IRC-Galleria

Meillä kaikilla käy kipeää...Keskiviikko 28.06.2006 23:16

Tälläkin lapsella kävi kipeää kun Jenkkilä päätti saapua Irakiin:

http://www.nomorebush.premiumfinder.com/war-gallery/iraq-child.jpg

(hän menetti koko perheensä pommi-iskussa, mutta selviytyi hengissä kaikesta huolimatta)

voisiko joku lopettaa sodan? jooko? onko liikaa pyydetty?

?Keskiviikko 28.06.2006 23:08

Tekisinkö niinku minun on käsketty tehdä?se kestäisi vain hetken eikä kukaan syyttäisi minua mistään.

VAI

Sulkisinko hetkeksi silmäni ja ajattelisin, että edessäni on jonkun tytär, sisko, paras ystävä.

VALINTA ON SINUN, MITÄ SINÄ TEKISIT:

http://give-peace-a-chance.jp/wpn-en/image/war-child.jpg
Aurinko paistaa.On kuuma.Kädessäsi on kahden euron kolikko.Olet jäätelökioskin edessä jonossa.Seuraavaksi on sinun vuorosi.Otatko mansikkaa vai suklaata?Viimeksi söit mansikkaa ja sitä edellisellä ja sitä edellisellä.Et muista milloin olisit viimeksi syöny suklaajäätelöä.Mansikka olisi silti parempaa.Et tiedä valitsetko tutun ja turvallisen mansikan jonka mausta voit mennä takuuseen VAI ottaisitko sittenkin suklaata ihan vain vaihtelun vuoksi?

Jokainen meistä on joskus ollut vaikean päätöksen edessä.On pitänyt valita kahdesta hyvästä se toinen.Onneksi jäätelöllä ei ole tunteita.


Minulla on.Minun on kylmä.Kiitos.

varattuelämä jatkuu ja syystäTorstai 08.06.2006 03:55

Te jotka olette kyllästyneet lähettämään 20 sähköpostia jotta seuraavan päivän aikana ihastuksenne pyytäisi teitä treffeille TAI/JA 10 tekstiviestiä jotta näkisitte seuraavana yönä unta ihastuksestanne TAI/JA jos juhannustaiat kukkienpoiminnoista kaivoon kurkistamiseen ei enää kiinnosta kerron teille ratkaisun joka on yhtä taianomainen kun edellisetkin vaihtoehdot PAITSI että tämä toimii ihan varmasti.

Luin Annasta, Eevasta, Ilonasta, Hymystä (jos vasta tässä kohtaa tajuat et puhun niistä lehistä niin nauran sulle :D ) tms. vastaavasta lehestä et on olemassa kirja, joka lupaa että kun sen lukkee niin alkaa kuulkaas miehiä tulla ovista ja ikkunoista. No mitäpä silloinen sinkkuelämää toteuttava maailman uteliain tyvär tekee: marssin kirjastoon, lainasin kirjan ja luin about ekat 20 sivua, sitte *naps*... nykyään sinkkuelämä on tuttu vain telkkarista ja niiden elämän seuraamisen perusteella, jotka eivät VIELÄ ole lukeneet tuota kirjaa.

suosittelen jos kesäheilalle/pitkäaikasemmallekin suhteelle on tarvetta :] mutta mikä on kirjan nimi - sen paljastan seuraavassa jaksossa...


mainoskatko x 15

jatkuu...

lopputekstit


(c) Annie___`

ps. käykää kattomassa 59.31 HAL ;)

VarattuaelämääKeskiviikko 31.05.2006 02:31

Aika noloa sinänsä tunnustaa (ottaen huomioon edellisen päiväkirja merkintäni) mut siis kuiteski katselin tos äsken sinkkuelämää. Tajusin niitä naikkosia seuratessa et ne kaikki edustaa jotaki osaa minusta - joitaki osia naisissa yleensä. Voisi ajatella että jokainen nainen koostuu näistä neljästä sinkkuelämää ohjelman päätähdistä, mutta eri suhteissa. Jotku on 90 % samatha-tyyppejä ja viiminen 10 % jakaantuu sit 3 muuhun osaan. Toiset on taas enemmän sellasia charlotta tyyppejä jne...Koostuimmepa sitten millaisista tahansa prosenttiosuuksista - olemme kaikki naisia ja sekös vasta naurattaa 100 metrin maratoonaria.

