IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Too shy to screamTorstai 01.10.2009 01:28

Ah, tää uus AFI:n levy (Crash love) on jotain aivan parasta! En osaa selittää ees kuinka hyvältä tää kuulostaa. *hymisee itekseen biisien tahtiin*

Mutta muuten sitte on jotenki tukkonen olo, henkisesti. En oikeen tunnu saavan mistää ajatuksesta kiinni ja muutenki ajatukseet ja kaikki tuntuu tosi sumusilta. Vihaan syksyä just tän takia et se on omalta osaltaa aiheuttamassa tätä. Ihan kuin kevätki. Talvi ja kesä on sit sellasia mukavan tasasia kausia, jollon asiat on hyvin. Nyt jotenki vaa on tällänen outo saamattomuuden aikakausi. Lisäks ärsyynnyn helpommin taas vaihteeksi. Kai se jotenki vaikuttaa ko ei oo oikee tekemistä ko kouluki loppu ja töitä en oo saanu haettua. (Nii että jos joku ettii ahkeraa ja tunnollista työntekijää, ni täältä löytyy!) Mutta no, kai tämä tästä.

"This is what you taught me.
This is what you taught - and I learned well -
to recognize that feeling easily can be dispelled."


P.S. Täällä oli lunta jo maassa eilen aamulla.

[Ei aihetta]Perjantai 25.09.2009 03:20

Mulla ärsyttää nyt tosi suuresti.

[Ei aihetta]Maanantai 21.09.2009 18:01

Vääääyäääääää. Ja sillee. Kirjotukset ohi ja äikkä ja hissa meni iha päin seiniä. MUTTA IHAN SAMA. Ei kinosta. On vaan nii tyhjä olo, mutta samalla oon nii täynnä kaikkea että joo-o. Musta ei tän päivän aikana saa varmaa mitää järkevää enää ulos. Wråpsadsf. JIfashia.

[Ei aihetta]Perjantai 18.09.2009 02:11

Mun lonkankoukistajat on kipijät ja tekis iha hirveästi mieli näkkäriä ja kaakaota.

After todayTorstai 17.09.2009 22:46

Lievä hajotus. Sillee fyysisesti ja henkisesti. Niskat/hartiat iha jumissa ja ranteet ja toi vasen käsi. Henkisesti hajottaa toi filosofia, mutta NO.

Huomenna met lähemmä Villen mökille kymmenen hengen porukalla, ai että tulee kivaa. Harmi vaan että Anni ei lähe mukaan, se ois kruunannu koko homman. Ei kait siinä, sit maanantaina taas karu todellisuus ko äikän esseekoe. Ja sitte oltais vähän niinku viittä vaille ylioppilaita.

Nojoo. Musta ei tuu ylioppilasta jos toi filosofian juttu ei ala edistymmään, että vissiin meen taas sen pariin ahkeroimaan.

Ps. Minja on ehkäpä maailman paras tyttöystävä. Tai siis on. ♥

[Ei aihetta]Tiistai 15.09.2009 20:37

>:C

[Ei aihetta]Maanantai 14.09.2009 21:42

Hissan kirjotukset ohi. Ei ollukkaa nii pahat ko luulin. Mutta toisaalta tiesin vähemmän ko luulin, et ota sitte selvää siitäki... Mutta tosiaan, ei oo enää mitää juuri (aivan "juuri") stressattavaa ja oli kiva päästä hiphop-tunnille päästeleen vähä höyryjä pois. Ja mie oon jopa oikeesti oppinu vähä jo tanssimaan ja son aika awesome-juttu. :D

Ja sillee niin. Niin niin.

[Ei aihetta]Maanantai 14.09.2009 00:16

Nyt nyt nyt nyt ahistaa. Historian kirjotukset. Aaaaa-aaaaa! Huomenna se on ohi. Ajatellaan positiivisesti. Tai jotain. Sellasta. Jotain. Argh.

Yhyy.

En ees tiiä mitä sanoa. Ahistuttaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.09.2009 03:29

Vihaan sitä, kun piirtäessä mittasuhteet menee päin vittua ja sen tajuaa vasta kun työ on "valmis". :C

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.09.2009 23:33

Tekis vaan mieli huutaa. On nii turhautunu olo ko ei oo oikee mitää fiksua tekemistä. Tai no. Olis, en vaan saa aikaseks tehä mitää. Dammit. Olen siis turhautunut itseeni. Hienoa...

Viikonloppu meni mukavasti Minjan kanssa. Julesin kanssa piti lähteä lauantaina kylläkin, päämääränä Humala, mutta ei siitä reissusta tullu sit mitää mun osalta. Huoh. Nyt just kaipaisin jotain seikkailua joka antais tällekki illalle tarkotuksen. Suurinta näillänäkymin mitä tulen tekemään tänään on koneelta siirtyminen sohvalle kattomaan nauhalta Amazing Race. Tai piirtäminen. Tai jopa historian lukeminen. Hurjaa. (...surullista, sanoisinko)

Huomenna olis tiedossa hiphop&break-tunti, torstaina oli eka break-tunti. Oli aika jännää ja kyllä se vaikuttaa aivan just loistavalta harrastukselta. Ehkä vihdoinki mieki opin tanssimaan. (Minusta tässä ei oo mitää hauskaa).

No mut joo. Meen turhautumaan lisää Live Journaliin tai jotain jotain.