IRC-Galleria

Päivän sitaattiTiistai 01.08.2006 02:24
" Jos olisin nainen, toivoisin olevani yhtä kaunis kun sinä olet"

[Ei aihetta]Lauantai 29.07.2006 17:19

Lainaan nyt erästä rakasta ystävääni jota en koskaan ole tavannut:

" Se hymyilee vaikka siihen sattuu"

[Ei aihetta]Lauantai 29.07.2006 04:41

Ihminen voi elää ilman pelkoa.
Ihminen voi elää ilman tuskaa.
Ihminen voi elää ilman rakkautta.
Ihminen voi elää ilman kosketusta.

Ihminen EI voi elää ilman luottamusta.

PrinsessatMaanantai 24.07.2006 03:50


Meillä kaikilla käy kipeää...Keskiviikko 28.06.2006 23:16

Tälläkin lapsella kävi kipeää kun Jenkkilä päätti saapua Irakiin:

http://www.nomorebush.premiumfinder.com/war-gallery/iraq-child.jpg

(hän menetti koko perheensä pommi-iskussa, mutta selviytyi hengissä kaikesta huolimatta)

voisiko joku lopettaa sodan? jooko? onko liikaa pyydetty?

?Keskiviikko 28.06.2006 23:08

Tekisinkö niinku minun on käsketty tehdä?se kestäisi vain hetken eikä kukaan syyttäisi minua mistään.

VAI

Sulkisinko hetkeksi silmäni ja ajattelisin, että edessäni on jonkun tytär, sisko, paras ystävä.

VALINTA ON SINUN, MITÄ SINÄ TEKISIT:

http://give-peace-a-chance.jp/wpn-en/image/war-child.jpg
Aurinko paistaa.On kuuma.Kädessäsi on kahden euron kolikko.Olet jäätelökioskin edessä jonossa.Seuraavaksi on sinun vuorosi.Otatko mansikkaa vai suklaata?Viimeksi söit mansikkaa ja sitä edellisellä ja sitä edellisellä.Et muista milloin olisit viimeksi syöny suklaajäätelöä.Mansikka olisi silti parempaa.Et tiedä valitsetko tutun ja turvallisen mansikan jonka mausta voit mennä takuuseen VAI ottaisitko sittenkin suklaata ihan vain vaihtelun vuoksi?

Jokainen meistä on joskus ollut vaikean päätöksen edessä.On pitänyt valita kahdesta hyvästä se toinen.Onneksi jäätelöllä ei ole tunteita.


Minulla on.Minun on kylmä.Kiitos.

varattuelämä jatkuu ja syystäTorstai 08.06.2006 03:55

Te jotka olette kyllästyneet lähettämään 20 sähköpostia jotta seuraavan päivän aikana ihastuksenne pyytäisi teitä treffeille TAI/JA 10 tekstiviestiä jotta näkisitte seuraavana yönä unta ihastuksestanne TAI/JA jos juhannustaiat kukkienpoiminnoista kaivoon kurkistamiseen ei enää kiinnosta kerron teille ratkaisun joka on yhtä taianomainen kun edellisetkin vaihtoehdot PAITSI että tämä toimii ihan varmasti.

Luin Annasta, Eevasta, Ilonasta, Hymystä (jos vasta tässä kohtaa tajuat et puhun niistä lehistä niin nauran sulle :D ) tms. vastaavasta lehestä et on olemassa kirja, joka lupaa että kun sen lukkee niin alkaa kuulkaas miehiä tulla ovista ja ikkunoista. No mitäpä silloinen sinkkuelämää toteuttava maailman uteliain tyvär tekee: marssin kirjastoon, lainasin kirjan ja luin about ekat 20 sivua, sitte *naps*... nykyään sinkkuelämä on tuttu vain telkkarista ja niiden elämän seuraamisen perusteella, jotka eivät VIELÄ ole lukeneet tuota kirjaa.

suosittelen jos kesäheilalle/pitkäaikasemmallekin suhteelle on tarvetta :] mutta mikä on kirjan nimi - sen paljastan seuraavassa jaksossa...


mainoskatko x 15

jatkuu...

lopputekstit


(c) Annie___`

ps. käykää kattomassa 59.31 HAL ;)

VarattuaelämääKeskiviikko 31.05.2006 02:31

Aika noloa sinänsä tunnustaa (ottaen huomioon edellisen päiväkirja merkintäni) mut siis kuiteski katselin tos äsken sinkkuelämää. Tajusin niitä naikkosia seuratessa et ne kaikki edustaa jotaki osaa minusta - joitaki osia naisissa yleensä. Voisi ajatella että jokainen nainen koostuu näistä neljästä sinkkuelämää ohjelman päätähdistä, mutta eri suhteissa. Jotku on 90 % samatha-tyyppejä ja viiminen 10 % jakaantuu sit 3 muuhun osaan. Toiset on taas enemmän sellasia charlotta tyyppejä jne...Koostuimmepa sitten millaisista tahansa prosenttiosuuksista - olemme kaikki naisia ja sekös vasta naurattaa 100 metrin maratoonaria.