Raaka fakta on se että suurin osa maapallon miesväestöstä(joiden mielipiteille annamme yleisesti turhan paljon arvostusta, mutta tässä asiassa miehet ovat oikeilla jäljillä) pitää meitä naisia kauneimpina olentoina maailmassa - miksi emme siis itse pitäisi?

Ottakaas neidit itseänne niskasta kiinni ja katsokaa peiliin - hymyilkää carrielle, charlotalle, samathalle ja mirandalle (kuka nyt sieltä sattuukin sillä hetkellä takaisin kurkkaamaan) ja lähtekää uuteen päivään maailman kauneimpana olentona.

???Tiistai 23.05.2006 02:01

Nurkkajumala, jota useat läheiseni rakastavat yli kaiken, on tulvillaan viihteeksi kutsuttua soopaa, jota tuijottaessa kykenee välttämään ah meille suomalaisille niin rakkaat sosiaaliset tilanteet.ei tarvitse keskustella kenenkään kanssa moneen tuntiin, voi vain tuijottaa kauniita ja rohkeita,salattuja elämäni,CSI:tä joka ainoassa jenkkilän kaupungissa,uutisia joka toinen tunti,elokuvia, lastenohjelmia, luonto-ohjelmia,ajankohtaisohjelmia JA reality(pahoittelen jos kirjoitusasu on väärä, englanninkieleni on tosi heikko) -ohjelmia.

tälläiset tosi elämästä kertovat ohjelmat valtasivat ensin jenkkilän ja brittilandian - mitä isot eka sitä pienet perässä:big brother,heikoin lenkki, diili, idiols,popstars,suuri seikkailu,robinson,baari jne..rantautuivat suomeen. jos emme tuijota suomalaisversioita niin taivaalle kiitos sub-tv tulittaa meitä amerikkalaisilla versioilla sekä sellaisilla ohjelmilla joista ei vielä suomi-versiota ei ole saatu aikaiseksi.on seksigurut,amerikan prisessat,huippu mallit,hurja muodonmuutos, vaimot vaihtoon,lapsityrannit etc... tosi-tv:tä kyllä riittää. itse en seuraa näistä ohjelmista mitään mutta joillekkin tuntuu olevan hengen lähtö lähellä jos eivät saa katsoa huippu malleja tai vastaavia.

ihmiset palvovat laatikkoa ja on lähes uskomatonta jos joka talosta sellainen ei löydy - yleensä niitä on vielä useampi kuin yksi kappale.niistä sitten katsotaan tosi-tv ohjelmia ja ihmetellään kun toiset riitelevät, pohtivat seksielämänsä vaikeuksia,rakastuvat,puhuvat syvällisiä,nauravat,laulavat ja tekevät ties mitä.miettikääpä ihan huviksenne, onko oikea elämä oikeasti sellaista? kuinka monessa tosi-tv ohjelmassa katsotaan telkkarista jotain toista tosi-tv ohjelmaa?kuinka monessa ohjelmassa katsotaan yleensäkään telkkaria?

minä en tykkää tuosta nurkkajumalasta joka on vieny minulta perheen ja ystävät.minulla on kaksi vaihtoehtoa: joko jään yksin tai sitten alan palvomaan tuota jumalaa jonka uhreja suurin osa meistä on. keksispä nyt joku tehä Dr. Phill :stä suomalaisen version nii voisin sit kirjoittaa tällä Tohtori Matti Meikäläiselle ja mennä hänen ohjelmaansa kertomaan tästä asiasta.hyvällä tuurilla kaikki te joille tämän kirjoitelman kohdistan satutte ruudun ääreen (ja miksi ette sattuisi sillä onhan se nyt katsomisen arvoine varmaan sellanen Dr. Phill in Finland ohjelma) ja tekin sit kuuntelisitte minua joskus.

toiv. älysitte lukea tän mainoskatkojen aikana ettette menettäneet mitään.
Mene osoitteeseen http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri ja saat sinun ja ystäväsi suhteesta tärkeää informaatioita. Tämän jälkeen haasta tietenkin yksi kaverisi leikkiin mukaan ja linkitä hänelle merkintäsi ja kopioi nämä säännöt


MDGE - Annie: 92%
Alkoholimyymälää ryöstävät naamioheput unohtavat lastata yhden laatikoista pakettiautoonsa. Otatte tilaisuudesta vaarin ja paljon muutakin.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: mummon tohveli

