IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 05:12

ja sitten elämässä on niitä hetkiä kun taas todistat itsellesi, että jäät yksinäiseksi olennoksi joka hoitaa ystävien lapsia kun he haluavat naia rauhassa viikonlopun putkeen. viiliä naamaan ja sormet kurkkuun, sillähän se lähtee ja maailmasta tulee parempi paikka.

Np. Vakava - Syylliset Tiistai 29.04.2008 04:48

Olen nainen vain silmissä muiden
Sinä et minua kunnioita
sinä et arvosta
Sinulle olen vain taivaan tuuli
sinä et tunnusta minua

Muistan sinut rukouksessa
en koskaan unohda
en koskaan niin voisi tehdä
Tulet uniin sekaviin
olet osa minua

Vakavana seisot
kun kerron sen
tunnustan, särkyvän rakkauden
Vakava on katseesi,
vakavana käännyt pois
Et koskaan vastannut,
olit kuin minua ei ois

Olen etsinyt sitä tunnetta
En löydä, olen täysin
ilman olemassaoloasi
Tiedän mitä sinulta saan
En mitään

Liian paljon olen sinulle
antanut
Liian vähän olen sinulta
saanut
Se on täysin oma vikani
En ole koskaan sinulle kertonut
että todella tarvitsen
sinua

Vakavana seisot
kun kerron sen
tunnustan, särkyvän rakkauden
Vakava on katseesi,
vakavana käännyt pois
Et koskaan vastannut,
olit kuin minua ei oiskaikkein parasta on kiva kaveriPerjantai 25.04.2008 17:53

no kuuleppa, löit minua aika kipeestiTorstai 24.04.2008 19:10

ReissussaKeskiviikko 23.04.2008 21:39

Kävin tänhän Valamon turistirysäluostarissa kiertelemässä ja niukkahiukka sekä tiukka pettymys oli kyllä sen paikan turistineisuus. "Joka puolella länkkäreitä valokuvaamassa kaikkee turhaa paskaa tyylillä kivi,puu,katto,maa,kissa,turisti,turisti,turisti,turisti,kaksi turistia..." sanois joku Madventuresia kattonu tai joskus Jaskan juttuja kuunnellut. Suomen Koh Samui/Venetsia/Teneriffa/Hania/Etc. on siis olemassa, että tervemenoa vaan ja paljon onnea paikallisille 8 munkkiveljelle, jotka siellä koettavat elää rauhassa omissa oloissaan (omissa koloissaan) samaan aikaan kun pihassa talsii turistiryhmiä hyppien ja huutaen kuin päättömät kanat.
Se mikä jäi opillisista asioista mieleen päälimmäisenä tulee tässä:
Ortodoksissa kirkoissa ei ole penkkejä, koska istuminen rinnastetaan lepoon ja rentoutumiseen, kun taas seisomisella taataan vireystila, että oikeen kunnolla sit kans pohditaan sitä Jumalan sannaa kun kerta kirkkoon on lähetty. Kuitenkin samaan hengenvetoon oppaamme toteaan jonkun vanhan ja viisaan sanoja lainaten: parempi kuitenkin istua ja miettiä Jumalaa kuin seistä ja miettiä jalkojaan. (Tässä vaiheessa 50 kpl turisteja nostaa kirkastuneen katseensa varpaistaan ja laskee perseensä penkkiin... tai niin mie ainaki kuvittelin koska sehän ois ollu aika hupaisa juttu) Täytyy vaan todeta, et kyllä luterilaiset on sit laiskaa sakkia! Nousiskohan kirkossakäyntiprosentti meiränki keskuudessa, jos penkit poistettais?

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.04.2008 03:32

tännehän vois vaikka kirjoittaa mitä valeita ja sit kaks ihanaa naistani kenttäkadulta lukisivat kilpaa näitä juttuja ja uskovat päätä pahkaa ja siitäkös sitten soppa syntyy :D

[Ei aihetta]Tiistai 22.04.2008 11:00

Jos tänä aamuna (ennen kuin lähdin kävelemään kotiapäin) olisin löytänyt jostain kynän olisin kirjoittanut kirjakuoreen "vasen silmä":n ja "oikea jalaka":n alapuolelle :

Aamurukous: Rakas Taivahallinen Isäni, kiitos siitä että minulla on ystäviä. Toivoisin silti vessaan ovea ennen kuin keskiviikko koittaa tai edes suihkuverhon tai lakanan. Aamen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.04.2008 21:11

Anna sanoo:
keksi mulle jotain eettisiä ongelmia joita oon pohtinu
terhimaria sanoo:
hmm..millainen on eettinen ongelma
Anna sanoo:
no esim se että:
Anna sanoo:
Onko minulle ylipäätään oikeutta olla itsekäs, vai tulisiko minun soveltaa kultaista sääntöä, tee ihmisille kuten haluaisit itsellesi tehtävän, jokaisessa elämäntilanteessa. Pitäisikö minun aina valintoja tehdessäni ajatella ensin muiden ihmisten parasta, koska sitähän minäkin tahdon muiden tekevän minulle – ajattelevan minua ja minun tunteitani tehdessään jotain, joka koskettaa myös minua.
terhimaria sanoo:
hmm..
terhimaria sanoo:
noo...
Anna sanoo:
niin lisää tuommosia ikuisuus kysymyksiä
terhimaria sanoo:
no höh ku ei mulle tuu mitään järkevää mieleen, mietin vaan että voiko myyyrä adoptoida ankkaa... arvatkaapa lukeeko tuo minun AOP4:n etiikkatehtävän "ajankohtaiset kysymykset" kohdassa :D