Raaka fakta on se että suurin osa maapallon miesväestöstä(joiden mielipiteille annamme yleisesti turhan paljon arvostusta, mutta tässä asiassa miehet ovat oikeilla jäljillä) pitää meitä naisia kauneimpina olentoina maailmassa - miksi emme siis itse pitäisi?

Ottakaas neidit itseänne niskasta kiinni ja katsokaa peiliin - hymyilkää carrielle, charlotalle, samathalle ja mirandalle (kuka nyt sieltä sattuukin sillä hetkellä takaisin kurkkaamaan) ja lähtekää uuteen päivään maailman kauneimpana olentona.

???Tiistai 23.05.2006 02:01

Nurkkajumala, jota useat läheiseni rakastavat yli kaiken, on tulvillaan viihteeksi kutsuttua soopaa, jota tuijottaessa kykenee välttämään ah meille suomalaisille niin rakkaat sosiaaliset tilanteet.ei tarvitse keskustella kenenkään kanssa moneen tuntiin, voi vain tuijottaa kauniita ja rohkeita,salattuja elämäni,CSI:tä joka ainoassa jenkkilän kaupungissa,uutisia joka toinen tunti,elokuvia, lastenohjelmia, luonto-ohjelmia,ajankohtaisohjelmia JA reality(pahoittelen jos kirjoitusasu on väärä, englanninkieleni on tosi heikko) -ohjelmia.

tälläiset tosi elämästä kertovat ohjelmat valtasivat ensin jenkkilän ja brittilandian - mitä isot eka sitä pienet perässä:big brother,heikoin lenkki, diili, idiols,popstars,suuri seikkailu,robinson,baari jne..rantautuivat suomeen. jos emme tuijota suomalaisversioita niin taivaalle kiitos sub-tv tulittaa meitä amerikkalaisilla versioilla sekä sellaisilla ohjelmilla joista ei vielä suomi-versiota ei ole saatu aikaiseksi.on seksigurut,amerikan prisessat,huippu mallit,hurja muodonmuutos, vaimot vaihtoon,lapsityrannit etc... tosi-tv:tä kyllä riittää. itse en seuraa näistä ohjelmista mitään mutta joillekkin tuntuu olevan hengen lähtö lähellä jos eivät saa katsoa huippu malleja tai vastaavia.

ihmiset palvovat laatikkoa ja on lähes uskomatonta jos joka talosta sellainen ei löydy - yleensä niitä on vielä useampi kuin yksi kappale.niistä sitten katsotaan tosi-tv ohjelmia ja ihmetellään kun toiset riitelevät, pohtivat seksielämänsä vaikeuksia,rakastuvat,puhuvat syvällisiä,nauravat,laulavat ja tekevät ties mitä.miettikääpä ihan huviksenne, onko oikea elämä oikeasti sellaista? kuinka monessa tosi-tv ohjelmassa katsotaan telkkarista jotain toista tosi-tv ohjelmaa?kuinka monessa ohjelmassa katsotaan yleensäkään telkkaria?

minä en tykkää tuosta nurkkajumalasta joka on vieny minulta perheen ja ystävät.minulla on kaksi vaihtoehtoa: joko jään yksin tai sitten alan palvomaan tuota jumalaa jonka uhreja suurin osa meistä on. keksispä nyt joku tehä Dr. Phill :stä suomalaisen version nii voisin sit kirjoittaa tällä Tohtori Matti Meikäläiselle ja mennä hänen ohjelmaansa kertomaan tästä asiasta.hyvällä tuurilla kaikki te joille tämän kirjoitelman kohdistan satutte ruudun ääreen (ja miksi ette sattuisi sillä onhan se nyt katsomisen arvoine varmaan sellanen Dr. Phill in Finland ohjelma) ja tekin sit kuuntelisitte minua joskus.

toiv. älysitte lukea tän mainoskatkojen aikana ettette menettäneet mitään.