Lisbe - Annie: 83%
Lisbe ja Annie viihtyvät erinomaisesti kimpassa pullot kourassa, kunhan viina ei pääse loppumaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossubattery

Taija - Annie: 88%
Rahat saattavat loppua ikävästi kesken vauhdikkaan illan, mutta muuten homma toimii.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: halpa valkoviini

Taru - Annie: 97%
Tiedossa mahtavat juhlat ja uskomaton känni, eikä herättyä ole edes paha olo.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: rommitoti

okei...noiden kanssa lähen baariin joka perjantai,lauantai ja pyhinä :D

Tiina - Anna: 3%
Joukon selvimmäksi äänestetty Anna lähetetään viinakauppaan, mutta tämä sammuu jo paluumatkalla, ja joku pitkäkyntinen ohikulkija nappaa viinat parempaan talteen.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kilju

Saar - Anna: 21%
Unohtakaa koko homma jo tässä vaiheessa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: pina colada

Elisa - Anna: 19%
Vahvasti päihtynyt Elisa alkaa heilumaan jalkalampun kanssa. Myös Anna saa siitä kunnon tällin päähänsä, joten tiedossa on reissuja sairaalaan ja raastupaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ruuvimeisseli

Ossi - Anna: 7%
Anna aloittaa baarissa valtavan tappelunnujakan ja molemmat päätyvät putkaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jallukola

..eipä taida tulla SEOTA:n ryyppyreissuista mitään...

lauseita seuran jälkeenLauantai 20.05.2006 05:51

olen suunnattoman pettynyt.äiti on opettanut paljon minulle, suurin osa on paskaa mutta yhden asian haluaisin oppia pitämään mielessä ja haluaisin että muutkin tekisivät saman: valehdella ei saa - koskaan ei tule tilannetta että valehtelu auttaisi pitkäkestoisesti.joten ethän valehtele minulle, toisaalta ei sillä ole väliä koska usko ja luottamus sinuun meni nyt lopullisesti. .. hieman aiheeseen liittyen, kiitos ystävä et sain purkaa sydämeni sinulle.

täällä haisee tupakka ja leima on kädessä vaikka ei niin pitäis olla.no ihan sama, tulin onnelliseksi kun muumilaakson väki tykkäs minusta koska mieki tykkään niistä :] olen onnellinen siitä että minulla on vielä ystäviä joihin voin luottaa ja turvata kun maailma näyttää todellisen luonteensa.

rakkaus on sellanen juttu että se ei kuole koskaan.jos kerran olet rakastunu niin sitten se ei vaan voi kuolla kokonaan pois.muuttua se voi - rakkaudesta voi tulla "ystävänrakkautta" ja toisin päin.haluaisin kertoa yhdelle teistä että rakastan sinua yhä vaikka oletkin paskamaisin akka jonka olen koskaan tavannu.en vain voi napsauttaa sormiani ja olisit poissa sydämestäni - vaikka niin haluaisin tehdäkin.

ulkoa kuuluu lintujen ääntä, jos laittaa silmät kiinni niin vois kuvitella et kaikki on hyvin.

ok ja se vittumainen piste perään
taidot ovat kuihtuneet, en ossaa enää kirjoittaa ja sekös vasta harmittaa eläkeläisetanoita. minusta on tullu tylsä lumppu jolla ei ole enää uskallusta ja intohimoa kirjoittaa siitä mitä ajattelee. toisinsanoen itsesensuuri toimii nyt tiiviimmin kuin ennen. olen alkanu hokemaan sanaa "hassua" koska elämäni on nykyään tosi hassua :] tulvillaan uusia kokemuksia, ihan uskomatonta miten maailma voi muuttua parissa viikossa - nyt minä saan lihoa muodottomaksi, sillä olen tullut voittajana maaliin :D olen alkanu pohtia typeriä asioita kuten miksi ravintolaan mennessä naudasta tulee härkä ja lohesta sateenkaari rautu. tänään kirjaa lukiessani aloin miettimään miksi sunnuntaivekkarissa on aina pariskuntia joilla on asiat ihan päin persusta. no vaikka olenkin saanut nyt paljon lähiaikoina ja minun pitäisi olla siis hetken aikaa ainakin tyytyväinen nii paskat minä mitään tyytyväinen ole - vaadin saada inspiraationi takaisin! eli sinä joka veit sen, voisitko palauttaa sen (?) minulla on tosi hyviä ystäviä joita minun on ikävä :(

ONNELLISIN!!!!!Perjantai 05.05.2006 02:30