IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Lol. Joku koeviikko.Perjantai 28.09.2007 21:15

Koeviikosta vielä yks koe jälellä. Historia. Oujee... Ruotti oli ekana ja ootan niitä palautuksia ni näkee pääsenkö sit siitä läpi :D Sain kuuntelusta kuitenki 12/18. Mut sitte ko ite piti tarkistaa tehtävistä osa ni oli vähä sillee et "väärin, väärin, oho oikein, väärin, väärin, väärin, vittu-miten-tuoki-voi-olla-VÄÄRIN, oikein, väärin, väärin...." ja sitärataa. Että ei mitää kovin korkeaa arvosanaa oo ootettavissa.

Nää koeviikot on vähä tämmöstä aikaa aina, että ei huvita piirtää. Ja tuntuu että ei osaa. Tai muutakaa mikä vaatis luovuutta. Eli se on periaatteessa sitä että tullaan kokeesta, katotaan telkkaria, vaihtoehtoisesti reenit, riippuen kokeesta tai sit nukun päikkärit, ja sit paniikissa kokeisiin luku ja nukkumaan yhentoista maissa, mutta kuitenkaa unta ei saa sit ko kahelta yöllä.
Sit väsyttää seuraavan päivän kokeessa ja loppujen lopuks käy niin, että saa kokeen tehtyä ja aikaa on vielä jäljellä. Sitten tulee hyvä idea, että nukumpas tämän jäljellä olevan ajan. Kas kummaa, herää viisi minuuttia ennen kokeen loppumista ja huomaan kuolanneeni paperin lukukelvottomaan kuntoon. Näin ei siis ole käynyt VIELÄ, mutta kyllä sekin päivä varmaan koittaa. Toisaalta, minähän en nukkuessani tunnetusti kuolaa.

Mut jee, viikonloppu. Ja huomena pelit, saa nähä mitenhyvin pääsen ylös sängystä aamulla ja miten hyvin kerkeän ajoissa. Kiva päästä pelaamaan. Mutta turhauttaa ko oon liian vanha pelaamaan B-sarjaa. Tää on ainoa kerta ko toivosin olevani vuoden nuorempi (normaalistiha toivoin olevani vuoden vanhempi). Joudun oottaan vuoden, että pääsisin osan nuista tyypeistä kans pelaan ja sitkää ei oo varmaa että kaikki jatkaa. Damn. Ja passeja ainaki harkkojen perusteella on peleissä odotettavissa huomattavasti vähemmän, mitä viime vuonna. Että nii. Aina ei mee nallekarkit tasan. :F

Enää ei tuu mitään mieleen. Tyhjä pää. Blank.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.