IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Brand new dayLauantai 04.09.2010 05:09

Joo-o, nyt sit ollaan yks etelänvetelistä (vaikkakin par'aikaa kotikulmilla käymässä), mutta ei siinä viihdyn äärettömän hyvin kaltaisieni parissa. Oon jo päättäny että musta tulee maailman paras valokuvaaja. Jokupäivä ainaki.

Mulla väsyttää, turhauttaa ja kiukuttaa tällähetkellä.

Summer HeatSunnuntai 01.08.2010 01:16

Helsingissä ollaan, huomenna lähetään. Mahtavaa on ollu ja illasta toivottavasti tulee vielä mahtavempi. Tai jotain. Rahaa on menny nii paljo että lompakko itkee verta, mutta oon onnistunu haalimaan kaikkea kivaa kuitenki.

Muutto etelään tulee aiheelliseksi 2vk päästä, että joo. Hei hei Rollo!

High TimesLauantai 17.07.2010 17:26

Kauhiasti en oo jaksanu tänne kirjotella. Ei sillä että mitää sen ihmeempää ois tapahtunukkaa. Kai. Paitsi että mulla saattaa olla edessä muutto etelään (25km Tampereelta) tässä kuukauden sisällä ja mitäs. Oon menettäny sieluni ja järkeni tanssille, ei ole olemassa mitään parempaa.

Lisäksi mulla on lähemmäs tuhat kuvaa, jotka siirtyy kamerasta just koneelle. Ne pitäs käsitellä ja rankata huonoimmat pois, sen jälkeen lähettää eteenpäin. Ja kyllä se ajankanssa ois ihan okei, muttaku menin vähä puhuun et viikonlopun aikana tai vähän sen jälkeen kuvat olis tulossa... (Plus sit uudenvuoden ja juhannuksen kuvat pitäs kans laittaa jakoon)

Kattokaa tämä video. Monster Woo Fam ja lajina siis krumppaus.

[Ei aihetta]Perjantai 21.05.2010 22:10

Vesileimat on turhauttavia. Oikeasti. Tai siis niiden laittaminen jos kuvia on lähemmäs sata...

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.05.2010 02:58

Savonlinna Streat Beatissa oli ehkä parhainta ikinä. Hehkutan lisää oikee urakalla, kuhan tässä joudan. :-D
Hahaa. Mulla on töitä! Elokuun loppuun asti. Mikä toki tarkottaa, että kesäreissuja ei kauheasti tehä. :F Mutta silti, mulla on töitä ja rahan tuloa ei voi estää :D

Mutta taas sama homma ko viimekesänä; joudun ajaan sillä autolla. Sillä ISOLLA autolla. Ja kaikki toki tietää kuinka paljon mie ajamisesta pidän... Ei sais valittaa, töitä ne kuitenki on. Ja alkaa vielä niin sopivasti, että pääsen lähteen sinne Savonlinnaan (olihan se Savonlinna?) Streat Beattiin! Hii, aikataulut menee just oikein. Hih.

Ja ennakkotehtävät pitäs saada kuvattua nyt viikon sisällä et sais lähetettyäki ne joskus :D Yhtä kuvaa vaille ideat kasassa!

Nine in the afternoon.Maanantai 19.04.2010 20:57

Huu. Tuli sellanen fiilis että vois taas kirjottaa jotain.

Pitäs mennä suihkuun, tulin justiinsa reeneistä. Jotenki oon taas löytäny sellasen suuremman innostuksen tanssia ja yrittää koko ajan hioa tekniikoita ja sillee. Voi ehkä johtua että töissä ko oli, ni väsytti ja sitte ei oikee mikää liikunta inspannu. Mutta nyt taas sitten on vauhti päällä. Tai jotain sinne päin.

Siitä tulikin mieleen, että Savonlinnaa päin ois tarkotus suunnistaa ens kuun puolessavälissä! Streat Beat kutsuu! Mutta sitte ois se iänikunen onkelma; mistä repäsen rahat siihe? Vuokraki pitäs maksaa ja sillee... Mutta toisaalta, sieltä on tulossa vissii lasku ja rahojaan ei saa takasin ko lääkärintodistuksella. Mutta ei huolta, menossa ollaan. Kyyti vaan on sit toinen ongelma. Et ei joku ois sattumoisin lähössä sinnepäin ens kuussa? Tai sieltä poispäin? (Joo, en muista monesko päivä, enkä jaksa tarkistaa)

Ei vaan jaksas oottaa, tiedossa olis 3 tuntia hiphoppia, 3 tuntia lockingia (<3), tunti krumpingia ja sitte yks oli jotain jazz&hiphop-tyylistä juttua. Lisäksi yleistä jamittelua. Mutta taitaapi jäähä Let Loose välistä. Ja RCB:n pikkujoulutyyppiset juhlat (tms). No mutta kuitenki.

Ja tää uus kämppä on ollu ihana ja yhteiselo on sujunu hyvin. Eilenki paistettii vaimon kanssa lättyjä iltapalaksi. Nami. No joo, elämä on auvosta. Paitsi se osa-alue mikä liittyy rahaan, ko Kelaki jäädyttäny nyt hetkeksi rahahanansa. Mutta mikäs tässä ootellessa.

Huuuh.Perjantai 16.04.2010 15:41

Nyt helpottaa kovasti; Graafisen suunnittelun ja Lahden valokuvauksen ennakkotehtävät on tehty ja lähetetty. Eihän taas ollu yhtää viimetipassa tai mitään. :D Mut kuitenki. Enää ois Turun tehtävien teko, jotka tuli tänään. Enkä oikee osaa taas sanoa niistä juuri mitään vielä. Ei herätä minkäälaisia ajatuksia suuntaan tai toiseen. Paitsi portfolio, jota en taho tehä. :D

No mut joo. Olo on toiveikas.

:PLauantai 10.04.2010 15:53

Blargh. >:(

[Ei aihetta]Torstai 25.03.2010 23:40

Oon ehkä onnellisin ikinä. Mulla on uus kämppä, avovaimo ja uus ihana kamera. Ja sitä sanotaan että tavara ei tee onnelliseksi.

Lisäks launantaina Tampereelle, ni vielä parempi. Oon nii ilonen, että voisin hihittää.