IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt

Olipa kerran reissuMaanantai 20.11.2006 14:49

Eipä kait tässä voi muuta ku kiittää ja kumartaa.Reissussa sitä pakostaki rähjääntyy mut on huippu rähjääntyä maailman parhaiden ihmisten kanssa. Taivaan Iskä on ollu mulle aika kiva ku on antanu mulle kauheen lössin tyyppejä, joiden kanssa voi nauraa, laulaa, huutaa, kuiskia, kävellä, juosta, hyppiä, pomppia, syyä, panikoida, väsyä, kärtytä ja mikä tärkeintä uskoa.

Jäi tietty kauhee ikävä sitä "kiertävä sirkus" -meininkiä, jonottamista, MiDGEä, tandrekultaa, anti-ilmastoituja linkkarimatkoja, pussailevia pareja (terveisii noille ---> Teemua), pehmispoikaa jolla oli rautainen hymy, niitä satoja ja taas satoja farkkuja jotka EIVÄT mahtuneet minulle ja tietty kaikkia bändejä. Tosin Realismin (huippuhuippuhuippu) ep tuo vähän lohtua.

Oli kuitenki huippu päästä kotia ku oli ikävä samua niin kauheesti.Näki niitä kavereita jotka ei ollu Turussa matkassa ja pakko kai se on myöntää et pikkasen oli vieroitusoireita ku ei päässy dataileen. Enää ei tarvi ees olla niin fiksu ja filmaattinen ku eihä tyhmyys oo rikos täällä junttilandiassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.