota." Jotain tollasta. En tiiä, mut mjooh. Alkaa naurattaan väsymyksen takia, ni vois kohta hiipiä sänkyyn. Paitsi että. Se pitäs petata eka, tai siis laittaa pussilakanat jne. Hoh.

Ehkä mie pelaan vielä kierroksen jotain peliä.